Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Benq xl2546k 0.5 ms 240 hz Satın Al 6 Eylül 2021 16:21 1 1 Benq xl2546k 0.5 ms 240 hz Monitör sıfırdan farksız arkadaşlar. 9 ay önce sinerjiden aldım faturası, kutusu, aksesuarları hepsi duruyor. (Garanti 3 yıl= 2yıl + 3 ay daha var) Gidip 1.500 tl fazladan para vermeyin İstanbul içi gelip test edebilirsiniz. Işık sızması, ölü piksel testi yapıldı herhangi bi sorun yok resimlerini de koydum. Paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum yoksa satmazdım. Alacak arkadaşa hayırlı olsun şimdiden.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Aralık 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Benq xl2546k 0.5 ms 240 hz Tanix TX5 Max