Şimdi Ara

benim için en makul 250cc motor hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. sizlere birkaç sorum olacak beni bilgilendirirseniz çok sevinirim... :)
    öncelikle ben 20 yaşında bi üniversite öğrencisiyim hem çalışıyorum hem okuyorum.
    neyse benim KYMCO CK 125 motorum var ve 2-3 yıldır üzerindeyim çok fazla uzun yol yapmışlığım yoktur genel olarak şehir içi sürüş yaprım.
    ayriyeten kuzenimde Mondial Drift var 125cc onunla uzun yol da yaptım çarşı içi de kullandım.
    şimdi bu iki motordan başkasına binmedim fırsatım da olmadı açıkcası yani pek bilgili değilim.
    söylediğim üzere genç biri olduğum için yarış motoru hastalığım var haliyle. ama çok büyük motorlara ulaşabilme imkanım yok şuan için cesaretim de yok.
    ama bi 250 lik motor almak istiyorum. bir çok araştırma yaptım hemen hemen her gün başka bitanesine karar kıldım ama her an değişiyor fikrim.
    bütçem taş çatlasa 6.000 tl oda taksitle :D
    sıfır motor düşmüyorum açıkcası. neden derseniz yarış motoru yani racing mi ne diyolar o tip tip motorlara düşkün biriyim yamaha yzf var benzin deposu çok büyük bence abartı ama yamaha. cbr da güzel ve kaliteli motor ama bana göre kalıplı deil uzaktan bile gören düşük motor olduğunu anlaya biliyor bence.
    ben motor kullanırken şehir içinde gayet temkinli giderim anca düz ve geniş yollarda hız yaparım. yani alacağım motor düz yolda hız yapsın ve sürüşü rahat olsun çarşı içinde zaten bi derece rahat oluyosun debriyaj firen debriyaj firen. tabiki gösterişli olmasını da istiyorum. şu ara düşündüğüm Bumoto Calibre 250R .sizce benim istediklerimi bana sağlaya bilir mi benim gibi birine tavsiye edermisiniz? bide motor nası ebatlarda tam bilemiyorum ama üzerine yakışırmıyım idare edebilirmiyim rahatça motoru bilemiyorum. Boyum 1.80 kilom 68k. Bana yol göstermenizi bekliyorum. ani karar verip pişman olmak istemem :)

• Bu moto markasi artik Yuki markasi altinda haliyle gorup memnun olmayanlar var.

Tavsiyem once butcenizi netlestirin yani en son maximum kac TL cikabilirsiniz?
    0 km si 7.750 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100 TL daha bulunursa yada bi ile anlasilabilirse (kart yada Senet) Megelli 250 modelleri daha iyi secim olur.
    Ister Naked ister Racing tip ikiside ayni fiyat bi arastirin

• fuarda görmüştüm bu motoru malzeme kalitesi pek iyi değildi
  • bütçem tam olarak 6.000tl. şimdi sizlere anlatmak istediğim şu racing tarzı motorları kullanmayı öğrenmek istiyorum yani kendimi bu konuda geliştirmek. ama bunu içime sinecek bi motorla yapmak isterim bindiğim motordan haz almalıyım tam bi yarış motoru gibi olsun istiyorum ama bütçem sınırlı biyerde pek motor hakkında bilgim yok bana başka neler önerebilirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibo4fun

100 TL daha bulunursa yada bi ile anlasilabilirse (kart yada Senet) Megelli 250 modelleri daha iyi secim olur.
    Ister Naked ister Racing tip ikiside ayni fiyat bi arastirin

6.100 liraya nerdeymis megelli 250r ?

• Bumoto markasi Yuki ile birlesti.
    Yani Yuki Bayi-Yetkili servisleri bakiyor satiyor.

Bahsedilen modelin fiyati 7500 TL-2013 model-0 KM

Bende uste 1000 TL daha konulabilirse (Telefon-Bilgisayar/Laptop varsa satilarak) Magelli almak daha mantikli demek istedim.

100 degil-1000 TL yazacaktim acele ederken 0 (sifir) larin biri eksik olmus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence biraz daha para biriktirilip,yedek parçası vs uygun güzel bir japon almak daha mantıklı olur. En azından verdiğin paraya değer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.