Şimdi Ara

Behzat Rasuli alınmalı mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklımda Behzat'ı alma düşüncesi var. Şu ana kadar Benim hocam ile çalıştım, TYT'yi yarıladım sayılır. 345 soru bankasından da soru çözüyorum. Öyle aman aman zorlandığım söylenemez. Karşıma çıkan soruları çözüyorum açıkçası.

Ama herkes almamın şart olduğunu söylüyor. Gerekli midir ?

Müfredatta değişti artık şekilli şukullu sorular var.

• AYT temelim pek yok bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hocam bende bir denemek istiyorum.yarın müsait olursam sabahtan alacam çarpanlarına ayırmayı.akşama kadar uğraşacam bakalım seviyem nasıl olacak.

şunu belirteyim çarpanlarına ayırma konusunda bilgim 0 gibi hani.yarın akşama editlerim.
  • Tamamdır hocam bekliyorum, teşekkür ederim

• Kesinlikle şart değil. Ama kötü diyen olursa da inanma gayet iyi anlatıyor behzat
  • alinmamali: rasyonel, tekcift ardisik, ebob ekok, bolme bölünebilme, sayi cozumleme, PROBLEMLER(LEŞ BILDIĞIN LEŞ), oran orantı.

geri kalan hepsini alabilirsin faydası olur.

• Problemler gerçekten leş. Kolay sorular üzerinden herkesin bildiği yöntemle yapmış. Yani en ufak birşey katmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaf 1-2 için daha iyileri youtube'da bulabilirsin, kaf3-4 için başarılı denebilir detaylarıyla birlikte anlatıyor
  • Hocam adam bastıra bastıra benimle sıfırdan başlamayacaksanız başlamayın diyor, para için dediği belli gerçi. Kaf 1 ve 2 'yi almayıp 3''ten başlıyorum o zaman, inşallah katar bana bir şeyler.

• kaf 1-2 pek tavsiye etmiyorum. çok fazla zaman yiyor ve mat-1 pratiklik gerektirir o kadar uzun konu anlatımı dinlemektense youtubedan konu anlatımı dinleyip çözümlü sb çözmek daha mantıklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hippasus H kullanıcısına yanıt
    Kaf 1 ile 2yi çözmeden Kaf 3'ü anlar mıyım peki? Behzat diğer hocalara kıyasla biraz daha farklı düşünüp çözüyor çünkü. Bende onun nasıl düşündüğünü her soruda veya konuda kestiremem kaf 1 ve 2yi çozmedigim için. Yinede tavsiye eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: crux07

valla hocam bende bir denemek istiyorum.yarın müsait olursam sabahtan alacam çarpanlarına ayırmayı.akşama kadar uğraşacam bakalım seviyem nasıl olacak.

şunu belirteyim çarpanlarına ayırma konusunda bilgim 0 gibi hani.yarın akşama editlerim.
    Daha once hic boylesini gormemistim

• geçen sene k*f1-2 yerine hocalarageldikten çalışsaydım hem daha az zamanımı alıcaktı ve lys matematiği yetiştirebilecektim
    resmen geçen sene söve söve çalıştım bana hiçbir şey katmadı
  • Problemleri elimde var da izlesem mi bana bişi katar mı? Yoksa direk apotemiye dalıyım mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1C92E98D9

Bu mesaj silindi.
    Direk o kitaplardan başlasam olur mu peki anlama zorluğu çeker miyim? Temelimden dolayı demiyorum hocanin kaf 1 ve 2 de bize öğrettiği stratejilerden bihaber olduğum için diyorum

• KKARDEŞİM CİDDEN O TUZAGA DÜŞME YANİ KAF1-2 ALMADAN 3-4 GEÇMEYİN TAMAMEN SAÇMALIK PARA İÇİN DEDİGİ DE BARİZ. KAF 1-2 ÇÖP HARBİ HANİ BEN DE DİNLEDİM AMA ZATEN BİLİYORMUŞUM VE ONUN YERİNE KEŞKE SORU ÇÖZSEYDİM DEDİM. 3-4 AMA GÜZEL HAKKINI YİYEMEM 3-4 ALABİLİRSİN. BAŞTAN BAŞLARSAN 1DEN BENİM GİBİ MEZUNA KALIRSIN VALAL COK ZAMAN YEDİSEREFESİZ KİTAP
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.