Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1724. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 28 Misafir (9 Mobil) - 25 Masaüstü13 Mobil1 iOS
5 sn
36.345
Cevap
221
Favori
800.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 17221723172417251726
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İmmobile - Dzeko ikisi farklı tipte forvet.

Rafa için Dzeko, Weghorst gibi bir tane pivot santrfor lazımdı.

27 Haziran Rafa geldi.
    13 Temmuz İmmobile geldi.

Transferde isim transferi yaptılar. Gio'nun listesindeki oyunculardan birinin bile alındığını düşünmüyorum. İmmobile'ye ve çoğu oyuncuya profili dışında görev veriyor.

İmmobile'yi oynatacak, çok iyi servisler yapacak gerçek bir 10 numara almaları lazım. Kenardan pas ve orta yapabilecek, rakip savunmayı genişletip İmmobile'ye alan açabilecek, savunma arkasına koşabilecek hızlı kanat oyuncusu lazım. Muçi kesinlikle bunu yapamaz. Hiç denemiyor bile, direkt geriye dönüyor. Zaten kanat değil adam. Profili dışında oynuyor.

Savunmadan çıkışımız da sorun. Saiss gibi adamı kaybetmemek lazımdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmiş olsun beyler bu sene tamam şampiyonluk beklentimiz yoktu ama. Lige Kasım'da havlu atmayiz artık diyordum yani ne bilim şu kadro bu kadar rezalet olacak bir kadro değil. Yani yanlış anlamayın tamam bekler sıkıntı yedekler zayıf kanat oyuncusu yok. Lakin bunları kabul edip hiçbir reaksiyon vermeyen bir hoca var. Adamın mantığı çok düz yani hiçbir plan programı yok salmş adam tazminat kovalıyor. Oyuncu değişiklikleri artık ezbere. Dakikaları ezbere. Duran toplar ezbere yani takım net şekilde iyi yönetilmiuor. Bir adam geleli 6 ay oldu hala duram toptan kornerden gol yiyoruz bunun başkanla oyuncuyla transferle alakası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala hocayı savunanlar var. Bizim bu taraftar kitlesiyle bu kadar şampiyon olmamız bile mucize

• Mirtazo01 kullanıcısına yanıt

Biz taraftarlar harici kimsenin bir tepki verdiği vereceği yok..Yönetimde de ,hocada da, futbolcularda da düzelecek, tepki verecek veya yapamıyoruz diyerek çekip gidecek bir hal yok..Maalesef milletçe ar damarımız sıyrıldı..Kimse hatasından utanmak ve düzeltmek çabasında değil..Başkalarını suçlamak çok daha kolay geliyor 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe 

• yönetim ve hocamız sağolsun, heyecan erkenden bitti, artık kavga dövüş olmadan sakin bir konuya sahip olabiliriz.

işte vizyon...

kimse ile bir rekabetimiz kalmadı, kendi kendimize köy kahvesinde okey atarken laf olsun diye konuşan dayılar gibi konuşabiliriz.

ilk kez bu maç üzülmedim, son umut kırıntıları da yok oldu, hocanın ve takımın umurunda değil zaten sonuçlar.

Beşiktaş ta Beşiktaşlı kalmamış artık, üzülen,içerleyen,dertlenen kimse yok.

taraftar sahadan kopmuş sadece beleş biletleri ile kafayı çekip sahada şarkı söyleyen bir müptezel hayatsız gruba terkedilmiş tribünler.

hoca nın işbilmezliği ile harman olan kibri iticilikte sınır tanımıyor, sahada surtı beş karış ve mutsuz ifadeler ile dolanan umursamaz oyuncular...

mentali en güçlü adam paulista son çırpınışlarını yapıyor.

muçi,musrati,rafa,masuaku,immobile,mert vs bu adamların yüzlerine bakın maç sırasında, hepsi birbirine el kol yapıyor, kimsenin kimseden bir beklentisi kalmamış.

bu kadar depresyon karakterli adamı nasıl topladınız aynı takıma ?

takımda ne bir kaptan var ne de kazanan karakterli bir oyuncu.

bu takımın birkaç adam hariç komple değişmesi lazım, bu kas hafızası ve psikolojik çöküntü ile bu adamlar baş edemez.

gedson,semih,paulista dışında mentali güçlü kimseyi göremiyorum sahada.

rafa da saldı 10 maçtır yürüyor sahada, maaş alıp yatma moduna geçmiş.

• tartekin kullanıcısına yanıt

Ya reis tamam şampiyonluk yok okeyiz bu sene beklemiyoruz ama ya bir hoca bir takıma bir dokunur ya bir dokunur. Her maç duran toptan gol mü yenir anlamak mümkün değil. Oyuncu değişiklikleri hep aynı dakikalari aynı ya bir kere farklı birşey dene ne bilim 3 lü savunma yap ne bilim çift forvet oyna farklı varyasyonlar kullan. Yani yenilmisiz ama biz kazandığımız maçlarda bile iyi oynamıyorduk.

Ben burda Trabzon maçında dedim bu takım deplasmanda 2 maç üst üste kazanamaz. Deplasmanı geçtim artk Beşiktaş kendi evinde 2 maç üst üste kazanamaz bu hocayla.

• Kysis kullanıcısına yanıt
    O kim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ehmet34 E kullanıcısına yanıt
    Çağdaş demek istedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnşallah kaza bela da olsa avrupa ligine gidebiliriz seneye yine . Şampiyonluk gelmesinin düşük ihtimali zaten geçen seneki enkaz ve yaz dönemindeki transferlerden belliydi . Ama hocanın bu kadar kötü performansı çok üzücü . Masuaku ne kadar kötüyse hoca da o kadar kötü şuan . Üstüne bi de garip garip açıklamalar . Hoş şuan hocayı yollasak gene geçen senenin kopyası olacak . Hocanın da takımın da toparlanacağını düşünmüyorum . İnşallah devre arası genç potansiyeller gelir ve masuaku , mario , ox , onana gönderilir .

• Hala hoca duruyor beşiktaşı bitirmeye yeminli adamlar.

• Güntekin Onay: "Beşiktaş’ta bu yönetim teknik adam seçmesin... Fernando Santos felaket bir tercih idi. Van Bronckhorst da olmadı."

----
    Yönetim gidiciye getirmiş.

• Bu arada yönetimden hocadan önce en başta bu mausakkı fenen laubali herifin gönderilmesi gerekiyor net şekilde.
    Kesinlikle gedsonunds iyi paraya satılması laZm hiçbir pas opsiyonu olmayan bir orta saha bu ligte iş yapamaz bunu da yıllardır öğrenmeniz lazım

• Uğur Meleke: "Van Bronckhorst, eğer dünkü maçı İngiltere’de bir statta oynuyor olsaydı, tribünler 'you don’t know what you are doing (sen ne yaptığının farkında değilsin)' diye inlerdi. Van Bronckhorst’un sol açıkta bir oyuncuya ihtiyacı var diye Emirhan’ı beke, Masuaku’yu öne koyması en hafif tabirle tuhaftı. Oysa Beşiktaş kadrosunda o bölgenin orijinal bir oyuncusu var: Bahtiyar Zaynutdinov... Gio’nun ısrarla görmezden geldiği Bahtiyar, bu sezon Beşiktaş’ta toplam sadece 5 dakika süre alırken, Kazak Milli Takımı’nda tam 480 dakika oynadı. Bir hafta önce Norveç karşısında da ilk 11’de forma giydi. Gio’nun ilk tercihi değilse de, ikinci-üçüncü tercihi dahi olmaması da bir başka tuhaflık."

---
    Tuhaflık göbek adımız.

• bu gslilere de laf verdik ya ah ulan yönetim yatacak yerin yok

• Duran top seti:

Şenol Güneş : Beşli çizgi ile alan +3 adam adama

Burak Yılmaz: Beşli çizgi ile alan +3 adam adama

Rıza Çalımbay: Ön direğe oyuncu koymalı adam adama

Serdar Topraktepe: Alan savunması

Fernando Santos: Ön direğe oyuncu koymalı adam adama

Gio : Alan savunması

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe

----

Sonuç: Aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 25 Kasım 2024; 11:10:45 >

• Ayrıca Semihin attığı golde
    Barış Alper Yılmaz şu golü atmaya kalksa 6 ay pipetle beslenir

• Sezon sonuna kadar samet aybaba yı hoca yapıp sezon bitiminde de sergen i getirmek en doğru iş olur

• Uğur Meleke haklı ama Bahtiyar'ı sokunca forumda ve sosyal medyadaki taraftarlar da homurdanmaya başlıyor. Adam 1-2 defa kendi yerinde oynamıştır herhalde şimdiye kadar.

• göztepe içimizden geçti , parça pinçik etti böyle bir rezilik kabul edilemez.yok yapıymış yok hakemler miş geçin arkadaş bu işleri.bu hoca hala başımızda duruyorsa yuh olsun bu camia ya.ne alınan oyuncularda iş var ne teknik ekipte ne de yönetimde her şey bm b.k ...

• 
Sayfa: önceki 17221723172417251726
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.