Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1651. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 27 Misafir (11 Mobil) - 25 Masaüstü14 Mobil
5 sn
37.321
Cevap
224
Favori
816.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 16491650165116521653
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tane boomerin gazına geldiniz admini yediniz. Şimdi renklilere meze oldunuz tebrikler 👏👏
  • beyler taliscayı femere kaptırmayalım derim ne dersiniz bence güzel transfer olur?

• Am@deus kullanıcısına yanıt

Görüyorum ve Arttırıyorum

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe
  • ŞahinAbi kullanıcısına yanıt

Kesinlikle ,bir de Adriano yu. .F.orman başkanın vasiyeti var ..TİVİBU da söyledi zaten

• tartekin kullanıcısına yanıt

ya da arda güleri kiralayalım derim hocam. zaten oynayamıyor, kendisi de gelmek isteyecektir....

O arkadaşımız seviyor aybaba'yı ondan ekledim hocam. Yoksa ben bu yönetimi eleştirme işini bıraktım eski yönetimleri eleştireceğim artık. Top orda daha çok dönüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 19 Kasım 2024; 17:22:1 >
  • Hasan arat taliscayı almak gibi bir salaklık yapmayacağı için bile kalmalı.

Evet doğru karar olabilir ..tehlikesiz iş  Tüpçü ye , F.O ya ANÇ ye atış serbest zaten 

• carpenic kullanıcısına yanıt

neden taliscayı beğenmiyorsun raket gibi ayağı var, kaç maç kurtardı ne çabuk unuttunuz?

• Wout.Weghorst kullanıcısına yanıt
    Maaşlar ödenmezse hiçbir çalışandan hak talep edemezsin. Ama diğer türlü her şeyi istersin. Maaşlar çok önemli bir kulüpte o yüzden

Hocam Arda Güler çok ağlak..bir de GIO onu sol beke koyar mutlaka ,beceremez o mevkiyi 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe 

Mesela serdar bilgili 101 yılda taksimin meşhur meyhanesinde fenerbahçe 2. başkanı ve ekibiyle saatlerce ne konuştu. Teyitli bilgidir.

İlerki yıllarda galataport gibi yere nasıl ortak girmiştir. Galataport'un büyük ortağı kimdir ?

Demirören çarşı vasıtasıyla neden bilgiliye küfür ettirmiştir ? Küfür ettiren demirören nasıl gitmiştir ?

Bu dönem daha güzel bence. Hemde sözde şike yapan bir kalecinin başkan tarafından taraftarın önüne atılması var.

Net yapıdan alınan devlete ait olan akaretlerdeki yerlerin 49 yıllığına bilgiliye verilmesi var. Var oğlu var.

• güvenç kurtar olmaz ama düşünürseniz ben de varım diyor :D

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

Hadi Gedson u anlarım da N'Dour nasıl kanat oynayacak ki??

Derin işler, forumda bunlara vakıf pek arkadaş yoktur sanırım..ben dahil..kara kutu gibisin valla hocam 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe 

demirören paramı geri alacağım artık devir değişti diyordu, aldı mı?
    Sevdim seni Şahin kardeş :).

Tepkini gösteriyorsun. Kızmıyorum sana.

Lakin, takımınız kötü. Önünüzde 3 kritik maç var.
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

Almadı hibe edildi. Zaten babası rahmetlinin seba ile arası iyidi. Seba çok zaman para ararken ne koç nede başka beşiktaşlı elini taşın altına koymadı. Hep babasından aldık parayı.

• BJK kullanıcısına yanıt
    Şuan maaş ödeyip performans alamıyorsun o ne olacak
  • 
Sayfa: önceki 16491650165116521653
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.