Şimdi Ara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1958. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39.469
Cevap
75
Favori
2.071.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19561957195819591960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: c-ronaldo42

Beni aydınlatacak biri var mı? Biz ziraat bankasından kaç m kredi çektik, kaç yıl ödemeli, hangi gelirler el konulmuş?
    Bankalar birliği antlaşması şu : miktarı unuttum belli bir para aldık (sallıyorum 200 milyon) bu parayı 2 veya 3 yıl sonra tek seferde faizi ile geri ödüyoruz. (Sanırım 2022 de bu paranın tamamını tek seferde geri ödememiz gerek) Şuan tr de bu antlaşmayı imzalayıp geri ödeyebilecek yok, bir nevi bu antlaşmayı imzalayan herkes kendini devlete teslim etti. Yanılmıyorsam sadece birkaç takım imzalamadı.
  • Takımdan ayrılanlar;

Burak Yılmaz(35)
    Boateng(33)
    Gökhan Gönül(35)
    Ruiz(31)
    Caner Erkin(31)
    Diaby(29)
    Elneny(28)

Takımdan ayrılması muhtemel isimler;

Lens(32)
    Vida(31)
    Douglas(29)
    Mirin(28)
    Ljajic(28)
    Roco(27)
    Larin(25)
    Dorukhan(24)

Lig içi transfer söylentileri;

Cisse(35)
    Welinton(31)
    Nsakala(29)
    Gökhan Töre(28)
    Onur Bulut(26)
    Robin Yalçın(26)
    Bernard Mensah(25)

Dorukhan'ın geleceğini çok merak ediyorum, umarım yanılırım fakat bize büyük yanlış yapacak gibi hissediyorum.
  • Menemenci Kenpachi kullanıcısına yanıt
    Dorukan kaç kere açıklayacak kardeşim adam Beşiktaşta kendi kendinize kurtulmayın oyuncuya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız hem 2015-2016 hem de 2016-2017 sezonunda yazılan yorumların bire bir kopyaları yazılıyor forumda. Taraftar ne zaman böyle yönetim linçlese nokta atışı transferlerle şampiyon oldu takım. Bu şekilde gömmeye devam beyler, Allahın izniyle şampiyon yapıyoruz takımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BurakBey -- 25 Temmuz 2020; 14:27:13 >
  • Bu sakallının niyetini ben bir türlü anlayamadım.

Haber Kartalı #BırakmamSenitwitter
    Haber Kartalı #BırakmamSeni
    https://twitter.com/HaberKartali/status/1286992274254172161

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 25 Temmuz 2020; 14:53:3 >

• bu ağlak yönetimle gelecek sezon işimiz çok zor

• 1.3 1.5 milyona gelsin burak gibi her maç eli adelesinde çıkma tehlikesi de yok

+ Gençlerbirliği'nin bugün Beşiktaş karşısındaki eksikleri

Küçük turuncu elmas Stancu
    Küçük turuncu elmas Nordfeldt
    Küçük turuncu elmas Fabricio Baiano
    Küçük turuncu elmas Polomat
    Küçük turuncu elmas Yasin Pehlivan
    Küçük turuncu elmas Sefa Yılmaz
    Küçük turuncu elmas Nadir Çiftçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Hocam lütfen, Gerson Rodrigez'i unutmuşsunuz.

Alıntıları Göster
    şaka bi yana andre castro'yu severim ben, sonradan yazdığıma pişman oldum

• Burak Yılmaz: "Lille'den bir teklif geldi. Yönetimimizle oturup konuştuk. Gerçekten zor durumdalar. Ortak bir karar aldık. Kulübümüzün karşılamayacağı bir kontratım vardı. Beşiktaş için de hayırlısı buydu. Çok büyük bir yükten kurtuldular diye düşünüyorum. Sayın Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi döneminde asla paranın 'p'sini konuşmadım, çok uzun süre para almadım."

canlı:https://www.trtspor.com.tr/canli-yayin-izle/trt-spor/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 25 Temmuz 2020; 18:11:12 >
  • [Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

[Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

• quote:

Orijinalden alıntı: 10 Numara

Allah kerimdir, gidelim

• Orada Messi yazsa da ben senin memnun olacağını düşünmüyorum dostum

Yıllardır bu forumdayım, senin kadar eleştireni ve memnuyetsizini görmedim. Ha, eleştirdiğin konularda haksız mısın? Hayır. Ama zaten hayat berbat, yorumların da bu berbat hislerimizi daha beter hale sokuyor, söylemek istedim. Umarım alınmazsın.

Beşiktaş ne kötü zamanlar atlattı, hem üzüntüden hem sevinçten gözümüzden yaş akıttı. Ben 8-0 yenilgiden sonra, üniversite kampüsüne formamı giyip gitmiştim.

Dediğim gibi eleştirilerinde %100 haklısın, söylediklerinin biz de farkındayız ama eleştirilerin bir şeyi değiştirmiyor. Sen burada yönetimi eleştiriyorsun diye adamlar yarın istifa edecek değil. Yazdıkların sadece bizim moralimizi biraz daha bozuyor Keşke seni dinleyip çekilseler biz yapamadık diye ama maalesef. Beşiktaş taraftarının en az %50’si yeni yönetime ve yeni hocamıza en az 1 sene şans vermek istiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arkadaşla ilgileniyormuşuz kendisi hakkında hiçbir fikrim yok.

Reis sen bilirsin @Lawagolem
    [Beşiktaş 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

• Şu Dorukhan bir 30 dakika bile olsa artık girsin de görelim.
  • Rakip 10 kişi kalırsa veya bir şekilde penaltıydı şuydu buydu yeni malatya maçı gibi olursa 3 puan alırız. Yoksa rakip kendi kalesine 2-3 tane atarsa da kazanabiliriz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BurakBey

Bu arkadaşla ilgileniyormuşuz kendisi hakkında hiçbir fikrim yok.

Reis sen bilirsin @Lawagolem
    valla daha garanti bi transferi tercih ederim ben. hollanda'nın ölüyü dirilten bi hali var çünkü yani orda gol olup yağan sürüyle adam, ülke dışında hiçbir şey yapamıyor. bu arkadaşın özellikleri bakımından bir sıkıntı yok fakat hem maliyeti yüksek olur (zaten ancak kiralarız) hem de performansı kumar olur.

sanmam ben cisse gelir.

• Ve şov devam ediyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: reguse

Orada Messi yazsa da ben senin memnun olacağını düşünmüyorum dostum

Yıllardır bu forumdayım, senin kadar eleştireni ve memnuyetsizini görmedim. Ha, eleştirdiğin konularda haksız mısın? Hayır. Ama zaten hayat berbat, yorumların da bu berbat hislerimizi daha beter hale sokuyor, söylemek istedim. Umarım alınmazsın.

Beşiktaş ne kötü zamanlar atlattı, hem üzüntüden hem sevinçten gözümüzden yaş akıttı. Ben 8-0 yenilgiden sonra, üniversite kampüsüne formamı giyip gitmiştim.

Dediğim gibi eleştirilerinde %100 haklısın, söylediklerinin biz de farkındayız ama eleştirilerin bir şeyi değiştirmiyor. Sen burada yönetimi eleştiriyorsun diye adamlar yarın istifa edecek değil. Yazdıkların sadece bizim moralimizi biraz daha bozuyor Keşke seni dinleyip çekilseler biz yapamadık diye ama maalesef. Beşiktaş taraftarının en az %50’si yeni yönetime ve yeni hocamıza en az 1 sene şans vermek istiyor.
    Hocam benim yazdıklarımı okumak, hikaye okumaktan iyidir. Yöneticiler çıkıp öze döneceğiz, küçüleceğiz diye masallar anlatırken rahatsız olması lazım insanların. İçinde bulunduğumuz rezil durumu yazınca değil. Ben gerçek olan neyse onu yazıyorum. Bunu ben yazmasam başkası yazar. Gerçek tektir ve bunu inkar edemeyiz. Berbat bir durumdayız ve buna bir çözüm üretmemiz gerekiyor.

Beşiktaş'ın tarihte ekonomik olarak bu kadar zor bir durumda kaldığını düşünmüyorum. Borç, tarihteki en yüksek seviyeside. Takımda oyuncu kalmadı. Eldekiler birer birer gidiyor. Üstüne, gidenlerle mahkemelik oluyoruz ve tazminat ödeme ihtimalimiz de doğuyor. Kulüp, ekonomik açıdan zorda olduğu yetmiyormuş gibi, dış başında da imaj olarak büyük bir zarara uğruyor. Sponsorları kaybediyoruz. Hepsi birbiriyle ilgili. Beşiktaş, tarihinde evet sıkıntılar her zaman çekti ama marka değeri olarak bu kadar düştüğü bir dönem var mı bilemiyorum. Bu takımın borsada kağıtları 5,80'leri gördü zamanında ve şu an serbest düşüşe geçmiş durumdayız. 2012'deki gibi tekrardan 1,50 seviyelerini göreceğimizi düşünüyorum ilerleyen zamanlarda. Bunlar gerçekler. Bu durumlar ortadayken çıkıp da yöneticilerin utanmadan küçülerek büyüyeceğiz, gençleşeceğiz, öze döneceğiz açıklamaları bana komik bir masal okumaktan farksız gelmiyor. İnsanları bu masallarla kandıramayacaklarının farkına varmaları lazım. Bunun için de gerekirse her yere yazacağız bunların aldatmaca olduğunu. Bundan kimse rahatsız olmamalı.

Fikret Orman bu kulübü, bu halde bırakıp gitti. Biz ne yaptık? 7 yıllık Fikret Orman yönetiminde 6 yıl ikinci başkanlık yapmış olan adamı tekrar başkan olarak seçtik. Bu nasıl bir akıl tutulması, hala aklım almıyor. Ne umduk, neyi bekledik inanamıyorum. Bu hatanın bir daha yaşanmaması için taraftarın bilinçlenmesi lazım. Hala daha SMS atmayanı hain ilan eden güruh var. Sözde biz SMS atmayın diye kulübe sabotaj uyguluyormuşuz. Kulübe sabotajın kralını uygulayanlar şu an milyon dolarlık tatil koylarında yatlarında takılıyorlar. Adamın dünyadan haberi yok. 2.5 milyardan fazla borcu olan kulübü hala SMS atarak kurtarabileceğini zannediyor. Makroekonomide ve mikroekonomide bunun olabilitesi mümkün değildir. Bunlar sadece taraftar oyalansın diye ortaya atılmış saçmalıklardır. Ülkece eğitim seviyesinin düşüklüğünün bedelini her alanda çektiğimiz gibi, tuttuğumuz takımlarda da bunun çilesini çekiyoruz.

Taraftar artık gerçeklerin farkına varmalı ve bu düzenin böyle sürmeyeceğinin farkına varmalı. Çözüm nedir diye sorulacaksa, Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durumdan tek kurtuluşu, dernek statüsünden çıkarılıp, kayyum atanmasıdır. Beşiktaş'ın bu gidişle 10 yıl sonraki halini merak eden varsa, Malaga CF'ye bakabilir. O takımla aynı durumda olacağız.

• 
Sayfa: önceki 19561957195819591960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.