Şimdi Ara

beni anlayan yardım etsin.....devamsızlıktan sınıfta kalmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba .. ben pamukkale üniversitesi 1. sınıf işletme öğrencisiyim... ben ilk dönem okula gittim fakat dersler hiç hoşuma gitmedi... yanlış bir şeçim yaptığımı anladım.... okula hiç gidesim gelmedi ve devamsızlık çok yaptım... ikinci dönem okula hiç gitmedim .. 2. dönem harcımı da yatırmadım.... memlekete döndüm... tekrar sınavlara hazırlandım.... ancak 3 ayda çalışmayla istediğim bölümü kazanabilirmiyim bilmiyorum.... sorum şu..... eğer istediğim bölümü kazanamazsam tekrar işletme 1. sınıfı okuyabilirmiyim... ikinci dönem harcımı yatırmadığım için kaydım silinmişmidir.... yaptığım saçma gelebilir ama istediğim bölümü mutlaka kazanmak istiyorum... fakat bu sene kazanamayabilirim ... belki seneyede kazanamayabilirim... bunu göze almak çok zor.... en azından seneye kazanamazsam işletmeye devam ederim.... ama mutlaka istediğim bölümü okuyacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_nanel_bol -- 13 Haziran 2012; 13:41:43 >

• bilen biri yok mu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_nanel_bol -- 16 Haziran 2012; 12:45:55 >
  • cevap bekliyorum.....
  • Üniversiteni arasan daha yararlı olur ama üniversiteden atılma kalktı büyük ihtimalle devam edersin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.