şu oğuz aydını bile alamadılar. |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1670. sayfa)
-
-
Hocam ben sana birşey demedim mesajımı sen alıntıladın.
Talisca konusunda dün yazdığım mesaj bu. Daha üzerinden 24 saat bile geçmedi.
Muçi ve rafa ciddi maliyet. Aynı bölge için birde talisca mantıklı değil.
O yorumun devam ettiriyorum. Beşiktaş başkan adayının hareketleri önemlidir. Sen gidip şeh, şıh ile resim çekilirsen kongrede oy almak için; taraftarda haklı olarak talisca sorar sana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 23 Kasım 2024; 16:46:28 > -
Kayseri dan dun gidiyor, yedi 3 tane şimdiden. Bakalım göz tepede ne kadar işkence çekeceğiz. -
Ligde biz hariç fenerbahce Galatasaray leblebi gibi gol atıyor... Yarın ki maç kırılma maçı olacak... Semih sol kanat Mustafa forvette oynayacakmış... Yani yarınki maçta kanser olmaya devam puan farkı 13 e çıkacak ki daha ligin ilk yarısının bitmesine çok var... Umarım ligin devre arasına 20 pauandan az farkla gireriz... Yönetim uyumaya devam etsin takım tepe taklak gidiyor haberleri yok... -
Birinci belli Tüpçü..ikinci ANÇ derken, Sn. Hasan Arat atak yapmaya başladı son düzlükte..Yakında S.Aybaba gibi ANÇ den de helallik isteme durumuna girmeyiz inşallah Başkanın bir de Onana güzellemesi yapmasına bakar olay, J.Mario da yaptığı gibi
-
Hakemin Fenere verdigi penalti tam komedi..Kilidi acinca zaten arkasi geldi. -
-
Rezalet..Ayrica attiklari 3.golde de En Nesri ofsaytta topa ayagini da uzatiyor o golde sikintili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 23 Kasım 2024; 17:1:34 > -
Fenerbahçe'de Ali Koç'un başkan olmasının tek iyi yanı cidden nakit para. Bizde Yıldırım Demirören döneminden beri zengin başkan eksikliği var buda şöyle bir kötü etki bırakıyor. Mesela Fikret Orman geldi iyi kadro kurmamız için 5 yıl sabretmek zorunda kaldık. Şampiyon olduk az para gördük kadroyu geliştirdik. Sonra ANÇ şampiyon yaptı pjanicler alexler havada uçuştu kadro tutmadı şampiyon olamadık tekrardan kadro leş oldu. Şimdi Hasan Arat geldi koca transfer döneminde tek düzeltebildiğimiz yer ortasaha oldu. Onda da çoğu kişi Rafa ve gedsonun arkadasında kim oynayacak diye tartışıyor. Fenerbahçe ise şampiyon olamıyor normalde olması gereken kadronun zayıflaması fakat tüm kadroyu gönderiyolar sonra çat ilk 11 i baştan diziyorlar evet şampiyon olamıyorlar ama gidip kasımdada havlu atmıyorlar..
-
Beşiktaş'ın hali hazırda başkanı olan kişiye hitap ederken herkes saygısını göstermek zorunda. Bu saygı kişiye değil makama karşı. Başkanlık süresi bitene ise o dönem yaptıklarına göre farklı hitap edilebilir. Süleyman Seba'ya da zamanında olması gerek saygı sonradan verildi. Demirören zaten yaptıkları ile tüpçü sıfatını fazlasıyla haketti ama Başkan olduğu esnada ona da tüpçü denmesi olmazdı. Direkt Beşiktaş Başkanlık makamına karşı saygısızlık olur.
Uzun yıllar boyunca istemediğim bir çok kişi geldi ama hiçbirine görev aldıkları dönem esnasında saygısızca hitapta bulunmamaya özen gösterdim. Bunlara futbolcular da dahil. Mesela Querasma'yı da her geldiğinde istememiştim ama geldikten sonra da kendi futbolcumuz sallamam.
Samet Aybaba için yazılanlar ironi diyelim Rafa için yazılmaya başlananlar da ironi mi? Daha başka isimleri de ekleyebiliriz. Zamanında Fikret Orman için de neler yazanlar vardı ama şimdi tam tersine döndüler. İsimler değişiyor ama yapılanlar aynı kalıyor.
Takımın durumu için de daha en başta sabırlı olmayacağını söyleyenler, hemen başarı isteyenler hangi kefeye konmalı? Senin takımının son yıllarda daha önce hiç olmadığı kadar geri çekildiği ve rakiplerin ise yukarı çıkarıldığı çok net ortada iken takımdan hemen başarı beklemek ne demek oluyor? Direkt dünyanın en iyi hocası ve oyuncularını getirsen de bu ortamda senin 100 puan almana izin verirler mi? Böyle bir ortamda sadece saha içini konuşmak ne kadar doğru? Her hafta ince ince doğranırken ve bu yetmezse bariz hata(!)lar ile hakkın yeniyorken bir de taraftar da sana destek olmadığında hoca ve futbolcular ne kadar daha bu istek ve azmi göstermeye devam edebilir?
Ligi alamıyorsak diğer kupaları da bırakalım gerek yok mu diyorsunuz? Sana lig için fırsat vermiyorlar zaten. Geçen sene iyice dibi gördük evet ama buna rağmen sanki farkı eritebilecekmişiz gibi doğranmaya devam ettik. Ellerinden gelse küme düşmen için yapmadıklarını bırakmazlar.
Aplikasyon için de eleştirileriniz çok saçma. Milyonlarca dolarlık ne oyunlar çıkıyor da aylarca ne hatalar yaşanıyor. Aplikasyon için de ilk başta sorunlar olması gayet olağan. Zamanla oturacaktır. İlla eleştirilecekse zaman içinde düzelme olmaz ise yapılır.
Hiçbir zaman sabır göstermeyin, hemen başarı gelsin isteyin, kendi planlarına göre yönetmelerine de izin vermeyip herşeye karışın, takıma destek olmayın tam tersi kötek olun. Bu takıma destek olmayı düşünmeyecekler baştan niye tuttunuz? Takımı heryerde yalnız bıraktıktan sonra ne anladım ben bu işten!
-
-
Onana'nın kalmasını hoca istedi. Mario transferini yaptıran hoca. Can keleşi avukat yönetici aldırdı, fridel'in olaydan haberi yok. Muçi ve musratiye onay veren samet aybaba ama maliyeti bilmiyordum diyor.
Tam cadı kazanı. Bu kadar çok başlılığı kaldırmaz camia. Sanki her topa giren daha kötüsünü nasıl yaparım diye uğraşmış.
İyi güzel anlatılsın deniliyor ama bunun neresinde güzel iş var, bulamadım. Bir piar yapıp semihe imza attırdılar ama çocuğun sözleşmesi devam ediyordu.
-
Bunlar Anç den daha kötü yonetiyor kulubu ayrica Bjk nin haklarini da koruyamiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 23 Kasım 2024; 17:7:27 > -
avukat dediğin bayan olan değil mi? ciddi ciddi boş transfer mi yaptırdı -
3 milyon euro ya Can Keles alacaginiza 5 milyona Oguz Aydin alinmaliydi tonla hatali transfer de bunlar yapti..Nerde beceriksiz hepsi bize yonetici oluyor -
Ben de geçen aynısını yazdım..Herkes birbirinin ayağına basıyor iş yaparken..Net bir organizasyon şeması yok..hangi konuda kim yetki ve karar sahibi flu?? Bu da yanlış yönetildiğimizin en iyi göstergelerinden biri..Bunların koordinasyon toplantısı yaptığına da inanmıyorum..Önce gelen ,başkanı kandıran onayı alıp yürüyor..Başkan da puzzle ın parçalarını birleştirmeye çalışırken olay kopup gidiyor .Sonra da takımın başarısızlığını, falanca gazetecinin, forumda yazan muhaliflerin eleştiri yapmasına bağlamak açık gözlüğü..Ne yani herkes arkanda saf tutsa göğe uçabilecek ve uçurabilecek kapasiten var mı? Olmadığını gördük işte, ısrara ne gerek var...Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan...
-
bir sitede seçim öncesi yöneticilerin tanıtıldığı yazı gördüm. alttaki yorumlarda yöneticileri tanıyan kişiler h.arat listesi için fiyasko, bunlar köy bile yönetemez gibi yorumlar yapmışlar. müthiş bir ileri görüşlülük -
kartal kayranın kestiği korner ve gol. şu çocuk kadar bile duran top kullanabilen bir oyuncumuz yok kadroda, ama yok pahasına her sene kiralık veriyoruz her sene 30 maç yapan cocuğu. ne pahasına başkan seçim pr'ı yaparken fotoğraf çektirdiği için yalandan psgden topçu alacak diye, psgnin oyuncusunu geliştirmek için.
-
Dün bir arkadaş yazdı..''zamanında sen çok yazdın ama biz inanmadık ,bu yönetim başarısız çıktı ,haklıymışsın'' diye..ben de keşke ben haksız çıkaydım da buradan özür dileseydim ve bundan sonra da düzeltsinler özür dileyeyim dedim ..Samimiydim ve hala da samimiyim
Bir organizasyonun yürüyüp yürüyemeyeceği, başarılı olup olamayacağı ilk bir aydaki gidişatından belli olur, ne sözler verilmiş ve o sözleri tutmak için hangi yollara girilmiş ..Bakın sözler tutulmuş mu tutulmamış mı filan demiyorum sabırsızlık edip .Sadece doğru yöntemlerle yürümeye başlanmış mı? gösterge budur. Atın ayağına bakan gidişin sonucunun ne olacağını kavrar..Başkan teknik ekibi sonra da takımı eksik ve yanlış kurdu, yanlışlarda ısrar etmeyi seviyor, getirdiği hocalar da aynı yanlışta ısrardalar..Kurtarıcı müdahaleler yapması beklenen Beşiktaş ın efsaneleri Samet ve Feyyaz kafayı kuma gömmüşler .Santos gitti GIO geldi ANÇ gitti H.Arat geldi , ortada bir fark yok..olması da mucize üstü..İki sivri gazetecinin, üç beş muhalifin eleştirilerini kesmesine bağlı ise bu yönetimin başarısı tam Yandı Gülüm Keten Helva durumundayız demek ki
Tartışmada daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum, insanları bezdirmemek için..Şurada kaldı 6 ay ..o zaman tekrar irdeleriz..hem de ayaklarımız yere basar..Bakmışsınız siz de muhalif olmuşsunuz o tarihte..İyi Forumlar..
-
şut atamadığımız başakşehir 3 yemiş. bravo gio 👏🏻
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X