Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1669. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hopdediks-Dediğimdediks Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 42 Misafir (2 Mobil) - 41 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37.461
Cevap
223
Favori
818.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 16671668166916701671
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı şeyler eleştirilebilir yani yazın yeni bir kadro kuruldu ve geçen seneye göre bu kadro daha iyi bu tartışılmaz ancak puan durumuna baktığımızda bir değişiklik göremedik. GS ve TS puan kayıpları normal bence ama diğerleri kabul edilemez.

BJK Super App tartışmasına kesinlikle katılmıyorum. Yeni çıkan bir uygulama, yeni şeyler olacak daha ilk saatlerden üyelik olmuyor diye eleştirilemez. Dünya'nın milyar dolarlık şirketleri 500 milyon dolara oyun geliştiriyor ve ilk gün buglardan oynanmıyor. Online bağlanma sorunları oluyor. Bu uygulama 1 senelik değil senelerce kullanacağız belki de. Bu kadar eleştirmek için eleştirmek bir yerden sonra ciddiye alınmamayı getiriyor. Bjkyener'in Semih'i eleştirmesi ne ise aynı o durum.

• Bu yaşıma kadar hiç renkli forması giymedim. Eğer temizlik yapılacaksa bundan başlayın. galatasaray ve fenerbahçe formaları giydi. Yönetiminde ibra edilmeyen kişi var.

Hadi ekmek parası rakip oldun böyle coşkulu sevinmek neden ??? ilk bunu temizleyin sonra konuşuruz...

Birde şu malum video daki dede gibi her seferinde 115'i arama misali renkli demeniz sıktı zira başka anektod yok.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 23 Kasım 2024; 12:57:59 >

• Am@deus kullanıcısına yanıt

Bunda ciddi misiniz? O zaman sadece alt yapıdan çıkan futbolcuları oynatalım, Beşiktaş dışında takımlarla işi olmamış kişiler hocalık yapsın, yönetimde bulunacaklar ve hatta üye olcakların geçmişi araştırılsın ve başka klüp ile teması olmaması şart koşulsun. Tamamen duygusal hareket edilerek bir gıdım ileri gidemeyecek bir takım olarak hayatına devam etsin koca camia.

• tnuviel37 kullanıcısına yanıt

Adam camiasından çıkardığı pep ile markasını yükseltmedimi neden olmasın ? Son şampiyonluğu kiminle yaşadın gibi daha da genele yayabilirim ama yapmayacağım zira benim anlatmak istediğim birilerini renkli olarak suçlarken yönetim ve yönetimdeki adamların geçmişini unutmak. Al renkli size, hemde gökkuşağı...

• Sana mı sorucaz neyi nasıl yazacağımızı? Klübe habersizce üye yapılan bir sürü diğer takımlardan insanlar olmuş eski yönetim zamanında, ondan bahsediyorum ben. sen klübe üye misin? Sanmam! O zaman neden gocunuyorsun? Feyyaz da fenerde forma giydi zamanında. Beşiktaşlılığını sorgulayabilir misin? Benim söylediğim üyelik olayıyla senin söylediğin sporcuların farklı takım forması arasında zerre yakınlık yok. Yaptınız şeyi adı da Ad Hominemdir.

Ya cidden okuduğunu anlama sorunu var bazılarında. Anlattığım şeyde bir ima yok. Habersizce üye yapılan insanlar olmuş başka takımlı. Kendileri çıktı açıkladı ben fenerliyim ya da gsliyim beni beşiktaşa üye yapmışlar diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpenic -- 23 Kasım 2024; 13:21:11 >
  • Merhaba,

Yetkilileri müdahaleciler diye eleştiriyorsunuz ve buna kulak verip sıkıntınızı ve görevdaşlarımın aşırıya kaçıp kaçmadığını anlamaya çalışıyorum ama siz de eleştiri bağlamını çok kırıyorsunuz ve müdahale görebilecek münasip olmayan söylemlere sapıyorsunuz. Aşağıdaki ifadeler kabul edilebilir değil:

Alıntı

metni:
    Son 3 sezonda yöneticiler zengin oldu hepsi HIRSIZ

En basitinden burayı ilgili yöneticilerin okuduğunu varsayalım, kendilerine hukuki açıdan hakaret teşkil eden söz sarf etmiş olduğunuzu görecekler. Bu dediğim gibi eleştiri değil ve elbette bölüm yetkilisi böyle mesajlara müdahale edecektir. Bir sorununuz varsa başlığı bölmemek adına itirazları şikayet, destek veya özel mesaj gibi kanallardan yapalım lütfen. Bu tarz mesajların atılması ve bunlar işlem görünce burada bu duruma itiraz edilmesi doğru bir tutum değil.

İyi günler.

• Ben üyeyim yanlız geçmiş mesajlarımda bolca yazmıştım. Metin tekin yapı yok deyince beşiktaşlı olmuyorda, Feyyaz fenere gidincemi beşiktaşlı oluyor. Bunlara biz karar veremeyiz. Naçizane görüşüm cenk fenerbahçe maçında bize gol atar yada maçı kazanır, hal ve hareketlerine bakarım süleyman abinin dediği gibimi hareket ediyor yoksa böyle coşkulu eğleniyormu ? App ilk paylaşım ne mesela ? İlk uçak paylaşımı değilmi sebanın.

Okuduğumuzu anlıyoruz çok şükür mesaj yazarken o zaman genele yazmayın. Yada yazdığınızın arkasında durun 'kongre' üyeleri deyin. Bir aydır galasatasaraylı imasını burdaki üyelere yapıyorsunuz geçin o işleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 23 Kasım 2024; 13:39:18 >
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt
    Biz hep bunları söylüyoruz da arkadaşlar bizi susturmaya çalışıyorsunuz diyor! Sen gerçek hayatta bir insanın yüzüne karşı sen hırsızsın sen işe yaramazsın sen beceriksizsin diyemiyorsan burada da diyemezsin. Burası sosyal medya diye diye çöplüğe çevirdiler her yeri!
  • Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Bu basında çıktı isim vemeyeyim şimdi zira kendisini bağlar. Üçüncü kişilere hakaret var.

Peki hocam üye bunak, yağlama yıkama ve bizlere kudurun derse ne olur ?

Üye'ye bunak demek mesela şahsa hakarete girmezmi ? Buna rahatsız edici mesaj şeklindemi işlem yapılır.

Kudurun ne demek ayrıca aşı'mı olmamızmı lazım ?

Alıntı yapmıyorum hakarete cevap vermiyorum. Şikayet sistemini kullanıyoruz onda da aldığımız sonuç ortada.

Şimdi ne yapalım bizdemi hakaret edelim sevgili nat ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 23 Kasım 2024; 13:44:55 >
  • Am@deus kullanıcısına yanıt

Aynı adamlar Pep gibi birçok kişinin çıkması için daha önceden kimleri koydular takımın başına bir de ona bak. En son kendi çıkardıkları Xavi ile de denediler ama sonu ne oldu bir de ona bak. Profesyonel hareket etmeyen takımlara ne oluyor iyice bak bakalım. Son şampiyonluğumuz kimle geldi daha detaylı bak istersen. Gezmediği rakip takım kalmamış biri ile oldun şampiyon. Halbuki senin lafına göre bu da yanlış olmuş. Gökkuşağı neymiş daha detaylı bak belki anlarsın.

• tnuviel37 kullanıcısına yanıt

Hocam sen mesajımı komple yanlış anlamışsın. Adamın nerde oynadığı ne yaptığı beni bağlamaz sadece bjk karşısında ne yaptığına bakarım.

Ama bana ve forumdaki üyelere renkli dersen bunlarda (savunduğun adamda) haliyle önüne gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 23 Kasım 2024; 14:21:35 >
  • şu eyüplü ahmet kutucu rafa silvadan daha çok maç aldı bu sezon

• Forumda yeteri kadar kaos ve bölünmüşlük varken, son zamanlarda belli başlı kişiler kendi WhatsApp grubu kimi kullanmaya başladı burayı. İnsanlar artık olumlu konuşmaya korkar oldu, hemen biatcı falan oluyoruz. Kendinize batan lafları görüyorsunuz ama bize yapılan hakaretlere gelince gözler kapanıyor. Dürüst iseniz aynı fikirde olmadığınız insanlara hakaret edildiği zaman da sesinizi çıkarın.

Talisca konusunda bir kaç kelam etmek istiyorum. Kendisi zamanında Gomez ile birlikte doyamadığımız oyunculardan birisi oldu evet. Ama bizden gittikten sonra hiçbir üst düzey lig ya da maçta oynamadı. Her fırsatta bizi kullandı etkileşim ve para için. Bütün bunları da geçtim, elimizde Rafa gibi bir yıldız var yahu. Bize ekmek su gibi kanat oyuncusu lazımken Talisca istemek inanılmaz mantıksız bir hareket. Chukwueze, Bryan Zaragoza profilinde hem çalım hem hızı ile adam eksiltebilecek, Rafa ve Immobile'yi rahatlacak kanat oyuncusu Talisca'dan çok daha önemli. Başkan ne söylese takacakları için Rafa varken Talisca'ye gerek yok söylemine de gereksiz takılmışlar.

• ogün'ün haberine göre mustafa önde solda semih olabilirmiş. kendi sonunu hazırlıyor artık bu hoca.

• Şimdi; ler, lar çoğul eklerini doğru kullanmakta fayda var..Genelleme yapmak çok kolay ve tehlikeli bir iştir. Biraz da hayatı irdelemek ve detaya inmekteki isteksizlikler ve yetersizliklerden kaynaklanıyor elbette.

Muhalif veya iktidar (futbol bağlamında konuşuyorum sadece hatta buna renkli takımlara karşı diye de okunsun isterim) yanlısı ve karşıtı herkesin burada ve gerçek hayatta ,birbirlerine saygılı olması, fikirleri dolayısı ile kimsenin hakarete ve maddi-manevi baskı ve şiddete uğramaması esas ve şarttır. Ben muhalifim ,ancak düzgünce görüşlerini ifade edebilen mevcut yönetim yanlısı bir arkadaşı, küfür hakaret içerikli mesaj yazan muhalif bir arkadaşa yeğlerim. Renklilere bile adlı adınca söven bir BJK lıyı görsem yanından uzaklaşırım. Benim için prim vesilesi değildir.

Rafa gitsin diyenlerden de değilim, ama düşüncelerini açımlaması kaydı ile öyle düşünen insan da Beşiktaşlı değildir diyemem

Hasan Arat bey veya ileride iş başına gelecek BJK başkanları, peygamber ,kanaat önderi, devlet başkanı değillerdir. Dolayısı ile kendilerine ilk adları ile hitap etmek hakaret de değildir. Mesela vefatından bunca sene sonra herkes Sn. Seba ya Süleyman Abi derken ve 100 sene sonra da gene Sn.Süleyman Seba diye yazacakken ,Y. Demirören hep ''tüpçü'' olarak anılacaktır. Ne şekilde hitap edileceğini kanunlar değil kişinin etrafında kendi kendine oluşturduğu saygınlık aurası belirler. Ben Hasan demeyi doğru bulmam..Hasan Arat bey derim.. ancak özellikle iğnelediğim yazılarda, aşağılama olmasın diye Sn. Hasan Arat diye hitap ediyorum

Ben dahil ,''Samet Aybaba bizi affet ,hakkını helal et'' diye yazılan mesajların ironi olduğunu anlayamayan arkadaşları da edebi okuma süre ve potansiyellerini geliştirmeye davet etmekten başka çare bulamıyorum

''Geçen sene, puan kaybı, rakipler'' kelimelerinin olduğu talihsiz cümleleri okumuyorum..Santos u ben getirmediğime, 10 puan fark, 50 puana uzaylılar yönetimde iken çıkmadığına göre, bu tip savunmalar ''pişkinlik'' tanımının sınırlarını dahi zorlamaktadır. Dış mihraklar her daim var olacaktır..Bize göre iç mihrak olanların, başkalarına dış mihrak gözükebileceğini unutmadan, öncelik kendi şeytanlarımızla (cahillik, iş bilmezlik, tembellik vs vs) mücadele edip onları yenebilirsek, yanlış işleyen yönetimlerin devamını sağlamak için dış mihrak diye yaratılan öcülerin aslında ne kadar küçük olduğunu anlamış oluruz.

Süper lig kupası diye bir şey olduğunu bize unutturmaya ve Ziraat Süt Kupasını almayı övünç kaynağı olarak göstermeye çalışan ,bizi daha 12. haftada renklilerin 10 puan gerisinde bırakarak, 3 büyük statüsünden çıkarmaya çalışan Hasan Arat yönetimine HAYIR diyorum ve gidene kadar da HAYIR demeye de devam edeceğim

Son olarak, değerli Am@deus un dediği ''elle tutulur tek şeyin aplikasyon olduğu'' na da üzülerek katılamayacağım..Destek olmak için para harcamaya çalışacağın aplikasyona kazma kürek kullanarak veya çilingir marifeti ile girmeye çalışmak da ayrı bir işkencedir doğrusu. Kullanmaya başlayacağım hedef tarih olan Mayıs a kadar düzeleceğini ümit ediyorum

İyi Forumlar

• frkndgnr kullanıcısına yanıt
    Direk kovulmali...
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Yeter mi ??

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

4-3-3 dışında bildiği hiç bir cacık yok. çok kötü hoca.

football manager oynayanlar bilir bazı meta taktikler vardır indirirsin o taktiktan şaşmazsın kariyerinde 10 tane takım dolaşsanda hep aynı taktikle oynarsın bu hocada aynı öyle takılıyor tek fark taktiği bir cacık değil :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Hocam sen mesajımı komple yanlış anlamışsın. Adamın nerde oynadığı ne yaptığı beni bağlamaz sadece bjk karşısında ne yaptığına bakarım.

Ama bana ve forumdaki üyelere renkli dersen bunlarda (savunduğun adamda) haliyle önüne gelir.

Ben kimseye renkli demedim. Rakiplerle aynı tarafta gibi hareket ettiklerini söyledim ama bunun hala arkasındayım. Yönetimden duyguları ile hareket etmesini beklersen de başarı diye zırvalamamak gerekir. Başarı için duyguları kenara atıp profesyonel davranmak gerekir. Örneğin daha yeni Talisca ile ilgili durumda olduğu gibi. Hiç ihtiyacın olmayan adamı sırf rakibin almasın diye almayacaksın. Aboubakar da taraftar istedi diye tekrar tekrar alındı ve ne olduğunu gördük. Talisca da bundan öteye gitmez ki hiç ihtiyaç da yok.

• 
Sayfa: önceki 16671668166916701671
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.