Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 BEATS STUDIO BEYAZ RENK Satın Al 5 Temmuz 2013 17:51 1 1 BEATS STUDIO BEYAZ RENK Merhaba arkadaşlar.Ürün beyaz renk beats studio.Ürünü yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.Garanti süresi bitmek üzere yani garantili diyemem artık.Ürünü istanbul Capitoldeki D&R den aldım 1yıl kullanıp hevesimi aldıktan sonra satmaya karar verdim fakat malesef mikrofonlu kablosunu kaybettim yani sadece tek kablolusu mevcut ikincisi yok.Kutusu falan her şeyi var ürün tertemiz çiziği falan yok kırık bir tarafı falan da yok.Pille çalışan Studio modelinin beyaz rengi bildiğiniz.Yanında gitara bağlama aparatı, anfi girişi de mevcut.Ürünün kutusunun fotoğrafını koyamadım yazlıktayım şu an istanbula 2 gün içerisinde döneceğim istanbul içi elden tesliman iyi olur benim için de kargo ile ise kapıda ödemmeli yollarım.Fiyat olarak 1 yıldır kullanamama ve bir kablosunun eksik olması nedenile 260-300 arası düşünüyorum.Türkiyede heryerdeki satış fiyatının en az 800 kimi yerlerde 850 olduğunu göz önünde bulundurusak fiyatın ikinci el bir koblosu da eksik olan bir tanesi için ççok uygun olduğunu düşünüyorum. FİYAT 270-300 Fiyat : 300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Real Barça 2013/2014 orijinal forma CANON POWERSHOT A650 IS UCUZA VERİYORUM BEATS MIXR LIMITED EDITION MAVİ RENK ps3 160gb +nba 2k 13 kirilamayan versiyon