Şimdi Ara

Ben De Özledim (2013) | eflÂtun film | Star TV (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.419
Cevap
50
Favori
107.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sezon oynar dizi biter.Reyting kurbanı olurlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha mağarada yaşıyorum yeni öğrendim şu an iyi ki breaking bad yerine bu başlığa basmışım yanlışlıkla. Çok sevindim umarım harcanmaz star tvde ve iyi kadın karakterler çizilir artık...

• Leyla ile mecnun gibi efsane olamaz ama yinede güzel bir dizi olcak gibi görünüyor.

• Tanıtımdaki fotoğraf oyuncuların standart halleri yalnız. Daha birçok şey belirsizdir.

• İnşallah çok zorlama birşey olmaz.Ne kadar bitmesine üzülsemde L&M tekrarlamaya başlamıştı benim için.Yeni bi macera olarak o tazeliği tadarız umarım.Ayrıca oyunculuklar değişse bile Erdal Bakkal değişmesin ya O yine kalsın bakkal olarak en kötü kahveci olsun.Diğer karakterlere de hastayım ama Erdal Bakkal karakteri çok orjinaldi be.
  • yavuzun tipe bak tipe tam entel olmuş bi atkısı eksik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthemis12

yavuzun tipe bak tipe tam entel olmuş bi atkısı eksik

Daha senaryo falan yeni yazılmıştır diye düşünüyorum resimler de hepsinin normal hali
  • SSye bakıp yorum yapmak doğru olmayabilir.
  • leyla ile mecnun ekibinin sosyal medya sorumlusu da devam edicek mi acaba umarım yollarını ayırmamışlardır
  • artık burdan devam ediyoruz çok iyi
  • burak aksak ve onur ünlü de mi oynayacak?

• mesajım bulunsun değerlenir
  • Güzel haber ama keşke Leyla ile Mecnuna devam etselerdi.Ama inanıyorumki Leyla ile Mecnun ayarında olucak.
  • Farklı hikaye olmasın Mecnun okadar çöl kumu kustu sezon finalinde bitonşey oldu olnları bi acıklasınlar da
  • ekibin bozulmaması on numara oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dönüşüm

leyla ile mecnun ekibinin sosyal medya sorumlusu da devam edicek mi acaba umarım yollarını ayırmamışlardır

Benim bildiğim Fırat abi tam gaz devam ediyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana leyla the band ile baglantili olacak gibi geliyor. sosyal medyada isler guclere benzedigi soyleniyor, isler gucler'de oyuncularin basarisizlik hikayesi anlatiliyordu bunda da leyla the band ile iliskili grubun basarisizlik hikayesi anlatilacak gibi geliyor bana, isimleri gercek hayatla ayni mi olur bilinmez, fakat yeni ismail abiler, erdal bakkallar olacagini dusunursek 'ben de ozledim' cok iyi olacak.
  • İnşallah L&M ile bağlantılı olur.Tabii İşler Güçler gibi olursa da kötü olmaz.
  • Şimbillisiz olmaz bu iş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrah Serbes

Şimbillisiz olmaz bu iş :)

aynen demirbaşlar erdal yavuz mecnun ismail abi ve iskender bunlar olmazssa olmazlar
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.