Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1653. sayfa)

5 sn
36.247
Cevap
221
Favori
798.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 16511652165316541655
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fevri değil duygusal diyelim. zira biz düşman değiliz ama muamele o yönde. Svenson gol attiginda Samet Aybaba istifa yazan yöneticiden benim pek umudum yok. Bu kadar kin ve nefret kusulacak biz ne yaptık!!! Yöneticinin fikri olsa da taraf olmaz. Bu mental yapısıyla sağlıklı moderasyon imkansız gibi birşey. Hayırlı olsun, kolaylıklar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 19 Kasım 2024; 22:59:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emirhan çöp milli takıma hiç yakışmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt

Svensson mesajını hatırlıyorum evet özellikle o gece 5-0'ı kutlarken duygusala kaçmış olabilirim. Bir önceki rezalet sezondan sonra duygu patlamasının yaşandığı bir geceydi.

• Oynadığımız oyun ve şu an sahada olan oyuncu grubu kısa pas ve savunma arkasına atılacak toplar ile iş yapabilecek kadro. Şu zeminde bir pivot forvet ile oynamadan ne üretmeyi bekliyoruz. Ya şu adamın forvetsiz oyun inadı öldürecek beni. Başlasana maça kardeşim Enes ya da Bertuğ ile ya.

• Maşallah şu forvette Semih hariç herkesi deniyorlar. Yakında Altay bayindiri koyar forvete yine de Semih koymaz bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratdem88 M kullanıcısına yanıt

Semih yarın Batman Petrolspora transfer olsun, gelecek tüm milli maçlara 11 başlar.

• Abdulkerim sakatlanmasin bu zeminde diye riske etmeyip Emirhan'i koymus :))

• Aferin la Orkun. Şu Arda veledine gösterdi haddini. Sağ taraftan serbest vuruşta senin ne işin var.

• mrbaronx kullanıcısına yanıt

Apo cezalı.

• Roberto Baggio kullanıcısına yanıt

O da ayarlidir Reis zemini biliyorlardir bilerek görmüştür:))

öyle mi olmuş.  

Konu bu adamlar olunca insan değildir diyemiyor.

• Mert de yavaştan çöpleşmeye başladı artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert Ersin ayarinda gol yedi🤣🤣

• gsserhat kullanıcısına yanıt

Ya arkadaşım. Tüm gün bahsettiğimiz konu bu işte. Olay burada başlıyor. Affedersin de sana ne ya ? Biz burada iki taraftar konuşuyoruz aramızda. Seni rahatsız eden nedir ? neden maçı gidip kendi arkadaşlarının yanında takip etmiyorsun. Şu anda Galatasaray forumunda olsan gereksiz bir tartışma başlamamış olacak mesela.

• Zemin çok ağır ve kötü gerçekten, Emirhan da, Mert de , şutu vurduran Merih de hatalı bence golde.

• 
Sayfa: önceki 16511652165316541655
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.