Şimdi Ara

Belgesel İzlemek İçin Yabancı Site Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizcemi geliştirmek ve kendime bir şeyler katmak için orijinal diliyle belgesel izlemek istiyorum. Zaten Türkçe izlemek için doğru düzgün bir belgesel sitesi bulamadım. Bana İngilizce belgesel izleyebileceğim site varsa önerir misiniz? Torrentten indirecektim ama maalesef istediğim belgesellerin seed'i çok düşüktü. Bir türlü inmedi.

• Kimsenin bildiği site yok mu? Bu konuda büyük bir açık var galiba, sonra niye insanlar belgesel izlemiyor diyorlar
  • watchdocumentary.com gayet güzel bir ingilizce belgesel sitesidir. Hemen hemen her konuya dair bir şey bulursunuz. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap_sagopa

İngilizcemi geliştirmek ve kendime bir şeyler katmak için orijinal diliyle belgesel izlemek istiyorum. Zaten Türkçe izlemek için doğru düzgün bir belgesel sitesi bulamadım. Bana İngilizce belgesel izleyebileceğim site varsa önerir misiniz? Torrentten indirecektim ama maalesef istediğim belgesellerin seed'i çok düşüktü. Bir türlü inmedi.

quote:

Orijinalden alıntı: rap_sagopa

Kimsenin bildiği site yok mu? Bu konuda büyük bir açık var galiba, sonra niye insanlar belgesel izlemiyor diyorlar

quote:

Orijinalden alıntı: omeremin

watchdocumentary.com gayet güzel bir ingilizce belgesel sitesidir. Hemen hemen her konuya dair bir şey bulursunuz. Tavsiye ederim.

valla yabancı değil ama bir göz atmanızı öneririm :)

siteye burdan ulaşabilirsiniz: Tıkla!

Elimde müthiş bir arşiv var türkiyede hiçbir sitede olmayan şeyler zamanla eklenecek...

• Bulunsun mesajım.Lazım ama yabancı sitede bilgilerde ing.ce olur ve ing.cem yetmeyebilir
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.