Şimdi Ara

BEHZAT HOCADAN DONANIMHABER ÜYELERİNE MESAJ :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
7
Favori
17.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında bunu sadece Barış Hoca'da değil çoğu yayında görebiliriz. Yani pek çok yayın ÖSYM'nin sorularını modifiye edip önümüze koyuyor. Hatta sırf bu yüzden çıkmış soruları çözerken çok rahat oluyoruz. Çünkü daha önce biz o soruları çözdük. Neyse daha fazla yazmayacağım. İsmim de birkaç mesajımda gayet açık görülebilir. Ben bu kullanıcı adının arkasına sığınmam. Yazıda hak verdiğim noktalar oldu. Hak yemeyeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Candarr77 kullanıcısına yanıt
    Haklısın.
  • Adam haklı beyler
  • YORULDUN BİLİYORUZ REİS AMA BU DAVA SENSİZ OLMAZ BE REİSSS...
    İNADINA BR ULAN
  • İşine gelene cevap vermiş daha dün mevzusu oldu bunun hemen cevap vermis. Senelerdir Facebooktaki gönderilsi forumda dolanıyor mağdur ettikleriyle ilgili ona neden cevap vermiyor? İşine gelmiyor sanırım...

Neyse kendi bilir.bir çok dersi kaliteli takip ediyorum izliyorum parasini da veriyorum nasıl bir insan olduğuyla da ilgilenmiyorum hazirandan sonra işim kalmicak çünkü.

• Haklı falan değil acaba ülkedeki düşmanlardan bize nasıl bağladı merak ediyorum Duygu sömürüsünden başka bi şey değil ve gerçekten de çok güzel sömürmüşş eleştiriye açık değilsen bu işe başlamayacaksın hadi başladın diyelim yalan söylemeyeceksin. umut öncül de paralı video satıyor ona neden eleştiri yok varsa da konuyu çözme stiliyle ilgili var çünkü adam yalan söylemedi. Yalan söyle sonra da ülkede düşman var siz beni linç ediyorsunuz bilmem ne (behzat hocayla ilgili ilk ve son yorumum)

• Şurada bile nasıl becermişse konuyu vatan, millet, sakaryaya bağlamayı başarmış. Adam çözmüş bizim milleti

• Haklı haksız boşverin beyler sınava 6 ay kaldı alimunyum
  • BEHZAT HOCAM 15 TEMMUZDA FETOCULARLA ÇARPIŞIRKEN FORUMDA ONU SUÇLAYANLAR EVİNDE FEM KİTABI ÇÖZÜYORDU
  • Uggly U kullanıcısına yanıt
    Bizim ülkede ağzından şu ikisini düşürmeden fikrini açıklayanlardan uzak durmusumdur hep 1 vatan millet sakarya diyenler 2 Allah Allah sübhanallah diyenler. İkisi de bana oldum olasi yapmacık gelmiştir. Hep bir şeylerin arkasına saklanıp bir taraflarini karanlikta birakmaya çalışmış samimiyetsiz insanlar gibi gelmiştir ve şu yaşıma kadar anladım ki yanlışta düşünmemişim.

Ulan ile başlayan cümle kur. Hepiniz degerlisiniz de. Ortalamanin üstünde kitap fiyati çekip kitap sat video dersi alanlara pdf verme sonra ben TÜRK GENÇLİĞİNİ düşünüyorum onlar icin varim de Türkiye için varım de... Neyse samimiyetine inanmiyorum bu kişinin zerre inanmiyorum.

Behzat olsa da olmasa da çalışan insanlar o kontenjanları dolduracak. Benim de Behzat hakkında son mesajimdi. Allah yolunu iyi etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haydaarr -- 7 Ocak 2018; 18:4:25 >

• Adam haklı demiştim ama fikrim değişti. Ben benzer sorular var sanıyordum meğer aynıymış. Behzat hocam sizi severim ama kusura bakmayın birebir aynı soruyu şıkkına kadar koymanın bir açıklamasını yapacağınız yerde duygusal bir mesaj yazmışsınız. Bu mesajda yaptığınız kesişim noktası açıklaması bana tatmin edici gelmedi. Eğer bunlar çıkmış soru olsa aynen alınabilir ve yazılır çıkmış sorudur diye ama değilse birebir almak yine sıkıntılı bence.
  • Takas konularını da görmüş mü :D

• quote:

Orijinalden alıntı: HOLOFİRA GEÇTİ Mİ BURADAN

Bizim ülkede ağzından şu ikisini düşürmeden fikrini açıklayanlardan uzak durmusumdur hep 1 vatan millet sakarya Atatürk diyenler 2 Allah Allah sübhanallah diyenler. İkisi de bana oldum olasi yapmacık gelmiştir. Hep bir şeylerin arkasına saklanıp bir taraflarini karanlikta birakmaya çalışmış samimiyetsiz insanlar gibi gelmiştir ve şu yaşıma kadar anladım ki yanlışta düşünmemişim.

Ulan ile başlayan cümle kur. Hepiniz degerlisiniz de. Ortalamanin üstünde kitap fiyati çekip kitap sat video dersi alanlara pdf verme sonra ben TÜRK GENÇLİĞİNİ düşünüyorum onlar icin varim de Türkiye için varım de... Neyse samimiyetine inanmiyorum bu kişinin zerre inanmiyorum.

Behzat olsa da olmasa da çalışan insanlar o kontenjanları dolduracak. Benim de Behzat hakkında son mesajimdi. Allah yolunu iyi etsin.

Çok iyi bir tespit!

• katusha_ kullanıcısına yanıt
    puhahahahahaha bu hayatımda okuduğum en efsane yorumdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 6 Ocak 2018; 12:14:35 >
  • ULAN SORULAR NOKTASI VİRGÜLÜNE ŞIKLARINA KADAR AYNI HALA APTAL GİBİ NASIL SAVUNUYORSUNUZ ŞUNU HERİFİ?

• Kitap ortalamanın baya üstü olduğu için doğru orantılı olarak fiyatı da ortalamadan pahalı olacak.Video derslerdeki temiz pdflerle kitap basanlar olacak.Bundan dolayı emekleri çalınacak.Ortalama üstü kitap yapıp düşük fiyattan satan,hayatının çoğu vaktini sadece bu işe ayıran ama emeğini korumayıp tam aksine herkesle paylaşan birisi var mı?Ya da her işini bırakıp sadece bu işle uğraşan kaç kişi var Türkiye'de?
  • Madem yazılmasından rahatsız ilk başta olduğu gibi gelsin buraya cevap versin hepsine.

Evet kul hakkı ama başlarda herkese ÜCRETSİZ matematik eğitimi vereceğim demeyecekti. Neyse Behzat ın artık fosforlu tayfası var.
  • Ben anlamadım askerlik anısı ne alaka

• behzat hocanın bu yanı kötü,fosforcu tayfanın gözünü boyuyacak hareketler yapıyor.üyelik açıp burada yapılan ithamları cevaplamak zor olmasa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Waiden -- 6 Ocak 2018; 13:13:28 >
  • Bakin bu adam yok burda askerlik yok şöyle bunlar tribune oynamalar herkes herkesi elesitirir kaldi ki bu forum herkesi elestirebilcek seviyede ilk 10 bin ilk bin 20 bin kaynıyor forumda behzattan daha iyi matematik bilenler var burda tek elestirilen oymus gibi etrafa satasmasi yanlış savunmayin şu adami soru arakliyor mu orasini bilemem ama behzatin kitabini alipta çözmem tabi endemik karekok apotemi fasikul varken bos iş olur..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.