Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1730. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 26 Misafir (10 Mobil) - 23 Masaüstü15 Mobil1 iOS
5 sn
36.162
Cevap
221
Favori
796.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 17281729173017311732
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaka gibi GVB a 2 maçlık kredi verilmiş... Maccabi ve hatayspora yenilirse gönderilecekmiş... Bu yönetim ne yapmaya çalışıyor anlamak zor değil 2 maç 22 maçta kredi versen bu oyunla her takım seni yener... Yönetim lige havlu attıktan sonra birde Avrupa ya havlu atalım sonra bakarız demiş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun planıyla Valerien’in FB maçının aynısını izleyeceğiz şüphe yok. İlk isabetli şut 90’da gelir.

• bunlar yorganın altına saklandı ama maccabi yenilgisi sonrası napacaklar çok merak ediyorum, o maçtan galip gelme ihtimalimiz 0

• frkndgnr kullanıcısına yanıt

Hatay fb maccabi 3 de 0 cekerler

• Murat Özen açıkladı, takım bugün izinliymiş. Siteye baktım, orada da antrenman haberi yok.

Espri olsun diye dün maç sonu takıma yine izin verilsin demiştim, gerçekten izin vermiş.

• Hoca bozuntusu bugün takıma izin vermiş.
    Dünyanın en komik klubuyuz.

O adam o aciklamar sonrası nasıl halen klüpte acınası durum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu yönetimden bi cacik olmaz bide Adaliyi deniyelim bari

• Takımın kullandığı izin sayısı ortada. Düşüşün sebebi bu izinler. Bu okyanus ötesinden gelen friedelin ne işi var kulüpte. Beşiktaş içten mi çökerttilmeye çalışılıyor. Hasan arat fiyasko çıktı, taraftarı kandırdı, seçime girmeden kaçacak gibi görünüyor

• Hayatta hiç bir şey yolunda gitmiyor, Beşiktaş'ta öyle. Su zamanda yüzümüzü güldüren hiç bir şey yok.🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe 

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

Hocam medet ummak değil, kesinlikle kimsenin yüksek bir beklentisi de yok yanlış da bi transfer bunlara katılıyorum da bir oyuncu, hele ki Ox gibi öyle böyle bi kariyeri ismi olan bir oyuncu 1 dakika bile süre almıyorsa başka şeyler aramak lazım altında.

İlk 11 başlamaz tabi ama ya yendiğin maçta bi son 15 dakika oyuna atar denersin ne yapacak diye, ya da en kötü yenildiğin bi maçta dinamizm katsın falan diye koyarsın ama öyle böyle 5 değişiklik hakkın varken hiç bir şekilde 1 dakika bile süre almaması çok garip hele ki takımda kanat yokken.

Can Keleş de aynı şekilde yanlış bi transfer mi yanlış, ama toplam 10 dakika süre alması nedir bir oyuncu 10 dakikada kendini nasıl gösterebilir. 150 dakika bi denersin 30ardan 4-5 maç gibi kötüyse kötüdür ama BJK'deki dar rotasyon + 3 günde 1 maç fikstürüne rağmen bazı oyuncuların sahaya ayak bile basamamaları bana çok manidar geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 25 Kasım 2024; 22:37:34 >

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Dayı adam salıncak malıncak yazıyor 1 gün mesajı duruyor.

Git okyanus ötesinde sen bin yazınca. Anında mesaj silinip şike ve siyasetten işlem yapılıyor. Bu nasıl bir tutarsızlık böyle

• Aratzedeler yine ısrarla hedef saptırıyor. Yönetim sportif anlamda hatalar yapsa da mali konularda iyileştirmeler ve kulüp vizyonu için attığı adımlar gayet önemli değerli şeyler.

Teknik ekibin kendine gelmesi veya yapamıyorlarsa yolların ayrılması lazım tabi ki ama yönetimi devirecek bir basiretsizlik yok. Geçen yıllardan kalan transfer sorunları ile kısıtlı imkanlar dahilinde takıma iyi bir iskelet kuruldu. Elbette kenarlarda eksiklikler bariz ve buraları tamamlamak için yazın bir şey yapılamadı. Bu konuda hatalılar. GVB tercihi de çok yanlış değildi aslında. Adam kanatlarda istikrarlı oyuncular olmadığı için sık sık oralarda denemeler yaptı. Çoğu zaman orta sahanın gücünden feragat etti ve acı reçetenin sonuçlarıyla yüzleştik. Elinde iyi kanat ve bekler olsa aynı sorunları yaşamazdı.

Ara transfere kadar kalabilirse kanat ve bek takviyesiyle işleri düzeltebilir ama o kadar kredisi kalmadı artık.
    Dünkü konuşması da kredisini iyice tüketti. Yönetim en az maliyetle yolları ayırmak veya son bir şans vermek için uyarıda bulunmuş.

Maccabi ve Hatay'ı bir şekilde yeneriz. Sonra ne olur, bilmiyorum.
    FB'ye de yenilmezsek devre arasını görür bence.
    O zaman doğru takviyeler yapılırsa sezon sonunu da görür.

Hoca Bakhtiyor, Emrecan, Salih, Can gibi oyunculardan yararlanmayı bilmeli. Bu konuda Serdar Hoca'yla daha yoğun kararlar almayı düşünmeli.
    Hoca'nın defansif zaaflarını biliyordum ama yardımcısının bu konuda katkı sağlayacağını düşünüyordum. Şimdiye kadar gördüğümüz hataların sıklığı hayalkırıklığı yaşattı.

Dünkü dizilişi doğru tercihlerle üstüste tercih edip duran toplarda sadece alan savunması yapmaktan vazgeçerse takım kendine gelecektir.

Mert
    Paulista, Felix, Emirhan
    Rashica, Musrati, Gedson, Bakhtiyor
    Rafa
    İmmobile, Semih

Devre arası kanat ve bek takviyesi gelene kadar bu kadro ve dizilişle devam etmeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmLord -- 25 Kasım 2024; 22:46:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Demek ki takım arada bi araya gelip antreman yapıyormuş..bizde diyoruz niye koşmuyor bunlar..sürekli yatış talimatı gelmiş takıma :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lindeman -- 25 Kasım 2024; 23:3:44 >
  • Adana demir ligde galibiyeti olmayan tek takımmış. Az sabretsinler gio yetişir
    Bu adam oğlunun hastalığı ile sadece bizi değil td liği hayatından çıkarmış. Alsın tazminatını evinde yatsın modunda bilerek ve isteyerek takımı sabote ediyor bence. Samsun hatta Trabzon maçında oynanan oyunla son 5 maç oynanan komedinin mantıklı bir açıklaması yok çünkü

• en az 4-5 transfer gerekir.

Dünkü td maç sonu açıklamaları da fecaat, Fenerbahçe maçında alınabilecek yenilgiyle td için ayrılık yolu görünebilir.

• Ogün Şahinoğlu: "Giovanni van Bronckhorst, izin konusunda 'Olağan bir şey' diyor. Hoca şaşırmıyor olabilir ama takım şaşkın. Konuştuğumuz bazı futbolcular, 'Hayatımda hiç bu kadar izin yapmadım' diyor."

(Play Spor)

• 
Sayfa: önceki 17281729173017311732
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.