Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1721. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Fantasticoo , Fantasticoo , saranghapanida Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 21 Misafir (4 Mobil) - 19 Masaüstü5 Mobil
5 sn
37.461
Cevap
223
Favori
818.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 17191720172117221723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WmLord kullanıcısına yanıt
    Valla çok saçma şeyler var. Kanat yok Can hiç süre alamıyor. Orta saha sekteye uğramış Salih hiç süre almıyor. Öyle veya böyle kanat oyuncun yok mesela altyapıdan yakup hiç yok. Yani bu herif içine etti herşeyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oxlade'nin süre alma ihtimali yok. Yazın kadro dışı bırakıp git dediler, gitmedi. Şimdi süre verse, o zaman niye kadro dışı bıraktın diyecekler. Yalandan maç kadrosuna alıyorlar işte.

Devre arası ayrılma sözü verdi demişlerdi. Bakalım.

• 10 Numara kullanıcısına yanıt
    O zaman kadroya da alıp başkasının hakkını yemeyecek ve yedek kulübesini de zayıflatmayacaksın. Burada yönetim de halt ediyor. Kaç haftadır mesela takım düşe kalka giderken kimse toplantı yapıp fikrini söylemiyor mu anlamıyorum. Yada mesela Feyyaz yada Samet çıkıp başkana demiyor mu başkan bu adam şu şu oyunculara niye hiç şans tanımıyor, neden sormuyoruz yada sebebini sormuyoruz. Aklımda deli sorular ama herkes bir gaflet uykusunda kulüpte.

Hocam yollar ayrılmışsa yedek klübesinde niye olur bir oyuncu. Yedek klübesindeki oyuncunun maksatı gerekirse oyuna girmesi değil mi, 2-0dan 2-4 maçı versen dahi seni kesseler dahi oynatmayacaksan klübeye de almazsın gerekirse alt yapıdan bi çocuk koyarsın mecbur kaldığında işe yarar.

Özetle hiç bir şartla oynamayacaksa klübede ne işi var, öyle bir zorunluluk yoksa niye oynamıyor.

• Oyun ve oyuncu üzerinden gitmek yanlışa devam etmektir. Kadro planlaması yapılmalı. Senelerdir orta saha ve stoper arıyoruz ve alıyoruz değişen ne ? Keleş, ox yada bahtiyar oynaması birşeyi değiştirmez. Geçen senede rebiç oynasın diyorduk ne oldu ? Bu işi çözmek için sorunun temeline inmen lazım. Bir futbol aklın olur sistem onun üzerinden devam eder. Her gelen hoca, yönetici ve komisyoncu transfer yaparsa ortaya çorba çıkar başka birşey değil.

Sergene teklif olsa bile kabul edeceğini sanmıyorum zira sergen aşağı yukarı dediklerimi söyleyecek sana + Samet aybabanin geçen sene kendisini basit göstermesini unutmamistir. Açıkçası bende Sergen istemiyorum. Beşiktaş'ın fabrika ayarlarına dönmesi için Sergen yada avrupalı hocaya ihtiyacı yok. Kendi içimizde uygun şekilde çözeriz bunu. Yeterli şampiyon olmaktan ziyade yapılanmaya odaklanalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 25 Kasım 2024; 0:28:25 >

Masuaku çok sakar bir adam. Bundan sol bek falan olmaz. 1 gol atar 3 yedirir. Alt düzey takımlarda sol önde oynar başka bir cacık olmaz. Kaliteli sol bek bulmak çok zor bu sorunu rakiplerinizde yaşıyor. Raşitsa Gs nin şampiyon olan takımından geldi. 30 küsür maç oynadı. 5-6 civarı gol asist yapmıştı alındı ve tutmadı. Zorlamaya lüzum yok. Anca yedek sağ açık falan olur. Üst düzey bir sağbek şart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • norton772 kullanıcısına yanıt

Aybaba ve Feyyaz Uçar'ın futbol takımından uzaklaştırıldığı, Friedel-Kaan Şakul'un yönetimi devraldığı iddia ediliyor birkaç haftadır. Kaan Şakul bankacı olan bir adam.

Yönetimde bir boşluk olduğu aşikar. Boşluk olmasa, Aybaba ve Feyyaz Uçar sürekli Gio ile konuşup, toplantı yapıp takımı, sorunları analiz ederdi. Ayrıca Gio bugün kamera karşısına çıkıp geçen sezon 46 puan fark vardı, bu takımı ben nasıl şampiyon yapayım demezdi.

• Feyyaz yönetici diğerleri çalışan feyyaz ve samet bay bay dediği an arat orda kalamaz, biraz mantık.

• Am@deus kullanıcısına yanıt
    Yapılanma olmalı da bizim seyirci de hemen baskı yapıyor yönetimlere. Yani kısır döngüde gidiyoruz ve gitgide uçuruma gidiyoruz bu şekilde. Yani gelecek vaad eden bir kaç oyuncu alıp onların çevresine 2-3 tecrübeli oyuncuyu anlarım da bizde gelen her yönetim tecrübeli ve kariyerli oyuncu derdine düşüyor. Biz hiç bir zaman bu şekilde şampiyon olmadık ki zaten. Bizim genetiğimize ters. Fenerin bozuk ruh haline döndük. Onlar da bu saçma ruh halinde devam ettiği için başarılı olamıyor. Kanada çok yetenekli hızlı iki genç oyuncu alacaksın ve ısrarla oynatacaksın. Lyon'daki fofana gibi. Bulan buluyor, istersen sen de bulabilirsin. Mesela bu yaz groenbak gündeme gelmişti ama bizimkiler gitti saçma sapan transferler yaptı. Bu çocuk gibi her sene 3-4 transfer yapsan sürekli transfer ihtiyacı da olmaz zaten. İstikrar sağlaman lazım önce. Yaşlı oyuncu ile istikrar sağlayamazsın. Avrupalılar salak mı da bir yaştan sonra onları salıp gencini alıyor. Bizde bit pazarı gibi nerede götünün kılı ağırmışı varsa alıp getirme derdine düşüyoruz.

• orta çizgi - beşiktaş haberleri | beşiktaş transfer haberleri
    Sergen Yalçın’dan ağır eleştiri! ‘‘Hangi camiaya geldiğinin farkında mı?’’
    https://ortacizgi.com/sergen-yalcindan-agir-elestiri-hangi-camiaya-geldiginin-farkinda-mi

Hocam şuan hangi oyuncu oynarsa oynasın yaraya merhem olmaz o konuda katılıyorum, dediğiniz gibi uzun süreli bir değişim ve çok daha aklı selim bir transfer komitesi gelmeli ona da katılıyorum lakin:

Can Keleş'i doğru ya da yanlış almışsın sonuçta yaz sezonunda. Neredeyse ilk devre bitti adamın aldığı süre 19 dakika yahu. 19 dakikada ne oynayabilir ne gösterebilir bir oyuncu?

OX, yanlış bi transfer mi kesinlikle yanlış, kadro planlaması yapılmadan rastgele alınmış bir tip. Ama sonuçta belirli bir kariyeri tecrübesi olan ve maaşını ödediğin bir oyuncu. 1 dakika bile süre almaz mı şu kanatsızlıkta...

Ben kesinlikle ilk 11 başlamalılar falan demiyorum bu arada, ama hoca onca maç içerisinde son 15 dakika 20 dakika bile süre vermiyorsa bunlara bu sadece futbolcunun performansı ile alakalı olamaz heralde.

Yani evet söylediğiniz gibi kesinlikle sorunun çözümü bu değil lakin şuan sezon ortası, kimseyi alabilme veya gönderebilme durumun bulunmadığı + 3 günde bir maç oynadığın bu dönemde bu oyuncular nasıl süre alamaz insanın aklı almıyor. Hani sahadaki kadro harika, dört dörtlük, zaferden zafere koşuyor olsa anlayacağım kazanan kadroyu bozmak istemiyor diye de o da yok, belki Can Keleş takımda bir mevkiye merhem olacak en azından adamı oynatmadan nasıl bilebilirsin ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 25 Kasım 2024; 0:40:41 >

Seçim zamanı baskımı vardı hocam ? Adam tamamen popülist politikalarla başkan seçildi. Yok kapılar açıldı, ön protokoller yapıldı. Bir başkan adayı çıksın, ben size iyi birşey vaadetmiyorum durum kötü desin. Dost acı söyler ya, o misal. Bunlar koltuğu düşündüğü kadar beşiktaş'ı düşünseler başka şeyler konuşurduk.

Taraftara durumu iyi anlatırsan anlar. Fikret orman öyle yapmadımı ? Sabırlı olacaklar başka çaresi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 25 Kasım 2024; 0:41:24 >
    Yönetim gerçekten yeniden yapılanma yapmalıydı,30 yaş üstü adamlarla ,şansa bala ya tutarsa dedi. Dediğini yapacaklardı 2-3 tane Rafa düzeyi oyun kuran ağır abi ve diğerleri dilleri dışarı çıkacak şekilde koşan atletik mücadeleci gençler ve bu sene şampiyonluk senesi değil demeliydiler..İnsanlar seni samimi gorurlerse desteklerler ama değilsen de al aşağı ederler..geçmiş ola..bu saatten bunca hatadan sonra artık kimse bunları desteklemez ,en azından desteklenmelidir..Mesnetsiz kibir ve böbürlenme içine giren finalde komik olur oldular da ama tüm camiayı da rezil ettiler

Seçildikten sonra transfer dönemi herkes homurdandı. Ne çabuk unuttunuz bunları. Transfer sezonu bitiyor, kimse alınmadı falan diye yüzlerce mesaj atıldı sosyal medyada. Zaten tahminim o baskı neticesinde El Musrati ve Muçi alel acele alındı bence. Yani bir plan program dahilinde değil. Oraya gelene bir haller oluyor sanırım. Kör oluyorlar birden. Yani insan bu kadar kötü transferler nasıl yapılır inanılır gibi değil. Bunu Hasan Arat özelinde yazmıyorum. ANÇ için de aynısı geçerli. Yada zamanında mesela Fikret Orman da Aras diye bir oyuncu almış ve 4 yıllık mı ne kontrat vermişti. Yani bu yönetimlerin hepsi para yiyor yoksa bu kadar istesen de kötü transferler yapılmaz.

• Bu Anadolu takımları bu koşan mücadele eden futbolcuları nereden buluyor ?Bizim 20 ülkeye konuşlanmış scouuuut ekibimiz hiç mi utanmıyor?Samsun, Göztepe vs yönetimler bu yabancı hocaları nereden bulup çıkarıyor..Santos yetmedi GİO için çok mu arandı bizim yönetim? Bu da mı bazı basın yüzünden?bizim gibi eleştirenler yüzünden .Her dakika diyorsunuz ya Beşiktaş büyük taştır diye ..evet öyledir..AMAN DİKKAT EDİN!!!

• 4 saat geçti, tek yönetici konuşmadı. Yönetim olağanüstü toplandı, çaylarını içip dağıldı haberi bekliyordum, gelmedi. Futbol takımından sorumlu Feyyaz Uçar var. Konuştuğu zaman kendi isteğiyle mi konuşuyor, Başkan rica edince mi konuşuyor, hakem hata yapınca mı konuşuyor bilmiyorum. En azından inisiyatif alabilecek bir konumu vardır diye düşünüyorum. Gerçi gelecek sorular belli. Kadro planlaması, antrenör vs. soruları. Bundan mı çekindi ki?

Sabah ola hayrola.

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Ben scout ekiplerinin sözlerinin zerre kadar dinlendiğini düşünmüyorum. Dönüp dolaşıp yönetimin kendi istediği oyuncuların alındığını düşünüyorum. Bence scout ekibi falan lağvedilsin çünkü izledikleri oyuncular alınmıyor. Boşuna masraf etmesinler. Menajer kucağına oturmaya devam etsinler. 3-5 sene sonra da kayyum atanır ve kulübe de kilit vururlar. Sonra da herkes rahat eder!

Hani beşiktaş'ın kaybedecek 5 dakikası bile yoktu ? Sen bu seçime 1,5 yıl hazırlanmışsin. Milletin gözüne baka baka hocalar, oyuncular sırada diyorsun. Aksine çok plan ve programlı konuştu. O konuda taraftar haklı zira o durumu kendi yarattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 25 Kasım 2024; 1:3:54 >
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt
    Aşağı yukarı aynı fikirdeyiz hocam.

• 
Sayfa: önceki 17191720172117221723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.