Şimdi Ara

BENQ W2000 incelemem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
4
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birde bu cihazı asmaya gerek kalmıyor tv gibi koya biliyorsunuz sehbaya ayrıca perdeyi de belki istediğiniz gibi asma durumumuz da olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuxeses kullanıcısına yanıt
    evet seyrettim degisik bir cihaz. bu arada ustteki olabi daha yukariya monte edip altinada perdyi monte etmek gibi bir fikir geldi aklima

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakin zamanda benq w2000 kullanicisi olacagim gibi görünüyor.

• w1070 in ust modeli sanırsam w1080 olarak satılıyor. Farkı yakın mesafe PJ. Onu öneririm. Tavan kablo derdi olmaz. Hatta onda MHL de var sanırsam.
  • w2000 i aldim hafta sonu kurulum isleri ile ugrastim cok zahmetli oldu.lakin hala istedigim sekilde oturtamadim goruntuyu.

• Hayırlı uğurlu olsun. Zamanla olur inşallah. Bir kaç foto ekleyebilirseniz sevinirim . Gerçi w2000 'e çıkmayı dusunmuyorum ama almak isteyenler için yorumlarsaniz iyi olur. Tekrar güle güle kullanin. İnşallah beklentilerinizi karşılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ***radyo*** * kullanıcısına yanıt
    herseyi tam oturtabilirsem resimli bir inceleme düşünüyorum. keystone kullanarak bile goruntuyu tam düz yapamadim. iki kenar duz iki kenar bir miktar yamuk duruyor . askı aparatindan birseyler yapmam lazim yeterince rijit durmuyor aparat

• Ben de çok ugrasmistim. Tavan bağlantı vidalarindan birini gevsetip tavanla aparat arasına bir şey sikitirabilirsiniz. Yani en azından denersiniz.

sistem yanlis aslinda . aparati tam projeksiyonun agirlik merkezine takamiyorsun byle olunca ister istemez yamuk duruyor cihaz. dediginizi deniyim yarin bakalim .

• Ya da aşağıda olan taraftan bir ip veya benzeri bir şeyi aparatin ana gövdesine gerdirerek bağlayabilirsiniz. Yarın bir bakarsiniz .

projeksiyonun asagida kalan kismindaki civatanin altina pul koymayi dusunuyorum

• Asagida kalan kısmın araya pul atarsan daha aşağıya inmez mi? Bir şekilde deneme yanılma yoluyla yapılır ama ugrastirir.

• dogru deniycez yanilcaz iste. goruntuyu beyendim yanliz . makinede fan gurultusu korkum vardi ama cihaz sessiz calisiyor.

•  BENQ W2000 incelemem
     BENQ W2000 incelemem
     BENQ W2000 incelemem
     BENQ W2000 incelemem
     BENQ W2000 incelemem

Sonunda bugün kurulum işlerini , görüntüyu ekrana tam oturtma işlerini bitirdim ancak zor ve zahmetli bir işlem helede tek başına yapınca. görüntüyü ekrana tam dengede oturtma işi çok zor oldu öyleki 2 kenar düz 2 kenar egik duruyordu . Acaba cihazmı bozuk diye düşündüm cihazı tavandan söküp düz şekilde sehpa üstüne koyunca görüntü ekrana tam oturunca arıza riskini eledim .

Askı aparatındaki somunları değiştirdim lakin civatayı sıkınca somunlar arkadan dönüyordu buda işi iyice zorlaştırıyordu . İş yerinden pullu somun alarak bu işi çözdüm . Ayrıca projeksiyona bağlantı civatalarının altınada yaylı somun takarak askı aparatından kaynaklanan düzlük sorununu da civataları az veya çok sıkarak altındaki yaylı pullar sayesinde ayarladım . Son olarakta aşagı yukarı keystone dan ayar yaparak görüntüyü eşit bir şekilde perdeye yansıtmayı başardım.

Daha önce projeksiyon kullanmadığım için bu işte acemi sayılırım . Projeksiyona herhangi bir görüntü ayarı yapmadım . CİNEMA REC709 modunda loş ışıklı ortamda oluşan görüntüyü fotoğraflarda göstermeye çalıştım . Ancak gerçekte görülen görüntü özellikle tam karanlık ortamda çok iyi tatmin edici oluyor . Korkum olacagını düşündüğüm orjınal dvd lerimdeki görüntüde ne hikmetse toshiba ep 30 um sayesinde heralde bluraylerime yakın çıktı . Bu duruma bayagı sevindim . Çünkü bundan önce kullandıgım phil 55pfs8109 da bariz bluray - dvd farkı oluşuyordu .

Cihaz daha öncede söylediğim gibi sessiz bir çalışma sunuyor . TV lerde olusan yok banding yok ghosting hiçbir şey yok gayet güzel ve akıcı bir görüntü mevcut . Açıkcası AKTİVİZYONDA bir film açtık onda donmalar takılmalar hissettim dedim noluyor içimden ? sonra başka bir film açınca onda bir sıkıntı göremedim iyi dedim kayıttanmış.

Bu cihazdan kullanıp ayarlar ve diğer her şey hakkında fikir verecek arkadaşlarında yorumlarını beklerim .

Son olarakta AKTİVİZYON Cihan beye buradan selamlarımı iletiyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 3 Temmuz 2016; 18:04:45 >

• Kardeş hayırlı olsun. Güzel güzel zevkini çıkarmak nasip olsun inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgrozt -- 3 Temmuz 2016; 17:27:27 >
  • ozgrozt kullanıcısına yanıt
    sagolasin.

• Hayırlı olsun, güle güle kullan. Özellikle tv ye gore memnun kaldın diyebiliriz herhalde. Ekran boyutu biraz daha büyük olsaymis daha çok keyif alırdin ya hayırlısı.

Ep30 dan memnunum herhalde. Ben de yeni aldım. Orijinal müzik cd'si takip dener misin? Ya da denemissen beğendim mi? Onu da sorayim😉

sagolasin. evet bir miktar daha büyük olabilir perde ancak simdilik bu kadar dahasi iç işleri bakanından veto yer. tv den cok daha sinematik bir ortam oldu.

evet orjinal muzik cd si denedim defalarca ancak yamaha cdx 397 varken onu kullanmak olmaz . forumda 397 incelemem vardi orada yazmistim epeyce birsey.e p 30 u kaça aldin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzazgin -- 3 Temmuz 2016; 18:27:49 >
  • Yamaha daha iyi diyorsun yani. Arastirayim.

• Yavuz bey hayırlı olsun keyifli seyirler perde kaç inç acaba tv nin olduğu yere tam olmuş ep 30 kullanmayı çok istediğim bir dvd bu zamanda bile rakibi daha çıkmadı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.