Şimdi Ara

BEHZAT HOCA PROBLEMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • denemelerde problem soruları çok kaçıyor, aslında problem için konu çalışılmaz soru çözsem yaparım düşüncesindeydim fakat sitesinden yorumlara baktığımda alanların çok memnun kaldığını gördüm, bir de foruma sormak istedim. Nasıldır kullanan var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Hocam, Kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki : Elbetteki öyle aman aman mucizeler yaratmıyor. Bana kalırsa Çap Problemler ile aynı soru tiplerine sahip hatta çok ortak soruları var çünkü ikisi de limitlerini zorlaman için değil, konuyu kavraman için %85 , %90 klasikleşmiş olan sorulardan oluşuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefret58 -- 15 Kasım 2019; 0:6:30 >
  • Behzat hoca problemler sıradan YGS tarzı problemler + alesten kpssden alınma problem sorularıyla oluşuyor. Bana kolay geliyor anlattığı kısımlar denemelerde gelen sorular çok farklı faydası olur mu bilemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nefret58

Merhaba Hocam, Kullanmış biri olarak şunu söyleyebilirim ki : Elbetteki öyle aman aman mucizeler yaratmıyor. Bana kalırsa Çap Problemler ile aynı soru tiplerine sahip hatta çok ortak soruları var çünkü ikisi de limitlerini zorlaman için değil, konuyu kavraman için %85 , %90 klasikleşmiş olan sorulardan oluşuyor.
    Derece testlerindeki sorular ve konu tarama sınav soruları nasıldı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler Mikail Hoca da problem dersleri çekmeye başladı. Şu an 3 tane problem başlığını siteye yükledi. Derslerin ön izlemesi Youtube kanalında.

Kullananların memnun olduğunu duydum ayrıca Mikail Hoca bunlar hakkında çok iddialı konuşuyor. Ben de kullanacam zaten, bu yüzden sizinle paylaşıyorum. İlgimin olmadığı şeyleri durduk yere kimseyle paylaşmam.

Bu bir reklam değildir. Sadece bilmeyenler vardır diye paylaşlamak istedim. Belki çok işinize yarar kim bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 15 Kasım 2019; 7:14:56 >

• Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    Hocam benim elimde Mikail Problemler var. Sorularınız varsa alabilirim ?
  • Hocam Adı üstünde Derece testi :) bu kısımda elbetteki zor sorular var fakat mesela 100 sayfalık bir fasikülün son 10 sayfası zor diye alınır mı bilmem. Temel atmak için gayet ideal fakat fazlasını pek beklemeyin derim.
  • Nefret58 N kullanıcısına yanıt
    Detaylı bir inceleme yazısı yazar mısınız? Memnun musunuz bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 15 Kasım 2019; 8:59:14 >
  • Nefret58 N kullanıcısına yanıt
    Deneyimlerini paylaşır mısın?
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    KONU AÇILDI HOCAM.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.