Şimdi Ara

BEHZATTAN ÇALIŞMAK KOYUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mat1 için bu adamı dinlemeye gerçekten gerek var mı 20 net istiyorum matematikten yalnızca ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• olan bana oldu asıl zaten 30 matda +25 yapıyordum boşa kaf 1 bitiridm 2 deyim şu an
  • yeni şeyler öğrendim ama çıkan soruları zaten yapabiliyordm o konulardan
  • hocam saka mi yapiyosun ? direk cope at ! zaten 40sorunun 15i cok kolay geliyor 5 taneyi de hocalara geldikten dinleyip birey b sari kitap cozsen yaparsin cok rahat , vaktini cope atiyosun ...

• Peki problemler için dinlemeye gerek var mı çoğu yerden kötü yorumlar aldım ama bende temel 0 meslek liseliyiz mk

• kaf4 haric gerek yok çok kasıyor
  • Behzat calculusa hasırlık resmen özellikle lys kitapları ben şevkle çalışıyorum ama mat ile ileride işi olmayan tm ler için abartı sanki iktisat vb için değilde diğerleri için

• quote:

Orijinalden alıntı: cafcafzee

ya sana ne desem bos , asiri bilgisizsin cikmis sorulari cozmedigin o kadar belli ki ... herif sinavin yarisini yapsam yeter diyor sen "hee kolay o yuzden herkes fulluyo eheheh" diyosun :/ HERIF HEDEFIM YARISINI YAPMAK DIYOR gqizqbzuuq ne KAF ı yaa ? qhiznqqhsj konu sahibi kardesim 2017 ve 2016 ygs matlarinda 15er tane kolay ve kolay orta arasi soru vardi inanma buna , kafa ayiracak vaktin varsa coz ama daha vakit ayirman gereken baska derslerin varsa behzatla calismak tabi zoruna gider :D gecen sene sinifimda 15netin altinda adam yoktu sinif sonuncusu 15.75 net yapmisti sen 20 istiyorum diyosun sinif birincisinin zorlanacagi kitapla hazirlaniyosun ...

adam 40 sorudan 20 cozmeyecek 30 sorudan 20 istiyor 10 tane geometri var zaten

30 sorudan 20 yapmak hiçte hafife alınacak bir şey değil dünya kadar konu var 5 dakika Suna çalış halledersin gibi bir düşünce olamaz millet eşek mı deli gibi çalışıyor

• matematikten 20 net istiyorum derken bence 40da 20 istiyorum demek istemistir + evet millet essek beden dunya bu halde saniyosun abshjq neyse sen bildigin gibi yap hocam lutfen benimle muhattap olma .

• 3 aydır çalışıyorum kaf2 bitmek üzere daha yeni 20-25 bandina çektim malum iyi ama çok zaman yiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Nunbolg

3 aydır çalışıyorum kaf2 bitmek üzere daha yeni 20-25 bandina çektim malum iyi ama çok zaman yiyor

Katılıyorum aslında kaf1-2 yaz tatilinde halledilse var ya efsane olurdu ama tabi işte.
  • Mephobia kullanıcısına yanıt
    Direk apotemi problem çözmek dahq mantıklı

• Hmm88 H kullanıcısına yanıt
    Problemlerde 0 birisi direk apotemide zorlanır. Sıkılır bırakır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nunbolg

3 aydır çalışıyorum kaf2 bitmek üzere daha yeni 20-25 bandina çektim malum iyi ama çok zaman yiyor

Hocam 1.kitaba başladığınızda netleriniz nasıldı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Problem in 0 i falan okmaz ki sayı problemi kesir problemi vs zaten çıkmıyor artık direk apotemi çözülebilir

• Can Lp kullanıcısına yanıt
    Ben kaf 1 2 yi yazin bitirdim 24 25 lerde idim şimdi 34 35 lerde yim 1 soru katı cisim gidiyor hep geo da bir de olasılık bakmam lazım onun dışinda dikkat hatası

• Can Lp kullanıcısına yanıt
    Ygsde 13 netim mi ne vardi

• behzat sana konu değil matematik öğretir
  • quote:

Orijinalden alıntı: souljah77

behzat sana konu değil matematik öğretir

bence matematik öğrettiği falan yok soru tarzı ezberletiyor kaf 1 bitirmiş ve kaf 2 nin yarısına gelmiş biri olarak yorumum bu.
    mesela hocalara geldik vural hoca gerçekten matematik öğretiyor ama o da izleyici kitlesi yüzünden basit düzeyde anlatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 29 Ocak 2018; 18:31:20 >
  • cafcafzee kullanıcısına yanıt
    Millet eşşek neden dünya bu halde sanıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.