Şimdi Ara

Bernoulli dif denklemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2. sınıf derslerine yazın çalışmanın faydasını göreceğiz bu başka türlü olmaz üstten 2 ders alıcam daha bilg müh yandalı da yaparsam mis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlar ne ise yariyor baskan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Diferansiyele çalışma planım var hocam benim de.Herkes abarttı baya.Yazın çalışmanın faydası olur mu sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrifice003 -- 25 Haziran 2024; 23:9:36 >
  • Nepomniachtchi kullanıcısına yanıt

Değişkenin türevini içeren denklemleri çözmeye yarayan yöntemler. Çeşitli formlara göre çeşitli çözüm yöntemleri var. Örneğin en basit diferansiyel denklem ile ifade edilebilen olaylardan biri kapasitörün sabit voltajda bir direnç üzerinden dolması (RC devreleri) . Farklı modeller için farklı çözüm metodları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1u2i3o4 -- 25 Haziran 2024; 23:16:2 >
  • Yapısal analiz, akışkan analizi için bu diferansiyel denklemlerin matrislerle çözümlenmesi ve bunun programlama dilleri ile bilgisayara yaptırılması meselesi var ya, işte sırf bunun için bu bölüm okunur aga. Bu alanla ilgili çeşitli fikirlerim var kendimi ona göre eğitiyorum bakalım gelecekte neler çıkacak ortaya

• sacrifice003 S kullanıcısına yanıt

Hocam millet diferansiyel diferansiyel diye dolanıyor bu sene uyuz oldum dedim neymiş bu ders bakayım dedikleri kadar varmış Bernoulli dif denklemleri  çalış aga başka türlü olmaz bu iş, aslında olur bir dönemde halledilmeyecek iş değil ama okul stresi varken ömründen biraz götürebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675DD2D5F -- 25 Haziran 2024; 23:23:49 >
  • Kaynak önerisi var mı hocam kitap vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vektör soru
    6 yıl önce açıldı
    fizik formülleri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sacrifice003 S kullanıcısına yanıt

Yok hocam kitabı okul başlayınca alıcam fuat serkanın dif playlistinden ilerliyorum şimdilik

• 1u2i3o4 1 kullanıcısına yanıt

Sizin okul bolum neydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 25 Haziran 2024; 23:54:51 >
  • Zackherney1 Z kullanıcısına yanıt

'23 Bilkent EE mezunuyum.

• Navier-stokes da bak elin değmişken

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.