< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1722. sayfa)
-
-
Zaten scout işi yalan hocam. Son dönem alınan oyunculardan bir tanesinin nasıl alındığını biliyorum. Bildiğin komisyoncu transferi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence çok fazla komisyon transferi var. Bu kadar berbat olamaz zira seçimler. Mühendislik diye bir tarafımızı boşuna yırtıyoruz yani.
Aynen öyle. Bir adım daha öteye götüreyim. Transferi yapanlarda incelenmeli.
Bugünkü takım doymuş bir takım. İskelet yaşlı ve atletik özelliklerini kaybetmiş oyunculardan kurulu. Takımın genelinde kendisini ispatlamak isteyen oyuncu sayısı bir eldeki parmak sayısını geçmiyor. Bunun değişmesi lazım.
Başkan, yönetiminin tamamını alıp taraftarın karşısına çıkacak. Yaptıkları hatalar için özeleştiride bulunacak. "Mayıs'ta adayım, bu takımı düzeltip kendimizi affetireceğiz, ama bunu sıfırdan yapacağız destek ve sabır istiyoruz" diyecek.
Başarılı bir sportif direktörle anlaşacak. O da transferde uyumlu hareket edebileceği, inatçı olmayan bir hoca seçecek. Transferi sportif direktör ve hoca birlikte yapacak, yönetim işin sadece finansal kısmıyla ilgilenecek (futbolcudan anlamadıklarını yeterince kanıtladılar zaten), gerisine karışmayacaklar.
Başarıya aç, kendilerini ispat çabasında olan genç oyunculardan kurulu (içine Rafa gibi maksimum 5 oyuncu serpiştirerek) bir takım oluşturacaklar.
O zaman bir şeylerin düzelme ihtimalinden bahsedebiliriz.
FEDA sezonuyla başlayıp 2 sene üst üste şampiyonluğa ulaşılan süreç bu konuda mükemmel olmasa da güzel bir örnek. Amerika'yı yeniden keşfedin demiyoruz kimseye.
-
Geçen sene ligin 2. haftası Pendik maçında kornerden 2-0 yapmıştık maçı ama dışardan geldi diye gol iptal edilmişti. Hiçbir görüntüde dışardan geldiği gözükmüyordu topun. Sonra masuaku 90+ bilmem kaçta penaltı yaptırmıştı 1-1 bitmişti maç. 2 puanımız resmen çalınmıştı.
Beşiktaş'ın haksız kaybettiği puanda ortaya çıkıp ortalığı yangın yerine çeviren birinin başkan olmasını istemiyordum. Yanıltmadı neyseki :)
1 günümüz bile yok başkan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 25 Kasım 2024; 1:25:40 >
-
Neyse ben biraz istirahat edeceğim. Bu duruma sokanlar benim gibi 6:30 da kalkmayacak nasılsa.
objektif bakılırsa duruma bu sene lig yarışı için geride kalındı elde daha zor olan avrupa ve ulaşılabilir kupa var. şimdi hocanızı yerseniz bi de gidip devre arası yeni hoca için bütçe ayırmak gerekecek. en iyisi hocayı yine hiç gelişme göstermezse devre arasından sonra yollayın belki kadro içinden salih, hekimoğlu gibi birilerini monte edebilir. zaten bjk her zaman yetiştirici bir yapıya büründüğü zaman başarılı olmuştur. tüketim çılgınlığını bırakın bence şimdilik ya da yeni hocayla öyle bir anlaşın ki max 1 oyuncu alınsın fred gibi. daha da çorbaya dönmesin yeni sezona daha sağlam girin diye diyorum.
-
Hocam sen de FB maçına Gio hoca çıksın istiyorsun tabi devre arasına kadar tutun falan Can Keleş 19 dakika süre almış, Ox 0 dakika, Salih 16 dakika, Semih mecbur kalmasa oynatmayacaktı sizce kimi nasıl monte edebilir.
Yalnız yukarda da belirttiğim gibi bana bunların hepsi hocanın tercihi gibi gelmiyor, sanki yönetimden bazı oyuncular konusunda bir baskı / karışma var yoksa bu dar kadro & sıkışık fikstürde hocanın tüm oyunculardan faydalanmaya çalışmaması büyük saçmalık gibi duruyor. Yönetim'den Ox'u oynatma şeklinde bir mobbing emri, veya Muçi'yi / Musrati'yi mümkün olduğu kadar oynat gibi karışmalar yapıldığına ben içimde baya eminim.
-
Buradan şampiyon olma ihtimalimiz yönetimin bu dediklerini yapmasından daha fazla. Adam çıktı havlu attığımız hafta Mario dünyanın en iyi oyuncularından vaatlerimizin yüzde yetmişini gerçekleştirdik diye demeç verdi. Yöneticisi de Beşiktaş yenildikçe büyüyen kulüp diyor. Buradan hesapla yani nasıl bir yönetim olduklarını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bjkde bu transferlerde burnuma pis kokular geliyor.Bunu bir Gsli olarak diyorum.Aklım almayan şeyler var.Para yok denilen takımda Rafanın toplam maliyeti 35 milyon euro.Rafa klas oyuncu anlarım bir nebze ama Rafa yerine 2 sağlam adam alınabilirdi.İmmobile ölmüş bitmiş,Dzekonun İtalyan Eyt li versiyonu.2 yıl boyunca buna acayip bir maaş veriliyor.6 milyon net maaş alıyor.2 milyonda bonservis verilmişti.Musrati+Muçi ye 20 milyon üstü bonservis verildi gene.Ya birileri Bjkyi soyuyorda para yok deniliyor ya bu kadro planlamasını yapan eleman eline yüzüne bulaştırmış işi.Para yok denilen bu takımın yedek kulübesi ise birkaç kişi hariç paf takımından beter.Bjk 6 milyonu immobileye gömeceğine 3 milyon maaşlı 2 düzgün adam alamıyor mu?Senin zaten arkan iyi olsa ileride Semih bol bol gol atacak yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akcam46 -- 25 Kasım 2024; 1:55:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen deyince mantıklı geldi de valla öyle hesaplar ypmadan en azından seneye yarışmacı olsun diye demiştim. gs ile tek başımıza mücadele etmek aşırı zor geliyor yalan yok valla. :D gvb de bırakadabilir ama yeni biri geleck daha da kadroyu çorba yapıp aynı muçi musrati gibi devre arası 20m harcanırsa asıl transfer sezonunda, yazın bütçesi azaltılmamalı. ondan dolayı bu devre arası eko geçilmeli benim anlatmak istediğim o. bu sene ne olacak ki artık? en azından seneye sağlam girilmesi gerekiyor. sürekli yarım yarım eklemeler bir de farklı hocalarla olmuyor.
-
Kasımpaşa antrenörü: Beşiktaş'ı izledik. Önde bastık. Uzun vurmaya zorladık, vurunca ilerideki adamları kısa olduğu için hava toplarını alamıyorlar. Hava toplarını aldık, geçiş hücumlarıyla golleri bulduk. Çok kolay çözdük Beşiktaş'ı.
Göztepe antrenörü: Beşiktaş'ın duran toplarda zaafları vardı. Hafta boyunca duran top çalıştık. Goller bulduk.
---
Basitçe çözülen bir takım olduk. Hatay deplasmanında Aboubakar hat trick falan yapar herhalde. Adam sağlam dolmuştur. Rıza hocanın da zaten bu yönetime ayrı siniri var. Tüm sezonun motivasyonunu bu maça harcar.
-
Durat toplarda alan savunması yapıyoruz. Yediğimiz duran top golleri tesadüf değil. Takım çalışmıyor. Bizim oyuncular sabit dururken rakip dışardan koşu yaparak gol atıyor.
-
Teknik direktör değişimi ile çözülecek bir konu yok ortada. Gelecek olan herhangi bir TD de bu kadro ile oynayacak. Ben kesinlikle Can Keleş, Salih vb. şu anda süre almayan kişilerin yeni TD ile süre bulacağını sanmıyorum. Her TD tecrübeli adamlarla oynayıp kendini korumaya çaşışacak. Şu anda kadroda büyük bir revize cesaretini kimse de gösteremez. Eldeki yabancıları da göndermeden devre arasında kimse mucize beklemesin. Yeni gelecek adamların Joao Mario ayarında olmayacağının garantisi de yok. Bu sene artık bitti. Bunu önce taraftar kabullenmeli. Senede 5 TD değiştirmekla olmuyor bu işler. Malzeme (futbolcular) bu, çıkacak yemek belli.
Yönetim değişsin, TD değişsin, futbolcular değişsin. Ne kadar kolay söylemler bunlar. Çıkıp 2 sene dayanın anca toparlarız deseler yine yönetim gitsin o gitsin bu gitsin diyen yüzbinlerce taraftar çıkar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X