Şimdi Ara

Ben askere giderken kendi botumu götürsem olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
8.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Usta birliğine teslim olmadan kamuflajını bile daraltma. Önce usta birliğini gör ordaki askerler giyiyor mu veya kamuflaj daraltmaya müsade var mı ? Nelere göz yumuyorlar bir bak. Varsa yds bot giyen sende giyersin.

Acemi birliğinde ki usta askerler yds bot giyiyordu fakat usta birliğinde bırak yds botu kamuflaj daraltmak bile yasaktı. Bu başınızdaki komutanla alakalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufhaha

Hadi ya. O kadar kötü mü? Peki yazın o sıcakta yara felan oluyor mu ayaklar sıcaktan? Ben mümkün olduğunca rahat geçirmek istiyorum askerliği.

Kardesim askerliğin temelinde rahatlik yoktur, herkes rahat askerlik yapmak ister ama bi bakmissin Kuzey İrakta, Hakkaride Şırnakta sansin yavergiderse Batida Turizm Jandarmasi demek istedigim malesef askerligini nerde yapmak istersin diye bir secenek cikmiyor önüne haa şöylede bir durum var rahatlik tamamen bulundugun yerle alakalida degil basinda bulunan komutanlarinla alakalidir ;) Kendini en kotu kosullar icin sartlandir ki kosullari zor olan bir yere gidersen psikolojin alt ust olmasin iyi bi yere gidersen ne ala :) Ayak pismesi olayina gelince pisecek bunun kacari yok yaninda bolca miktar desensiz siyah corap gotur pamuklu olmasi yararina olur. Benim mesela ayagim bildigin pisti buruş buruş olmustu haliyle tahris oluyor ve ter yakiyor ben pudra alip buldugum her fisatta ayaklarimi yikayip kurulayip pudralayip coraplarimi giyip herekete devam bi nebze de olsa faydasi oluyor :) Bu arada askerligi kotuleyen arkadaslari da anlamiyorum vatan borcudur en nihayetinde Çanakkale'de şehit dusen 15'lik yiğitlerin ayaklarinda YDS bot degil yirtik çarık vardi o donemle bu donemi kiyaslarsaniz utanirsiniz(askerligi kotuleyenler icin diyorum) Askerlik iyidir insani olgunlastirir sabretmeyi ögretir korkmaya korkutmaya gerek yoktur.

• Ek olarak arkadasinda dedigi gibi şartlar bulundugun bolgeye ve tekrar ediyorum basindaki komutanlarina baglidir yönetmelik bellidir ama komutanlarin bunu iyi yönde esnetme insiyatifi olabilir, insiyatif kullanmasida aslinda sorumlu oldugu askerin durumuna bagli sorunlu askerin bol oldugu bir bölükte kontrol altinda tutabilmek icin haliyle komutan kati ve kuralci olacaktir ama herseyin duzenli isledigi sorunsuz askerlerin bulundugu bir bolukte bazi esneklikler verirler.

• yatmadan önce ayaklarını yıkar,hergün çorap değiştirirsen hiçbirşey olmaz.ayaklarının şişmesine önlem için 1 numara büyük postal almanı tavsiye ederim.bana askerliğimde acemi birliğinde (105 gün) 1 adet,usta birliğinde de 1 adet postal verdiler.yazlık,kışlık postal diye bir ayrım yoktu.acemi ve usta birliğimde amerikan palaska kullanmak nasip olmadı,yasaktı maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defrecmantasyon -- 22 Eylül 2016; 20:23:34 >
  • yusufhaha Y kullanıcısına yanıt
    Kardeşim boşuna götürme giydirmezler üstüne azar dahi yersin . Yada dolabından çalarlar . Askere gidiyorsun biraz zorluk çekeceksin usta birliğine sakla tras makinası ve notunu .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde giyenler var yds nin botunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.