Benzema kazma,Messi şansa adam geçiyor yok artık daha neler! Bence aktif oyuncular arasında Messi Dünyanın en iyisi,ikinci sırada ise C.Ronaldo
Ronaldo o kadar rahat oynayamıyor ki. Arkasında Marcelo ve Khedira gibi adamlar var. Mesut gelince biraz daha rahatladı önüne pas atan var artık attığı gol sayısı da epey arttı. Messi bir takıma transfer olsun 2 yılda oraya alışabiliyor mu görün bakalım. Ronaldo şu an ManU'da kalsaydı ne olurdu aceba ?
şanslı messi
Seneye görürüz Ronaldo mu Messi mi?
Messi çok şanslı çünkü Barça tarihinin en iyi jenerasyonunda.
Ronaldo ise çok şanssız R.Madrid tarihinin en başarısız jenerasyonunda(Bu yıl işler biraz değişti Mourinhonun gelmesiyle,seneye Ronaldo'dan çok şey bekliyorum)
quote:
Orijinalden alıntı: xTraP
quote:
Orijinalden alıntı: KEN!
ronaldo benzema ve benzema gibi kazmalar topluluğuyla beraber oynama talihsizliğine düşmeseydi messi sağa sola çekip şansa adam geçerek en iyisi diye gösterilmezdi millete.lakin kupaları son senelerde torpilli barcelona topladığı için 1 sene daha en iyi futbolcu messi diye gezebilir messiciler.
Hocam kusura bakma da
Vah vah benzema messi dediyse dünyanın en iyisi messi mi oldu? Benim için dünya futbolunda C.Ronaldo bi devrim bidaha böyle bir oyuncu gelmez sanırım.
bu konuyu hala tartışan mı var messinin dünyanın en iyisi olduğu 2 senedir bilinen bişeydi zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: MajestiC
bu konuyu hala tartışan mı var messinin dünyanın en iyisi olduğu 2 senedir bilinen bişeydi zaten.
Tam yol devam et bireyselliği göz önünde bulundurdun mu hiç ?
Bence bunu anlamanın en iyi yolu ne Messi'nin Barcelona'dan başka bir takımda oynaması, ne de Real Madrid'e çok daha iyi oyuncuların gelmesi. En iyi yol ikisinin aynı takımda oynaması. Anca o zaman kesin bir karar verebiliriz.
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
Bence bunu anlamanın en iyi yolu ne Messi'nin Barcelona'dan başka bir takımda oynaması, ne de Real Madrid'e çok daha iyi oyuncuların gelmesi. En iyi yol ikisinin aynı takımda oynaması. Anca o zaman kesin bir karar verebiliriz.
Öylesi daha zor olur.. Bak aradan 1 sene geçti ben hala Stoch mu yoksa Dia mı karar veremedim
Dünyaya C.Ronaldo gibi bir oyuncu geldi mi?İstikrarlı,bilek hareketleri çok iyi,fiziği muhteşem,futbolu her yönüyle oynayan...Ben bilmiyorum biliyorsanız söyleyin.
bıkmadı forum şu ergen muhabbetınden helal olsun.
hep bana göre olur bu işler
Niye tartısıyorsunuz ki? bu konu uzadıkça uzar.
Ama çözüm belli CR7 ile LM10 tek kale maç yapacaklar baska yolu yok
quote:
Orijinalden alıntı: cr7_35
Niye tartısıyorsunuz ki? bu konu uzadıkça uzar.
Ama çözüm belli CR7 ile LM10 tek kale maç yapacaklar baska yolu yok
o zaman messi'nin gol atma şansı kalır mı
quote:
Orijinalden alıntı: Quintana!
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
Öylesi daha zor olur.. Bak aradan 1 sene geçti ben hala Stoch mu yoksa Dia mı karar veremedim
Stoch tabi ki. Duygusal bakma, aynı takımda izledikten sonra çok kolay karar vermek
Uzattıkça uzatıyorsun tek kale bi maç olacak bide 3 korner 1 penaltı olayıda olacak
Şaka bir yana yukarıdada yazmıstım uzaktıkça uzar kime göre lm10 kimine göre cr7 /cr7 türkiyede olduğu için soruları yanıtlamıs messi konusu hakkında kıyaslanmak umrumda değil benim önemli olan real madridin basarısı demis fazla söze gerek yok.