Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1650. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 50 Misafir (9 Mobil) - 49 Masaüstü12 Mobil
5 sn
37.419
Cevap
224
Favori
817.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 16481649165016511652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 bin liralık çalışana aylık 500 bin verirsen kasada para kalmaz tabi. 50 binlik adamda para alamamış bu arada. Neyse olay yargıda olduğu için yorum yapmak istemiyorum ama birşey çıkacağını sanmam.

Geçende yazdım sanırım F:O dönemi başından sonuna ders olur. Yükseliş ve çöküş. Beşiktaş tarihinin en vizyonlu başkanı ayrıca kendisi.

Küçülerek büyüme nasıl yapılır göstermiş oldu.

Bütün siyasi baskılara rağmen takımı çıkarmadı.

Aziz yıldırımı kendi silahı ile vurdu.

Son yaptığı konuşmada bir güç gösterisidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 19 Kasım 2024; 15:11:42 >
  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt
    Mümkün değil olamazsın.

Yazdıklarından bu çok net anlaşılıyor.

Boşuna sende beklenti olmaz. Üzülürsünüz sonra.
  • arkadaşlar herşeyi anlarımda g5 lilerle bir olup admine sallanmasını kabul etmem dünden beri adamı çiğ çiğ yediniz birde g5 lilerle bir yapıyorsunuz ayıp adamlar utanmadan gelip forum kültürü öğretiyor bize sayenizde.

• Vince15Carter kullanıcısına yanıt

Eyvallah kardeşim

Çok sesliliğin güzelliği burda kimse kimseyle anlaşmak zorunda değil anlaşmayalım da zaten. Hepimizin derdi belli. Kişiler geçicidir sende bende geçiciyiz maksat arma kalıcı olsun oğluma kızıma miras bırakayım.Derdimiz bu. Zaman hepimizi haklı yada haksız çıkarıyor zaten.

Hepimiz kendi bildiğince tecrübe ettiğince birşeyler konuşuyoruz derdimiz takım iyi olsun yarışta kalsın gencecik çocuklar renklileri örnek almasın.

Beşiktaşa ne laf söylerim nede laf söyletirim. Beşiktaş kırmızı çizgimiz. Hocalara yönetimlere futbolculara taraftara eleştri yapılır.

Ben admin olsam buraya JK yazanı direk banlarım bizim admin az bile yapmış. Git bakalım çarşıda jk diye diye gez adamı napıyolar. Bence aynı mantık bu fikir özgürlüğü değil.

Rakip takımdan Buraya gelip yazıyorsan saygılı olacaksın haddini bileceksin.

• BJK kullanıcısına yanıt

Benim gözümde o dönem şuanki dönemden kötü değil.

Bu camia bukadar para harcayıp bukadar kötü yönetilemez.

Bir profesyonel klüpte bir sezonda bir takıma 12 orta saha 1 kanat 1 forvet ile başlanamaz.

Torrentten bedava indirdiğin FM oyununda fantazi için böyle kadro yapmazsın bunlar prof klüp yönetiyorlar milyon dolarlar harcıyorlar..

Feda dönemindeki takım çıksın şu takıma 5 atar abartısız konuşuyorum.

Rakiplerinizin hangisi elektrik faturalarıyla ilgileniyo arkadaşlar. Banane ödenmesin devlet ödesin diğerlerinde olduğu gibi. ben şampiyonluk istiyorum.

g5 devlet desteği ile haramzadelerle ayakta duruyor FB koç olmasa bu paranın yarısını harcayamaz ama taraftarın umrunda değil istiyorlar.

• theKing_ kullanıcısına yanıt

eyvallah kral sağol bizimde hakkımız varsa helal olsun.

önce şu konudan sarıları domestos mikrobu gibi temizlememiz lazım, ben şu an buna odaklıyım.

bunlar arsız insanlar oldukları için hem her türlü pisliği yapar hem de buraya gelip ahlak bekçisi kesilirler, utanmaları yok çünkü.

yöneticinin bilerek yada bilmeyerek teraziyi düz tutamadığını düşünüyorum ama aynı zamanda bu sorunun sarılara meze olmasından rahatsızım.

kendi fikrim bu utanmazların ortasında bu arkadaşı linçlemek doğru olmadı.

bana da haksızlık yaptığını düşündüğüm cezaları var, nerdeyse her gün bir ceza puanı ekledi ama ne olursa olsun kendi aramızda çözebilirdik.

herkese tek sözüm burasını g5 lilere eğlencelik meze ortamı yapmayalım.

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepeduhuliye
    Beşiktaş'ta yeni Yıldırım Demirören devri! Sessiz sedasız geliyor
    https://www.duhuliye.com/besiktasta-yeni-yildirim-demiroren-devri-sessiz-sedasiz-geliyor

Beterin de beteri var..Sayılan senaryoların en hayırlısı Serdar Adalı gibi duruyor

• Tam dallas dizisi gibi olduk her yerde sorun. Bende fikret ormanın aday olmayacağını düşünüyorum. En doğru isim adalı ama oda aday olmayacağım dedi sanırım.

YD aday olursa zaten herkesi yutar, seçim çalışması yapmasınada gerek yok. Bugün dernek dediğiniz oluşumun ta kendisi adam.

• Am@deus kullanıcısına yanıt

ANÇ-H.Arat derken geldiğimiz noktaya bak..sil baştan Tüpçü..olacak iş değil ama para balya ile..gereken noktalarda gereken harcamaları yapabilir..Gene de bakalım bir startbox kapansın ,atlar yarış hakeminin emrine girsin 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe son 6 ay

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe

Bonus

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe

• lotus_dh L kullanıcısına yanıt

bir gsli mi karar verecek Beşiktaş yöneticiliğine ??? Sıra buraya mı geldi gslilerin el atmadığı?

• tartekin kullanıcısına yanıt

forum sahibi ne derse o olur dostum. Lincoln burrows kardeşimiz için üzgünüm..

• 10 Numara kullanıcısına yanıt

saplaaa 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe 

Can sağlığı.. bizim için isim değil makam önemli..zaman sana uymazsa sen zamana uy demişler..güçlü kimse ona biat ederiz 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe ..ama önce tezkereni bekliyoruz görelim bakalım hele atama kararnamesini🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe  mazbatayı al bir gerisi kolay

Yönetici olsan ne olmasan ne ? Sırayla bu işi hepimiz yaptık. Bence senin hedeflerin büyük olmalı yer kozyatağında yolun açık olsun, destekliyorum 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe 

• beyler özel odanız varmış g5liden öğreniyoruz beni de alın oraya
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe
  • 
Sayfa: önceki 16481649165016511652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.