Şimdi Ara

Ben boyle iphone 4s nin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • smartphoneların batarya gücü belli, kullandığı donanım ve yazılım belli.

ciddi kullanımda hemen hemen her smartphone 1 gün dayanır, bu normaldir. cihazda sorun yok yani.

telefonunu benim gibi tablet muamelesi yaparak kullanıyorsan, her işini ondan hallediyorsan akşam şarja takacaksın, kaçarı yok.

iphone'un en büyük rakibi samsunglara bak onlarda da durum aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Caudion_

quote:

Orijinalden alıntı: ruf

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

quote:

Siz bu telefonlarla ne yapıyorsunuz da bu kadar çok çabuk bitiriyorsunuz şarjı anlamış değilim, bu sabah tam 2 gün oldu şarjdan çıkaralı şuanda 67% kullanım olarakta işe gidip gelirken müzik dinliyorum ve haber okuyorum, maillerimi kontrol ediyorum, ara sıra oyun oynuyorum, genel olarak bu şekilde.

Mümkün değil..

Yerçekimsiz ortamda belki.

Mümkün değil ?
     Ben boyle iphone 4s nin

Buda şuanki şarjım dünden sonra.
     Ben boyle iphone 4s nin

N'aptın baba sen ya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzcansarol

quote:

quote:

quote:

quote:

Siz bu telefonlarla ne yapıyorsunuz da bu kadar çok çabuk bitiriyorsunuz şarjı anlamış değilim, bu sabah tam 2 gün oldu şarjdan çıkaralı şuanda 67% kullanım olarakta işe gidip gelirken müzik dinliyorum ve haber okuyorum, maillerimi kontrol ediyorum, ara sıra oyun oynuyorum, genel olarak bu şekilde.

Mümkün değil..

Mümkün değil ?
     Ben boyle iphone 4s nin

Ben boyle iphone 4s nin

N'aptın baba sen ya ?

iPhone 4 ün şarjının 4sten fazla gittiği kesin. 3G ve Hücresel veri kullanmadığım zamanlarda kapalı, yine bilgisayara takmıcaktım telefonu ama arkadaşlar mümkün değil falan yazınca mecburen taktım

• quote:

Orijinalden alıntı: junex

Valla ben de iphone 4 den 4s e geçtim. Şarj gerçekten de can sıkıcı. Kendimce çözüm buldum ve sorunu hallettim gibi. iphone 4 kadar olması imkansız ama yine de %80 i yakaladım.

1. temiz bir yükleme yapın itunes ile 5.1 yükleyin. asla yedketen geri yükleme yapmayın.
    2. iMessage ve facetime ı kapatın.
    3. icloud u kullanmayın. telefonu icloud a yedekleyin ihtiyacınıuz varsa ama sonra kapatın.
    4. 4s her kapatıp açılmada 3G aktif olarak açılıyor. Benim gibi avea kullanıyorsanız ve çekim zayıfsa şarjı etklilyor.
    5. mail ve rehberde anınbda ilet seçeneğini kullanmayın gerekli değilse ve mail almayı "elle" olarak seçin.
    6.en önemlisi yaklaşık 4 5 gece telefonu şarjda bırakıp sabah alın

bunları uygulayıp şarjı akşam eve dönünce yüzde 40 lardsa bulabiliyorum. Kuklanım süresi 7 saate varmasına rağmen. tabi o 7 satate 4 5 maç yapıyorum dream soccer ile. 1 saate yakın müzik ve 1 2 saat 3g ile internet kullanımı dahil.

Bu iki madde resmen saçmalık. Sarj tam dolduktan sonra pil ile bağlantısı kesilir, prizden güç alır.

• quote:

Size bu telefonların şarjı 1 hafta gidiyor diyen olmadı zaten. Memnun değilseniz iyi bataryası olan BlackBerry 9900 ü öneririm.

Bb 9900 mü? Onun sarji iyi degilki .
    Bbm kullanirsan 1 gun goturmuyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

quote:

İyi sallamışsın arkadaş.

üstteki fotoğrafı görmedin sanırım ?
    okuyup direk alıntı yaptığın belli insan aşağı doğru sürükleyip yazılanların devamınıda okur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Caudion_ -- 1 Nisan 2012; 13:31:24 >

• Tam sarj etmeden cikartirsan her defasinda kullanim suren 1 gunude bulur rahat ol
  • Bu arkadaşlar telefonu ellerinden düşürmüyor üstüne üstelikte 3-5 gün şarjı gitsin istiyor. Gerektiği gibi kullanırsan gerektiği gibi gider şarj zaten.
  • arkadaşlar 3g pil canavarıdır.kullanmadıgınız zamanlar,hatta ve hatta wifi ile bağlıyken bile 3gyi kapatın.tuş kilidinde wifi yi kesiyor fakat 3g devam ediyor. edge e alın yine bildirimler gelir,kullanacagınız zaman 3g açın.

3g devamlı açıkken 1 gün ar zor,3g kullanılmadıgında edgede iken daha uzun gidiyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mümkün değil..

Mümkün değil ?
     Ben boyle iphone 4s nin

Ben boyle iphone 4s nin

N'aptın baba sen ya ?

ekran parlaklıgı %50den fazla değilse normal bu durum.
    kullanmadıgında da 3gyi kapatıyordur.belki sürekli kapalıdır.
    bunları bende gördüm ama hiç zevk almıyordum.ekran parlaklıgı kıs,edgede yavaş yavaş nete gir iki saat mail yüklensin haberlerin resimleri yüklensin vs.
    hele net paketi olmadıgında 4 günü gördüm telefonda.sadece sms tel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mümkün değil..

Mümkün değil ?
     Ben boyle iphone 4s nin

Ben boyle iphone 4s nin

N'aptın baba sen ya ?

ekran parlaklıgı %50den fazla değilse normal bu durum.
    kullanmadıgında da 3gyi kapatıyordur.belki sürekli kapalıdır.
    bunları bende gördüm ama hiç zevk almıyordum.ekran parlaklıgı kıs,edgede yavaş yavaş nete gir iki saat mail yüklensin haberlerin resimleri yüklensin vs.
    hele net paketi olmadıgında 4 günü gördüm telefonda.sadece sms tel

Ekran parlaklığı 50%de internete gireceğim zaman tabiki 3Gyi açıyorum Edge hızı çok yavaş malum, ama işim bitince kapatıyorum.

• bir iphone konusu daha batarya süresi paylaşımına dönüşür....
  • Konuyu açan arkadaş zaten batarya süresinden yakındığı için açmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

bir iphone konusu daha batarya süresi paylaşımına dönüşür....

Bir DH kullanıcısı daha konuyu okumadan cevap yazar

• başından beri takip ediyorum konuyu.

neyse sizi rahatsız etmiyim ben
  • Arkadaslar sorun siride siri acinca cok gidiyr acmiyinca az ama az derken 2 saar fark ediyr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

bir iphone konusu daha batarya süresi paylaşımına dönüşür....

Bir DH kullanıcısı daha konuyu okumadan cevap yazar

• quote:

Orijinalden alıntı: Daxteroy

quote:

Orijinalden alıntı: junex

Valla ben de iphone 4 den 4s e geçtim. Şarj gerçekten de can sıkıcı. Kendimce çözüm buldum ve sorunu hallettim gibi. iphone 4 kadar olması imkansız ama yine de %80 i yakaladım.

1. temiz bir yükleme yapın itunes ile 5.1 yükleyin. asla yedketen geri yükleme yapmayın.
    2. iMessage ve facetime ı kapatın.
    3. icloud u kullanmayın. telefonu icloud a yedekleyin ihtiyacınıuz varsa ama sonra kapatın.
    4. 4s her kapatıp açılmada 3G aktif olarak açılıyor. Benim gibi avea kullanıyorsanız ve çekim zayıfsa şarjı etklilyor.
    5. mail ve rehberde anınbda ilet seçeneğini kullanmayın gerekli değilse ve mail almayı "elle" olarak seçin.
    6.en önemlisi yaklaşık 4 5 gece telefonu şarjda bırakıp sabah alın

bunları uygulayıp şarjı akşam eve dönünce yüzde 40 lardsa bulabiliyorum. Kuklanım süresi 7 saate varmasına rağmen. tabi o 7 satate 4 5 maç yapıyorum dream soccer ile. 1 saate yakın müzik ve 1 2 saat 3g ile internet kullanımı dahil.

Bu iki madde resmen saçmalık. Sarj tam dolduktan sonra pil ile bağlantısı kesilir, prizden güç alır.

Sen gene de bir dene ya da isteyen denesin :) bakarsın işe yarar. Ben her zaman denerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Eeee?

Hocam saka bir yana restore yapip yeni iphone olarak ayarla uygulama kurmadan 1 gun kullan bakalim sorun devam edicekmi

gerçekten herkesin pil sorunu bu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.