Şimdi Ara

Behavior Point (Davranış Puanı) Arttırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi dereceli oyunlarda MMR sistemi gibi derecesiz oyunlarda ise BP bulunmakta. Küfür eden küfür edenle, feedleyen feedleyenle eşleşiyor. Ben uzun bir zamandır bu durumdan şikayetçiyim ta ki dün bu sistemi öğrenene kadar.

BP öğrendikten sonra neden cins cins insanlarla denk düştüğümü anladım.

Şimdi bu puanı arttırmak için ne yapmak gerekiyor? Övgü almak mı? Rapor edilmemek mi? Oyun içinde ty, gg, wp, gj kelimelerini çok kullanmak mı? Nedir bunun yolu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJFA -- 30 Ağustos 2016; 23:52:55 >

• Aynen hocam o sistemi bilmiyorum ama mesela küfür edersen oyundan cıkarsan feed yaprsan aynı adamları sana gönderiyor gibi zaten belli de oluyor. En az 7/8 lose alıyorsun daha da toparlayamuyorsum.

Ben ne zaman ki konusmayı bıraktım chatte fazla konusmuyorum
    O zaman da ne hikmetse 10 win üst üste aldıgım günler oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla benim 10000 uzerinden 9980

• quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

Valla benim 10000 uzerinden 9980

nedir abi bu bende uzun suredir forma giremiyorum da bi bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirCourage

Valla benim 10000 uzerinden 9980

Nereden bakıyoruz hocam ona, bende de vardır bir 9999, gerçi son zamanlarda çok küfür ettim oyunlarda -3999 desek 6000 vardır
  • Beyler biraz webte baktım,

Konsola "dota_game_account_debug" yazınca liste halinde gösteriyormuş.

Eve gidince deneyeceğim.
  • 5000 küsur ile herkese selamlar random atanlar dışında tartışmam ama random varsa ve sonsa burnundan getiririm, takımda flame yapmam sup lara asla ward al kurye yükselt demem çok ağır hatalarda relax derim ama takımda bir tane flamer gelirse ben iki katı kan kusarım benle veya alakasız o flamerin canını okurum. her gün daha da düşüyorum ama sonuçta siz parti oyun atarken mmr bile 5 dk arayıp tutturamayan dota bir de davranış puanlarını mı denkleştirsin zannetmiyorum solo mmr için durum farklı tabi. ikinci bir konu da davranış puanı rapordan hariç chat abuse'e göre de veriliyor mikrofondan küfreden kişilerin davranış puanı 7 binden illaki yüksek oluyor çünkü hiçbir Zaman belirli kodlanmış küfürleri chatte kullanmıyor dota da tespit edemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philophobia -- 27 Mayıs 2016; 20:20:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: salih-amel

5000 küsur ile herkese selamlar random atanlar dışında tartışmam ama random varsa ve sonsa burnundan getiririm, takımda flame yapmam sup lara asla ward al kurye yükselt demem çok ağır hatalarda relax derim ama takımda bir tane flamer gelirse ben iki katı kan kusarım benle veya alakasız o flamerin canını okurum. her gün daha da düşüyorum ama sonuçta siz parti oyun atarken mmr bile 5 dk arayıp tutturamayan dota bir de davranış puanlarını mı denkleştirsin zannetmiyorum solo mmr için durum farklı tabi. ikinci bir konu da davranış puanı rapordan hariç chat abuse'e göre de veriliyor mikrofondan küfreden kişilerin davranış puanı 7 binden illaki yüksek oluyor çünkü hiçbir Zaman belirli kodlanmış küfürleri chatte kullanmıyor dota da tespit edemiyor.

Yazida kendimi gordum

• Benim 4000 olmuş
  • 8374 müş benim. Normalde durup dururken tartışmam flame atmam. Sinir olduğumda da İngilizce değilde Türkçe olarak atıyom ben stresimi ondan takılmıyo heralde
  • Dikkat etmeye başladığımdan beri gözle görülür artış var, övgü aldığınızda ise süper bir şekilde artmaya başlıyor. Güzel bir oyun için BP kasıyoruz arkadaşlar 4500
  • o komutu denedim ama goremedim nasil bakacagim ben buna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tagancik

o komutu denedim ama goremedim nasil bakacagim ben buna?

İlk önce "developer 1" yazıp öyle deneyin hocam.

Benim 9064 çıktı
  • Komut bütün hesap özetini çıkarıyor bu arada. Benim de 6000 miş. Bir aralar toxiclik yapmıştım, o yüzden böyle oldu herhalde. Sistemin manipule edilebileceğini sanmam ama bazı oyunlarda övgü kelimeleri yazdığında arrtırma olayı oluyordu. Belki bunda da işe yarayabilir denemek lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.