Şimdi Ara

BEN CHARACTERİMDE STR YEMİ VERİİM DEXMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ACABA HANGİSİNE VERİYİM LTFEN SÖLEYİN SİZE GÖRE YAPICAM LWLIM 41 STR Mİ DEXMİ SİZ SECİNRİCA EDİCEM HANGİSİ DAHA AVANTAJLIYSA ONU SÖYLEYİN(KÖTÜLÜĞÜMÜ İSTEMEYİN!!)

• dexe verme str orta ve gerisini hep intye ver

ben 55lvlım 30dex 100str 250int

2gün önce 60lvl master skili açık char kestim
  • str100 dex100 int 60 larda
  • hala anlamış değilim nasıl oluyor da herkese aynı şekil stat taktiği veriyorsunuz.
    STR/INT
    DEX/INT
    STR/DEX
    3 ana başlık altında kabul edilir.
    şuna mı vereyim buna mı vereyim diye birşey olmaz.itemlerin ve kullandığın silaha göre ileride edinmek istediğin hale göre kendin karar verirsin.
    biraz ona biraz ona stat puanı paylaştırırsan da çorba olur buildin.Ona da hybrid diyorlar.
    Rare item olmadan kabul edersek bir oyuncuyu kısaca,
    Axe,blade > str gerektirdiğinden STR/INT
    bow,rod,sword> dex gerektirdiğinden DEX/INT
    binek üzerinde kasmak için ise STR/DEX
    ilk etapta ve "rare item" bulundurmadan kurulabilecek stat düzenidir.
    Nedenlerini hero forumdaki guide'ı aylak zamanımda tercüme ederek yapıp donanımhaber forumuna da koyacam.
    Şu uydurmasyon stat düzenlemelerine de bir çare olsun bari.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogujans

hala anlamış değilim nasıl oluyor da herkese aynı şekil stat taktiği veriyorsunuz.
    STR/INT
    DEX/INT
    STR/DEX
    3 ana başlık altında kabul edilir.
    şuna mı vereyim buna mı vereyim diye birşey olmaz.itemlerin ve kullandığın silaha göre ileride edinmek istediğin hale göre kendin karar verirsin.
    biraz ona biraz ona stat puanı paylaştırırsan da çorba olur buildin.Ona da hybrid diyorlar.
    Rare item olmadan kabul edersek bir oyuncuyu kısaca,
    Axe,blade > str gerektirdiğinden STR/INT
    bow,rod,sword> dex gerektirdiğinden DEX/INT
    binek üzerinde kasmak için ise STR/DEX
    ilk etapta ve "rare item" bulundurmadan kurulabilecek stat düzenidir.
    Nedenlerini hero forumdaki guide'ı aylak zamanımda tercüme ederek yapıp donanımhaber forumuna da koyacam.
    Şu uydurmasyon stat düzenlemelerine de bir çare olsun bari.

Ben kim ne vericek hangi classı seçicek diye bir konu açmıştım buluyim hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_Alchemist -- 20 Ocak 2008; 8:19:49 >

• arkadasLar Dex gereksiz bişi bazı arkadaslar Cok gerkli buluolar ama bence gereksiz ... STR 100 de bırak veya 122 Dex e hiç vermeyin gerisini INT e verin bazı arkadaslarımız STR ye vermezsek hemen yatarız HP çok az olur diorlar ama Çok sacma Eğer Warrior sanız O skill 12 yapınız O size gereksi Defansı verecektir char kendinden 10 lvl yuksek charları kesebilir

Saygilar ........
  • DEX/INT build'in en uygun olduğu meslek bence assassin ~kendimden biliyorum~.Zira passive skill'inde accuracy ve dodge rate olduğu için,assassinler DEX/INT düzeninde daha rahat ederler,hem defans,hem de mobların yaptığı vuruşları bloklama veya vuruşlardan kaçma kolay oluyor.Ben confusion def veren holy dragon earring aldım ve 69 lvl iken silent valley'de kasmaya başladım.Şimdi 77 lvlim ve silent valley'deki 79lvl old warriorların en yoğun peydah olduğu crimson sky portalının orda 8-9 tanesini aynı anda indirmeye 75 lvl iken başladım hem de öyle warriorlar gibi prayer of warriors falan yok bende ve o bahsettiğim 79lvl moblar en fazla 80-90 damage vuruyur ~ekzantrik bi skilleri var ya~ geri kalan silent valley mobları %90 "2" vuruyor skill vuranlar da 10-15 en fazla.
    Moblarının vurduklarının yarısı zaten boşa gidiyor,ya da kılıçla blokluyor char,zaten defans da fazla 1070 mi ne öyle bir hp var yetiyor da artıyor bile.Ama PVP = 0.
    DEX/INT sadece PvE (moblara karşı) işe yaramaktadır.

Hal böyleyken DEX gereksiz demek nasıl bir mantıktır?
    Herkes STR/INT Warrior/Musa olmak zorunda mıdır?

• quote:

DEX/INT build'in en uygun olduğu meslek bence assassin ~kendimden biliyorum~.Zira passive skill'inde accuracy ve dodge rate olduğu için,assassinler DEX/INT düzeninde daha rahat ederler,hem defans,hem de mobların yaptığı vuruşları bloklama veya vuruşlardan kaçma kolay oluyor.Ben confusion def veren holy dragon earring aldım ve 69 lvl iken silent valley'de kasmaya başladım.Şimdi 77 lvlim ve silent valley'deki 79lvl old warriorların en yoğun peydah olduğu crimson sky portalının orda 8-9 tanesini aynı anda indirmeye 75 lvl iken başladım hem de öyle warriorlar gibi prayer of warriors falan yok bende ve o bahsettiğim 79lvl moblar en fazla 80-90 damage vuruyur ~ekzantrik bi skilleri var ya~ geri kalan silent valley mobları %90 "2" vuruyor skill vuranlar da 10-15 en fazla.
    Moblarının vurduklarının yarısı zaten boşa gidiyor,ya da kılıçla blokluyor char,zaten defans da fazla 1070 mi ne öyle bir hp var yetiyor da artıyor bile.Ama PVP = 0.
    DEX/INT sadece PvE (moblara karşı) işe yaramaktadır.

Hal böyleyken DEX gereksiz demek nasıl bir mantıktır?
    Herkes STR/INT Warrior/Musa olmak zorunda mıdır?

evet haklısın sana dediğin gibi moblar az vurur ama yavaş kasarsın. str/int karakter sen daha topladığın mobları kesemeden 2. seriyi kesmiş olur.

• 2. seriye geçer mi bilmiyorum ama benimle aynı lvl str/int warrior/musa guild arkadaşım var +5 bd spear kullanıyor.en yüksek 5.5k+ damage vuruyor.bende +4 vb var 3.4k+ damage'im var o kadar da kötü değil hani. h4x veya sağlam bd itemi olup da scammer olmayan Türk sayısı nedir oyunda? Bir elin parmaklarını geçmez.
    Bence stat dağılımı H4x item/rare item/Meslek ile bağlantılı.
    Konudan uzaklaştım biraz ama oyunu bildiğini sanan herkesin karşısındakine cevap olarak str/int warrior/musa demesi abes oluyor,bilgi kirliliği yaratıyor.
  • lvl 70 benım 131str dex 20 gerısı full ınt sole 75 den sonrqa 200 strye abancam gorun nasıl oluyo suan kıhalımde ıyı fenadegıl ama def sorunu yasıyosun onuda aldıgın ıtemlerle kapatabılıyonzaten
  • quote:

2. seriye geçer mi bilmiyorum ama benimle aynı lvl str/int warrior/musa guild arkadaşım var +5 bd spear kullanıyor.en yüksek 5.5k+ damage vuruyor.bende +4 vb var 3.4k+ damage'im var o kadar da kötü değil hani. h4x veya sağlam bd itemi olup da scammer olmayan Türk sayısı nedir oyunda? Bir elin parmaklarını geçmez.
    Bence stat dağılımı H4x item/rare item/Meslek ile bağlantılı.
    Konudan uzaklaştım biraz ama oyunu bildiğini sanan herkesin karşısındakine cevap olarak str/int warrior/musa demesi abes oluyor,bilgi kirliliği yaratıyor.

valla şuan 2. çarımı kasıyorum 75 lvl +4 v.spear ile en az 4,5k vuruyorum. arkadaşın 79 lvl ve +5 bd spear ile en fazla 5.5k vurması bana az geldi .

• 79 lvl değil 77 lvl kendisi ama bence normal gibi geldi 2 lvl için 1000 damage fark. Gerçi +5 bd olmayabilir, çok emin değilim akşama onun statlarını ve + kaç bd olduğunu öğrenip öyle yazarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.