Şimdi Ara

Ben PSP GO'yu beğenmedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
3.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün bi daha 2 konsolu da elime aldım, biraz hardcore bi oyuncuyum, o yüzden bu kadar kurcalıyorum, yani 2 konsolu da jostick tutar gibi tutamıyorsun, zamanla alışılır diye düşünüyorum

@Pcoyuncy

dostum şu güneşte parlama olayından biraz bahsetsene
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavy metal boy

bugün bi daha 2 konsolu da elime aldım, biraz hardcore bi oyuncuyum, o yüzden bu kadar kurcalıyorum, yani 2 konsolu da jostick tutar gibi tutamıyorsun, zamanla alışılır diye düşünüyorum

@Pcoyuncy

dostum şu güneşte parlama olayından biraz bahsetsene

?
  • bende psp go var gayette memnunum ya
  • Yaz günesinde hepsi parliyo

+ not psp go hafiza karti olarak m2 kullaniyor msproduodan 2kat daha pahal bide yavas galiba
  • Boyutu ufak cebe filan rahat giriyor deniliyordu. Mağazadada gördüğümde gayet ufak bir boyu vardı cidden. Oyun kalitesi nasıl bilemiyorum fakat PSP Slim Fat daha iyi bence.
  • @heavy metal boy
    Hocam tutuşta sorun var ve alışamadıysan psp grip alman lazım, ps3 contreller'ına benzer bi his veriyor.

Ben PSP GO'yu beğenmedim

http://www.youtube.com/watch?v=0InoviA0RLs&feature=related

• @ecfan

hoba, stand mı yapmışlar öyle, iyimiş
  • Çokta kötü değil psp go ama bencede gereksiz bir cihazdı.
  • Ses Yüksekliğini Duymadıysan Sen Bir Sağırsın! MANYAK SES VERİYOR!
  • quote:

Orijinalden alıntı: by genç

Ses Yüksekliğini Duymadıysan Sen Bir Sağırsın! MANYAK SES VERİYOR!

dh de gördüğüm en canlı mesaj
  • Psp go iyidir ya severim keratayı, çok uğraştırmıyor, cepte taşınıyor film izle oyun oyna. Bulututuda var bide 10 oyunu alıyosun kutudaki numarayı psne girince bitanede gta vice story hediye ediyolar sana. El sorunu edenler var ama çok çabuk alışılan bir şey, benim ellerim çok iridir ama yinede elime uyum sağlayabildi bu cihaz. Ekranının boyunu hiçmi hiç sorun etmeyin, kaliteden aman vermiyor. Hele psp slimde pikselleri ortaya çıkan oyunları go da çok kaliteli bir şekilde oynayabilirsiniz.
  • Ben yaklaşık 3 sene evvel (ya 2007 ya da 2008 tam hatırlayamıyorum) 2.el psp slim almıştım 2000 di modeli sanırım. 5-6 ay kullandım ve sattım,bir de arkadaşımda psp fat vardı onu denemiştim,zaten ondan görüpte psp almıştım.Go'yu sadece internette gördüğüm kadarıyla biliyorum. Ancak bana göre aralarında en kullanılabilir model fat olanlar. Gerçi artık sıfır olarak satılmıyorlar ama oyun oynarken arka kısmının köşelerinin dışa doğru çıkık olması elden kaymamasını sağlıyor,yani tam olarak ele oturmasını sağlıyor.Mesela ben o konuda acayip rahatsız olmuştum slim modelde,böyle 20-25dk oyun oynadıktan sonra elimden kayıyordu hafif nemlendiği zaman,diğer serilerde arka taraf dümdüz.Fat kasalar baya eskide kaldı ancak eğer temiz,düzgün kullanılmış 2. el bulursan onu al derim. Fiyat olarakta gayet uygun oluyor.Gerçi artık psp için gamepad şeklinde kılıflar var,güzel güzel oynuyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavy metal boy

el konsollarına yabancıyım, PS2 kullanıcısıyım, kendime bir el konsolu alma düşüncesindeyim bu aralar, forumdaki "PSP GO RULES" mantığına uyarak GO almaya karar vermiştim, ta ki bugün teşhirde deneyene kadar, yanyana hem klasik PSP (artık 3004 mü oluyor pek bilmiyorum) hem de PSP GO koymuşlar, karşılaştırman çok kolay o yüzden, GO'yu aldım elime, analog'u daha küçük, tuşları da dokunmatik gibi, yani yüksek değil, ama en önemlisi avuca oturmayışı, şöyle anlatayım, sol elinizi konsolda hayal edin, baş parmağınız analog'da, işaret parmağınız tetikte, parmakların bu pozisyondayken parmaklarınızın arasında makul bir mesafe olmalı, ama öyle bişi yok, baş parmağın yamuk kalmak zorunda, ya da konsolu tam avucuna oturtmaya çalışmayacaksın, 3004'ü aldım elime, analog'u daha büyük, avucuna oturuyor, gayet rahat bir kullanımı var

şimdi gelelim GO'yu savunan arkadaşların gerekçelerine

1) Güneş altında ekranı parlamıyor

Öncelikle herhangi bir el konsolu alan kaç kişi oyun oynamak için şöyle güzel güneş alan bir mekan arıyor?
    "Çimenlere uzanayım, oyunumu oynayayım" zihniyetindeysen de biliyorum kanka zahmet olucak ama sırt üstü uzanıversen?
    He eğer yolda yürürken oynama gibi bir fantezin varsa da şapka takmayı deneyebilirsin (bir tanıdığım var bunu yapan, yöntem işe yarıyor)

2) Boyutu küçük, atarım cebime!

Ben eğer GO alırsam cebime koymayı hiç düşünmüyorum, tamam belki sığar ama gayet de rahatsız eder, hem zaten ceplerin telefon, cüzdan, anahtarlık vs. ile dolu değil mi? Ya birbirimizi kandırmayalım şimdi sen de bu aleti çantanda taşımayı tercih ediyorsun

3) 16 GB dahili hafızası var (tek cazip yanı, ama acaba oynama rahatlığı daha az mı önemli?)

Evet var, 20-30 tane oyun alır kafadan, ama o oyunların kaçını aynı anda oynayacaksın ki? Yani bazı oyunlar kalıcıdır, mesela pes,nba,smackdown, belki araba yarışı oyunları vs. bunlar demirbaştır ama fps/tps ilerlemeli oyunları bir kere bitirdiğin vakit hafızada tutmaya ne gerek var? Ben açıkcası 4 GB bellek almayı düşünüyorum, oyunları pc'ye indireceğim, zaten en büyüğü 1 GB'tan çok da büyük değil (yanlışım var mı?) pc'de yer de kaplamaz, sonra oynamak istediğim oyunu hafıza kartına atarım, bitirdiğim oyunu silip yeni oyunu kopyalarım, he pahalı gelmezse 8 GB alın tabi, ben minimalistim biraz, sahip olduğum ürünün tüm özelliklerini kullanayım, kullanmayacağım özelliği olan bir ürünün almayayım mantığındayım

4) Ekranı daha küçük

Şimdi durun bakayım anlamış mıyım, çözünürlükleri aynı di mi? Yani toplam piksel sayısı. Küçük ekranda aynı sayıda piksel olduğuna göre demekki pikseller daha küçük, demekki aynı obje aynı sayıda piksel ile çizilmesine rağmen daha küçük gözükecek! Tamam netliği daha fazla olacak, orası kabul, ama bu şuna benziyor, pc monitörünün çözünürlük ayarı sonda mı? Bence değil çünkü az önce de dediğim gibi ekranın boyutu sabit olduğu için çözünürlük artınca pikseller küçülecek, aynı objenin sahip olduğu piksel sayısı da sabit olduğuna göre obje küçülecek
    Yani çözünürlük max olursa ufacık bir görüntü alısrın, istediğin hayat buysa sana başarılar

__Yahu sen de amma yaptın, arada sadece 0.5 inç fark var, objenin küçülmesini ihmal edemez misin?

O zaman siz de netlik farkını ihmal edeceksiniz
    3.8 ile 4.3 inç arasındaki netlik farkını anlayan adam zaten SONY'de filan çalışıyordur.

Açıkcası ben 16 GB dahilisi var diye GO almayı düşünüyordum, 3004'ün üstüne 16 GB hafıza kartı fiyatı koyarsak toplam fiyatı GO'yu geçer, ama dediğim gibi 16 GB'ı gerekli bulmuyorum, 3004 + 4 GB almayı planlıyorum, öneri (ve "yahu bi kere" diye başlayan karşı saldırı ) bekliyorum

Hala almadıysan ıpod touch 4g al

• iPod touch alacağına 3DS al
  • karar verin hangisi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joshua00 -- 11 Kasım 2011; 23:44:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofnothings

karar verin hangisi

Açıkçası HİÇ BİRİNİ ALMA. Gerçekten . Bu konuda tecrübeliyim.Şaka değil ilk başta bende senin gibi hevesliydim "aa bak taşınabiliyo" "aa çok zevkli arkadaşlarla oynarız" diyordum. Karne hediyesi olarak geldi. Ve aleti 4 aydır 1 kere açmadım. Ayrıca PSP'nin oyunları öyle süper falan değil. Aksine , senaryo bitince direk çop. Şaka değil dediklerim. Çakma hafıza kartım bozuldu ve yenisini almaya param olsada hiç uğraşmadım.

Bak. Şimdiki tavsiyemi iyi dinlersen ilerde "Çeşke PSP almasaydım boşu boşuna yer kaplıyor" Demezsin.

Sana tavsiyem büyük konsollara yönel. Asla Wii düşünme. Mesela Xbox alabilirsin. Emin ol çok daha uzun vadeli bir alet olacaktır.

Kırdıracağım mı diyorsun ? O zaman yine xbox alabilirsin. PS3 'te alabilirsin. Ama sana tavsiyem : Xbox Al ,Orjinal 3-4 oyunun olsun , multiplayer olsun , oyna 2-3 sene.

Kesmedi mi ? 2 oyun daha al 2 sene daha.

PSP artık son nefesini veriyor. Sakın psp alma. Çok istiyorsan (taşınabilir bir şey) ipod Touch 4G al. Çok zevkli oyunları var. Ayrıca Gezide,yolculukta v.s. wireless üzerinden internette istediğin gibi gezersin.

Lütfen tavsiyeme kulak ver.

• quote:

Orijinalden alıntı: The DarkMaster

quote:

karar verin hangisi

Açıkçası HİÇ BİRİNİ ALMA. Gerçekten . Bu konuda tecrübeliyim.Şaka değil ilk başta bende senin gibi hevesliydim "aa bak taşınabiliyo" "aa çok zevkli arkadaşlarla oynarız" diyordum. Karne hediyesi olarak geldi. Ve aleti 4 aydır 1 kere açmadım. Ayrıca PSP'nin oyunları öyle süper falan değil. Aksine , senaryo bitince direk çop. Şaka değil dediklerim. Çakma hafıza kartım bozuldu ve yenisini almaya param olsada hiç uğraşmadım.

Bak. Şimdiki tavsiyemi iyi dinlersen ilerde "Çeşke PSP almasaydım boşu boşuna yer kaplıyor" Demezsin.

Sana tavsiyem büyük konsollara yönel. Asla Wii düşünme. Mesela Xbox alabilirsin. Emin ol çok daha uzun vadeli bir alet olacaktır.

Kırdıracağım mı diyorsun ? O zaman yine xbox alabilirsin. PS3 'te alabilirsin. Ama sana tavsiyem : Xbox Al ,Orjinal 3-4 oyunun olsun , multiplayer olsun , oyna 2-3 sene.

PSP artık son nefesini veriyor. Sakın psp alma. Çok istiyorsan (taşınabilir bir şey) ipod Touch 4G al. Çok zevkli oyunları var. Ayrıca Gezide,yolculukta v.s. wireless üzerinden internette istediğin gibi gezersin.

Ekleme : Okuduğun zaman ya PM at yada alıntı yap

• Zevkler ve renkler tartışılmaz diye bir söz söylemişler @TheDarkMaster umarım ne demek istediğimi anlamışsındır
  • quote:

quote:

quote:

karar verin hangisi

Ekleme : Okuduğun zaman ya PM at yada alıntı yap

işin kötü tarafı evde ps2 ve çakma bir wii var
    belki demiştim kendi kendime
    ama haklısın da
    evde ps (1,2 ya da 3 farketmez) maçı üzerine muhabbetleri hep duyarım duyarız ancak
    portable larda bu olay yok sanırım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.