Şimdi Ara

Beats new studio mu pro mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: travers

C şıkkı hiçbiri

SENNHEISER Momentum

Sony Mdr-1 RNC ikisinden birini seçmelisin.

Bunu demeye gelmiştim
    Şu beatslere verdiğiniz paraya yazık sırf şekil için almayın şu beş para etmez kulaklıkları.Beats sadece bassdan ibaret bir kulaklık. Basslar güm güm vurunca birçok kişide "Vay be ne kaliteli kulaklık" hissine kapılıyor. Müziğin bassdan ibaret olmadığını da bilseler keşke.Madem bassı bu kadar seviyorsunuz Sennheiser Momentum alın hiç değilse paranız boşa gitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Columbia -- 28 Nisan 2014; 0:33:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Columbia kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi flac felan diyeceğiz apışıp kalacaklar. Bass derinliği flaclarda çok fazladır bunun için flac bulup bide onu oynatacak cihaz lazım. Eşek hoşaf meselesine geliyor iş sonunda.

• travers kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum,haklısınız hocam. Birde o kadar para verip aldıkları kulaklığı telefonda 128 kbps müzik ile deneyip "Kesinlikle parasını hakediyor bu beats yahu" demeleri de evlere şenlik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Columbia

quote:

Orijinalden alıntı: travers

C şıkkı hiçbiri

SENNHEISER Momentum

Sony Mdr-1 RNC ikisinden birini seçmelisin.

Bunu demeye gelmiştim
    Şu beatslere verdiğiniz paraya yazık sırf şekil için almayın şu beş para etmez kulaklıkları.Beats sadece bassdan ibaret bir kulaklık. Basslar güm güm vurunca birçok kişide "Vay be ne kaliteli kulaklık" hissine kapılıyor. Müziğin bassdan ibaret olmadığını da bilseler keşke.Madem bassı bu kadar seviyorsunuz Sennheiser Momentum alın hiç değilse paranız boşa gitmez.

Sırf bu dediğinizsennheiser momentum icin dün media markta gittim.ya sizde kulak yok ya da o kulaklığı denemedinz.son ses müzik açıkken bile yanımdaki adamların sesini duyabiliyorum.Yalıtım denen bisey yok kulaklıkta.Ayrıca paran cebilde kalsın diyosn da fiyatı neredeyse beatsle aynı.Ha şunu da soyleym ben htc kullanıyorm doğal olarak telefonumda beats yazılımı var.ONun İÇİn de sadece beats düşünüyorm.Lütfen beatsden anlayan biri yardımcı olsn.kafamda studio veya pro vardı ama su an mixr veya pro var.pro ile dinlemediğim için de kararsız kaldm.

• Salih Koyuncu kullanıcısına yanıt
    Yeni studio tasarım olarak gayet şık eskiye göre ses kaliteside daha iyi basları ve sesi yüksek bir kulaklık,Pro modeli daha çok Dj lerin kullandığı bir kulaklıktır.Çünkü kulaklıklar içe doğru çevrilerek katlanabiliyor.Ses kaliteside oldukça iyi ama studio modeli daha kuvvetlidir,tasarım olarak ta göze daha hoş geliyor.Titanyum rengide çok hoş duruyor.Aşağıdaki adreste kampanyalı gözüküyor.
    http://www.sanalpazar.com/Beats-Yeni-Studio-Beyaz-Kulaklik-Yetkili-Bayisinden...__isp8291124
  • quote:

Orijinalden alıntı: galaxy4

Yeni studio tasarım olarak gayet şık eskiye göre ses kaliteside daha iyi basları ve sesi yüksek bir kulaklık,Pro modeli daha çok Dj lerin kullandığı bir kulaklıktır.Çünkü kulaklıklar içe doğru çevrilerek katlanabiliyor.Ses kaliteside oldukça iyi ama studio modeli daha kuvvetlidir,tasarım olarak ta göze daha hoş geliyor.Titanyum rengide çok hoş duruyor.Aşağıdaki adreste kampanyalı gözüküyor.
    http://www.sanalpazar.com/Beats-Yeni-Studio-Beyaz-Kulaklik-Yetkili-Bayisinden...__isp8291124

Teşekkürler::)

• HTC one da denemiş birisi olarak pro diyorum mixr 'de oldukça sağlam ses kalitesine sahip fakat yine de PRO
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HYPNOTIC_

HTC one da denemiş birisi olarak pro diyorum mixr 'de oldukça sağlam ses kalitesine sahip fakat yine de PRO

beats yazılımı baya değiştiriyo ya bendede sensation xl var bu yazılım bide beats kulaklıkla birleştiği zaman kulaklık kafanda titriyo :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih Koyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: _HYPNOTIC_

HTC one da denemiş birisi olarak pro diyorum mixr 'de oldukça sağlam ses kalitesine sahip fakat yine de PRO

beats yazılımı baya değiştiriyo ya bendede sensation xl var bu yazılım bide beats kulaklıkla birleştiği zaman kulaklık kafanda titriyo :)

telefonun çıkış gücünün de etkisi büyük, tam bir uyum içinde çalışıyorlar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.