Şimdi Ara

Ben De Özledim (2013) | eflÂtun film | Star TV (216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.419
Cevap
50
Favori
107.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Exnuc

Bu diziyi bana hatırlatacak tek şey müzikleridir. net!

Müzikleri bir de Nadir Sarıbacak'ın malum kişiye benzeyen karakteri
  • O değil de harbiden bitti la :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Bahsettiğiniz sistem 2000 yılında 20bin ila 30bin evde olduğu söyleniyordu.

Digitürk ve dsmart tüm izlenme verilerini rtük e gönderirler müşteri hizmetlerini arar onay alabilirsiniz.

Bahsettiğiniz linkleri zaten daha önce konu dışındaki bir konu sebebiyle incelemiştik.

Dostum bilmiyorsan sallama , daha fazla rezil etme kendini.People Meter sistemin adı değil , cihazın adıdır.Bu cihaz en son 2 bin küsür kişinin evinde mevcuttu , bu sayıyı arttırmayı planlıyorlardı.Bu cihaz D-Smart , Digitürk ' ün reytingini ölçemez , bunlar dijital yayın , reyting uydu yayınlarında ölçülür.D-Smart , Digitürk kendi reytingini ölçse bile bunun reyting sistemine bir katkısı olmaz.RTÜK verileri denetlemeden kabul edemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Bahsettiğiniz sistem 2000 yılında 20bin ila 30bin evde olduğu söyleniyordu.

Digitürk ve dsmart tüm izlenme verilerini rtük e gönderirler müşteri hizmetlerini arar onay alabilirsiniz.

Bahsettiğiniz linkleri zaten daha önce konu dışındaki bir konu sebebiyle incelemiştik.

Dostum bilmiyorsan sallama , daha fazla rezil etme kendini.People Meter sistemin adı değil , cihazın adıdır.Bu cihaz en son 2 bin küsür kişinin evinde mevcuttu , bu sayıyı arttırmayı planlıyorlardı.Bu cihaz D-Smart , Digitürk ' ün reytingini ölçemez , bunlar dijital yayın , reyting uydu yayınlarında ölçülür.D-Smart , Digitürk kendi reytingini ölçse bile bunun reyting sistemine bir katkısı olmaz.RTÜK verileri denetlemeden kabul edemez.

Haklısın iyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

Bu arada bölüm yine kötüydü , finali bile bağlayamadılar saçma sapan bir final oldu.Sallama bir bölüm olmuş.

aynen ileri sara sara 5 dk da bitirdim bölümü
  • Dizinin bitmesine sevinen arkadaşlar,

Ben de Özledim dizisi içerisindeki oyuncular, gösterdikleri performans ile kendilerini 104 bölümde kanıtlayarak ciddi bir referans bırakmışlardır.

Senarist ve yönetmende aynı şekilde çıkardıkları eser ile kendilerini kanıtlamış insanlar.

Leyla ile mecnun dizisiilk 10-15 bölümdeyken izleyen insan sayısı bir kaç bin ile sınırlıyken bölüm sayısı ile birlikte izleyen sayısıda aynı kolerasyon ile artmıştı.

Ben inanıyorum ki sınırlama koyulmasaydı zaman içerisinde dizi kendini çevirecek ve iyi bir senaryo üzerine oturacaktı.

Senarist proaktif bir yaklaşım tarzı ile olayları gerçek ile o gün ki senaryo(bölüm) içerisinde değerlendirip oldukça esnek bir şekilde her yere çekebiliyordu.
    En büyük kanıtı bölümler onlarca bölüm şeklinde değilde gündelik yaşantıyı takip edecek kadar günlük yazıyordu, bir çok dizi gibi kitaplardan ya da farklı kaynaklardan onlarca hazır bölüm senaryosu şeklinde gitmiyordu.

İzleyiciyi ekrana bağlayamayan kısımda buydu senaristimiz tek bir konu üzerinden gitmeye çalıştı Leyla ile mecnunun ilk bölümlerinde olduğu gibi. Leyla ile mecnun en büyük artısı izleyiciyi her hafta ekrana bağlayan farklı konular ve maceraları bizim bildiğimiz kahramanlar üzerinden ele alması bizi cezbediyordu.

Bence acele edildi 104 bölümün hatrına biz izleyiciler nankörlük etmeden dizimize sahip çıkmalıydık. Onlar yayından kalkabileceklerini bile bile gezi eylemlerine katılarak herkesin yanında olmuşlardı fakat biz bugün onların yanında olamadık. Onlar ekmeklerini(gelirlerini) riske attılar gezi'de biz ise onlara zaman ayıramayıp eleştiride bile sınır tanımadan yerden yere vurduk.

Olmadı, bize yakışmadı. Kötüye iyi denmek beklenmezdi ama sükut içerisinde o bize eşsiz bölümler veren duygular yaşatan ekibe zaman verilebilirdi.

Sağlık olsun, hayırlısı olsun. Kendi adıma bittiğine üzüldüm, sevinenler ve hala yerden yere vuranlar varsın kına yaksın. Ben bu ekip ve eserleri hakkında hissetiklerimi dilim döndükçe yazmaya çalıştım. Çünkü onların bize bir önceki 104 bölümlük eserlerinde para ile sahip olamayacağımız şeyler yaşattı... Sevindirdi, kahkaha attırdı yeri geldi içimizdeki çocuğa dokundu ve gözlerimizi doldurduğu bile oldu ama onlar bizleri hiç yanlız bırakmamıştı.

Buradan selam olsun büyük bir özveri ile bizim karşımıza her Pazartesi sonrasında Cuma ve Çarşamba akşamları çıkan o güzel insanlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epidoras -- 2 Şubat 2014; 3:13:53 >

• Kanal D'de ki cinayet isimli dizide 'Ahmet Mümtaz Taylan'ı gördükçe içim yanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ooooy oy.
  • son bölümde selin değilde sanki ben sera tokdemiri gördüm
  • Diziden geriye şarkılar kaldı. :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paydos ne zaman bitiyor bilen eden var mı?!

• tekrar var şu an, ilk bölüm olmalı ali'nin hırkalı anıları falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Light

quote:

Orijinalden alıntı: kova yaşar

Bu sefer tutmadı sanırım.

Tutmadı mı

Tuttu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Blanc

tekrar var şu an, ilk bölüm olmalı ali'nin hırkalı anıları falan.

Şu sahne mi?

• iamburak kullanıcısına yanıt
    aynen

• Bugün günlerden Ben de Özledim

• Vay anasını arkadaş!

Ben de özledim bitti yerine bir kadın bir erkek var ayıptır!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epidoras

Vay anasını arkadaş!

Ben de özledim bitti yerine bir kadın bir erkek var ayıptır!!!

Yeni bölüm olsa yine gam yemicem. Bu diziyi bitiripte tekrar yayınlamanın mantığı nedir arkadaş
  • son bölüm sallama olmuş bencede, sebebide erken final beklemiyorlardı sanırım o yüzden uydurup geçmişler gibi. bence devam etseydi yerine oturacaktı taşlar. birde bu reyting ölçümü nasıl yapılıyor hakkaten. yok 2 bin kişinin evinde cihaz varmışta filanmışta, bu bana biraz saçma geldi. kim bu 2 bin kişi arkadaşım? tüm türkiyeyi sadece 2 bin kişimi temsil ediyor? yok mu konuda işi bilen, tvde çalışmış birisi, anlatsın bize bilelim.
  • Bugun son bolum oldugunu bilmeden 13.bolumu izledim dizi kotuydu tamamda 13 bolumdede ucu leyla ile mecnununa donecek diye bekledik ne oldugu belli olmadan sacma sapan son.oldu bu hickimseye yakismadi starada yakismadi bu nasil is resmen dalga gectiler kotu oyunculuk vs ama bu sacmalimlardan bir yere varilacak diyd bekledik ama bitmis dizi ben hicbirsey anlamadim.bu isten leyla ile mecnun film olacak deniyor simdi burak aksak twitterdan yalanlamis cok sinirlendim tam bir hayal kirikligi

• 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.