|
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1651. sayfa)
-
-
beyler taliscayı femere kaptırmayalım derim ne dersiniz bence güzel transfer olur?
-
Görüyorum ve Arttırıyorum
-
Kesinlikle ,bir de Adriano yu. .F.orman başkanın vasiyeti var ..TİVİBU da söyledi zaten
-
ya da arda güleri kiralayalım derim hocam. zaten oynayamıyor, kendisi de gelmek isteyecektir....
-
O arkadaşımız seviyor aybaba'yı ondan ekledim hocam. Yoksa ben bu yönetimi eleştirme işini bıraktım eski yönetimleri eleştireceğim artık. Top orda daha çok dönüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 19 Kasım 2024; 17:22:1 > -
Hasan arat taliscayı almak gibi bir salaklık yapmayacağı için bile kalmalı. -
Evet doğru karar olabilir ..tehlikesiz iş Tüpçü ye , F.O ya ANÇ ye atış serbest zaten
-
neden taliscayı beğenmiyorsun raket gibi ayağı var, kaç maç kurtardı ne çabuk unuttunuz?
-
Maaşlar ödenmezse hiçbir çalışandan hak talep edemezsin. Ama diğer türlü her şeyi istersin. Maaşlar çok önemli bir kulüpte o yüzden -
Hocam Arda Güler çok ağlak..bir de GIO onu sol beke koyar mutlaka ,beceremez o mevkiyi
-
Mesela serdar bilgili 101 yılda taksimin meşhur meyhanesinde fenerbahçe 2. başkanı ve ekibiyle saatlerce ne konuştu. Teyitli bilgidir.
İlerki yıllarda galataport gibi yere nasıl ortak girmiştir. Galataport'un büyük ortağı kimdir ?
Demirören çarşı vasıtasıyla neden bilgiliye küfür ettirmiştir ? Küfür ettiren demirören nasıl gitmiştir ?
Bu dönem daha güzel bence. Hemde sözde şike yapan bir kalecinin başkan tarafından taraftarın önüne atılması var.
Net yapıdan alınan devlete ait olan akaretlerdeki yerlerin 49 yıllığına bilgiliye verilmesi var. Var oğlu var.
-
-
Hadi Gedson u anlarım da N'Dour nasıl kanat oynayacak ki??
-
Derin işler, forumda bunlara vakıf pek arkadaş yoktur sanırım..ben dahil..kara kutu gibisin valla hocam
-
demirören paramı geri alacağım artık devir değişti diyordu, aldı mı? -
Sevdim seni Şahin kardeş :).
Tepkini gösteriyorsun. Kızmıyorum sana.
Lakin, takımınız kötü. Önünüzde 3 kritik maç var. -
Almadı hibe edildi. Zaten babası rahmetlinin seba ile arası iyidi. Seba çok zaman para ararken ne koç nede başka beşiktaşlı elini taşın altına koymadı. Hep babasından aldık parayı.
-
Şuan maaş ödeyip performans alamıyorsun o ne olacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X