< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1723. sayfa)
-
-
Haklı olabilirsin benim takıldığım nokta şu
"takımın halini gıo hoca da arayan futbol cahilidir"
diyorsun ya sana bir soru sorup konuyu daha fazla uzatmayacağım sen gio hocadan memenunmusun oynattığı oyun nedir oynattığı taktik nedir oyun planı var mı birde yüzde yüz suçlu yönetim mi
Tamam yönetimi eleştirelim ama hasan arat yada Samet aybaba gio hocaya Antep karşısında 7 kişi çizgi defansı yap dememiştir yada Beşiktaş evinde rakipleri kendi sahasında karşılasın dememiştir
Sakın yönetimi savunuyorum gibi anlaşılmasın ama suçu sadece yönetime atmak hocayı aklamak olur
Malesef hoca takıntılı ve taktik diziliş bilgisi sıfır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
milli maçlarda örümcek mert, süper ligde tosbağa mert!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40 yasindaki Dzeko İmmobile den cok daha iyi top tutuyor pas veriyor kafa vuruyor bitiriciligi daha iyi.İmmobile nin gonderilen Abubakardan. farki yok.Garibim Muleka kalsa bundan daha cok is yapardi en azindan mucadelesi vardi bunlar yürüyor sahada
Bu tip adamların oyun mantalitesi belli. Santos ve gio gibi önce savunmayı düşünen hocaların kabahati yok sorun bunları getirenlerde.
gio yarın başka takımla anlaşsa yine bu ucube oyunu oynatmaya devam eder. Diğer getirdikleri dede sanki farklımıydı ? Adamın son durumu.
Birde bunları getirmeden piar çalışması başlıyor. Yok portekizin şenol güneşiymiş. Çok disiplini ronaldoyu bile kesmiş. Beşiktaş için avrupanın iyi takımları ve milli takımlarını red etmiş.
Bu gio'da ofans oyunu oynuyormuş (yersen) Bunu beşiktaş taraftarı bile burda yazdı, yazan elemanda akıl veriyordu şampiyon olacağız zart zurt.
Neyse bizde laf bitti gereği yapılsın.
-
-
Dalga mı geçiyorsunuz birader??
Yersiz şike ve siyaset diye mesaj siliyorsunuz
Bu sene gitti, masrafa da gerek yok, parada harcarsanız max 4 olurlar, harcamayın 10.olsunlar
seneye avrupa vs olmadan genclerle, duzgun yerli bir hocayla gelecek planlamasi yapilmali
duhuliyeMinik Beşiktaşlı isyan etti: 'Bittim ya'https://www.duhuliye.com/minik-besiktasli-isyan-etti-bittim-ya
-
Daha gitmedi mi bu hoca.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
x (formerly twitter)🅺🅰🅰🅽 (@EKGedik) on Xhttps://x.com/EKGedik/status/1860756433421164953?t=lSj5gRq_rZAVBuoAcAZicg&s=19
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
israil ile çok önemli bir maçımız var. vatan millet sakarya kardeşimmm
-
Yönetim bu herifi koruma !!! BEŞİKTAŞ a hakaret edenin BEŞİKTAŞ ta hocalık yapmasına izin vermeyin..46 şınav çektirip , tesislerin etrafında da 46 tur attırdıktan sonra kapının önüne koyun gitsin Bu adam BEŞİKTAŞ ın başında sahaya çıkmaya layık bir adam değildir
-
Cagatay hoca yakışır takıma.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Adamlar forumda dalga geçe geçe salıncak muhabbeti yapacak. Biz en ufak imada bulunsak mesajlarımız siliniyor. Kim bu bölümün yetkilisi. Derhal görevi bıraksın,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X