< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1652. sayfa)
-
-
Bende altı okka var yerse buyur gel demiş başkan..Sosa sapıtmıştı zten son sezonda..iyice hak etmişti ...F.O. zamanında ,Spor Bakanı nın telefonuna rağmen , şaibeli FB maçına takımı çıkarmayan adamdır..Gönlümüzdedir.. Fikret Orman ve Serdar Adalı ikisi ayrı ayrı adaylığını koyduğu taktirde , camianın zor karar verebileceği bir versus olur
-
RENKLİLERİ KARDEŞ YAPAN ADAMDIR FİKRET ORMAN..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğru ama işte talep etme hakkin olmuyor o zaman. Sezon başında alınıyordu demek ki bir şeyler yanlış
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada Beşiktaş bölümünün adminsiz de gayet güzel kendi otonom yapısını kurduğunu ve koruduğunu görmek çok sevindirici bir olgu..Gayet güzel, fazla bir çekişme olmadan geçinip gidiyor forum sakinleri...Aksine admin varken daha fazla çekişme itişme oluyordu...
İnsan acaba bu forumun patronu gereğinden daha fazla sayıda admin mi çalıştırıyor diye düşünmüyor da değil hani? Her işte olduğu gibi makam ve otoritenin nicelik olarak fazlalığı fayda sağlamadığı gibi gereksiz bürokrasi ve sinir bozukluğu da getiriyor herhalde..Nitelik bambaşka bir mesele tabi ki..
-
Merhaba arkadaşlar,
İnsanlar burada futbol konuşmak istiyor olabilirler. Başlık altında devam ettirilen yetkili şöyle böyle, rakip ya da bizim taraftar da böyle mevzusu sizce de fazla uzamadı mı? Dün eğer bir probleminiz mevcutsa bu konuyu değil, destek gibi kanalları kullanmanızı veya yetkililere yazacaksanız da özelden iletişim kurmanızı sizden rica etmiştim. Bunu yapabilirsiniz. Herhangi bir gelişme olursa zaten haberiniz olur. Yetkilisiz kalma gibi bir durum zaten söz konusu değil. Rahatça yazın çizin ama lütfen verimsiz polemikleri bir kenara bırakın.
-
Bu arada bılmeyenler ıcın
A Grubu= Şampiyonlar Ligi
B Grubu= Avrupa Ligi
C Grubu= Konferans Ligi
D grubu= Çöp Ligi
kendını A grubuna layık gören mıllı takımımız hıc yıllardır hıc A grubunda olamadı.
Karadag puansız son durumda ılk puanları sereflerı ıcın rahat ve kazanmak ıcın oynayacakalr o yuzden.
Mıllı takımımız ıse beklenılmeyen puan kayıplarına alısık özellikle son maçlarda surprız sonuclar alan bı takım. Yine bu gece ılgınc olabılır. Mac sonu montellayı yollanmalı diye yazılar yazılabilir.
Yanı bız lıdersek yenılgısız, karabag da puansız son sıradaysa ve bu son macsa ve kesin yenerız gozuyle bakıyorsak . Bu bize yıne ters abı. Kesın bugun ters bıseyler olacak. Yenılcez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fikret başkan inşallah Taliska yı getirir kendine inancım tamdır
hekimoğlu yazdı. şu golleri daha fazla görmek lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana kalırsa olmazsa olmaz biri de değil Talisca ama Hasan ve Hüseyin beyler o şerefi kimseye bırakmazlar..Geçen bir muhabbette duydum ,and içmişler, ne pahasına olursa olsun Talisca yı FB ye kaptırmayacağız diye..Zaten FB ye kaptırırlarsa taraftar onları affetmez ..sonuçta sembolümüz olmuş bir isim FB de oynaması bize yakışmaz..Bir Bats değil yani..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tartekin -- 19 Kasım 2024; 21:47:43 > -
İşimiz gücümüz var. Gelip İki yorum gelişme okuyacağız konunun haline bak. Bu başlık adminlik konusumu da gelip sayfalarca tartışma sözleri yazıyorsunuz. Takımla ilgili yazacaksanız yazın, yazmıyorsanız başka başlıkta tartışın. Neyse asıl konumuza dönelim. givoyla ve tercihleriyle bu takım tekeri patlak kamyon gibi gider. Geleceğiyle ilgili Kararını versin
Hekimoğlu gerçekten iyi oyuncu üstüne çok geliniyor ortalama maç başı 12km bulursa büyük golcü olur
Semih maç başı 6-7km le maç bitiriyor topsuz oyunda hiç yok buyüzden son 3 maçta 8 puan kaybedildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Kasım 2024; 22:16:12 > -
Sezon başında takımlar seni tanımıyordu tam olarak iyi sonuç almanın tek sebebi bu.
şuan kimse göbekten hızlı hücum etmemize izin vermiyor. Ge5 bile topu bize bırakıp bekledi.
Topu bize bırakıp geri çekilip merkezi kapatıyorlar. Sonra hızlı çıkıyorlar. Bizimde buna çözüm bulacak b planımız yok. Çünkü kadro çok kısır. Sorun ne maaş ne başka bişey. Sorun takımın ağzına kadar merkez hücum oyuncusu ile dolu oluşu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayatta fevri olduğum için çok şeyi / kişiyi kaybettim belki tükürdüğümü yalamış gibi olacağım ama dünkü kaos ortamında renklilerin saldırdığını da gördüğüm için gerçekten içim el vermiyor bu konuyu böyle bir anda bırakmaya. Bu yüzden,@Nat Alianovna benim yerime uygun bir aday bulana kadar devam etmem yönünde karar aldık. Dün beni istemeyen üyeler tekrar mesajları silindiğinde veya uyarı aldıklarında konu tekrar karışacak buna adım gibi eminim. Bu da hepimize zarar verecek, bu yüzden geçici devam etmek istiyorum. Sürekli aynı tartışmaları okumak zorunda değil kimse.
Dünkü olaylar belki bir dönüm noktası olabilir bizim için. Aleyhime yazılıp artı alan mesajları zaten kimin artıladığını çok iyi biliyorum. Onların sadece 2-3 tanesi beni istemeyenlerin artısı. Planlı hareket eden Derin grupların kimlerden oluştuğunu çok iyi biliyorum. GSli biri mesaj yazdığında ilk 1 dakikada 4-5 artı alıyor. Beşiktaş konusunda bunun normalde olması imkansız o yüzden bırakacağım gün sizler de öğreneceksiniz. Tek isteğim bu konuyu Beşiktaşlıların konusu olarak tutmak ama sen Beşiktaşlı değilsin ben öyleyim şeklinde değil, hayır, hepimiz Beşiktaşlıyız.
Sergen Hocadan bir alıntı yapayım ortamı da yumuşatmak adına:
"Kim olmazsa olmasın bizim için fark etmez. Kimin olup olmadığı önemli değil. Kimin ne oynadığı, nasıl mücadele ettiği önemli olan."
-
Özetle koltuk tatlı ben ne yapayım diyorsun.Dış güçler renkliler kapıda bana ihtiyaç var edebiyati yapıyorsun. Saatlerdir arkadaşların sağolsun kendine gerekli zemini hazirlatiyorsun aklınca . Yukarıda yazdıklarında tek doğru olan admin olarak varlığının burada ortalığı karıştıracagi .USA da seçimlerin yapısı gereği başkanlar seçimi kaybetseler bile mecburen iki ay görevde olurlar adına da Lame Duck denir .Hiç bir işlevleri de olmaz Hadi onlar yasaları gereği mecburlar ama senin kendine saygın varsa bunları yapma derim..Bizim gibi düz üye ol istedigin tarafı tut gönlünce yaz..Admin de olması gereken adaleti tarafsızlığı çoktan kaybetmiş bir kişisin maalesef..Son olarak aylardır yansldaslarin ile gömmeye çalıştığın Sergen Hocadan alıntı yapacak son insanlardan birisin bu forumda..Ayrıca da bu foruma giren GS liflerin mesajına ilk artiyi koyanlardan biri de benim..Çünkü bir kişinin BJK li suçu bucu olması yaptığı yanlusliklarin ört bas edilmesi için bir mazaret değildir benim için..Renkli olmaları senin için yalan söyledikleri anlamına da gelmiyor..Sevilmiyor sayılmıyorsun anlamına geliyor..Kimse Besiktaslisin diye yaptığın adaletsizlikler in arkasinda durmak zorunda da değil Gerçekler acı olsa da bil istedim..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hayret Milli takımda Beşiktaşlı futbolcu oynuyor.
-
@tartekin Yapıcı eleştiri için teşekkür ederim.
-
Rica ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X