Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1732. sayfa)

5 sn
37.247
Cevap
224
Favori
815.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
3. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 17301731173217331734
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Linçlenecem ama

Hala hoca adaylarım ilhan palut ve çağdaş atan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carpenic kullanıcısına yanıt

Şubatta yeni gocamanlar geliyor!!! ( +35 ilk topçular)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ehmet34 E kullanıcısına yanıt

ilhan palutu sene başında ben de istiyordum hatta ya nuri ya da ilhan hoca olsun diyordum ama rize de büyük çuvalladı maalesef ilhan hoca. ama yerli olsun çamurdan olsun kafasındayım ben artık.

• irfan s kullanıcısına yanıt

talisca loading...

• Futbolcular hocanin oyunundan ve antrenman anlayisindan memnun degil dedi aksam bi yorumcu..sikinti belli zaten..sergen hayirli olsun telaviv macindan sonra..tepkileri azaltmak icin mecbur sergene gidecekler..ben noutrum sergene..sartlar bu..taraftari susturacak tek adam..

• asık suratlı kim varsa yedeğe çekmekten başka her hamle hüsran olur, saha içinde suratı beş karış sağa sola el kol yapan, koşmayan, mücadele etmeyen, ellerini sağa sola açan kim varsa yedeğe çekilmesi lazım.

gerekirse u19 destekli kadro ile çıkıp bu papazları yedek bırakırlarsa en azından adil bir kadro olmuş olur.

yıldız denilen adamlar 10 maçtır eli belinde geziyor ama sürekli ilk 11 ve 90dk sahada.

burası artık terapi merkezi olmaktan çıkmalı, Muçi nin suratını çekecek, Rafa nın keyfinin gelmesini bekleyecek, Musrati beyin koşması için yalvaracak halimiz yok.

bakın aşağıda mücadele etmeyeni eli belinde tek adam Rafa Silva, onuda mecburen yazdım.

takımda zaten kanat yok, böyle birşey deneyin bari mücadele görelim.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe

• irfan s kullanıcısına yanıt

Sergen gelirse en çok ben desteklerim ama avcı ve gio gibi vasat adamların enkazı neden hep sergene kalıyor ?

Adam bir sene şampiyon oldu anç sonraki sezon adamın üzerine kürekle çöp attı. Senin bütün sezonu tamamladığın forvetin gs 3. forvet durumunda ve şampiyonlar liginde oynuyordun.

Daha yönetimin ne olacağı bile belli olmadığı ortamda sergene yazık olur. Ayrıca unutmamak lazım 120 mılyon içerdesin. önümüzdeki sezon transfer minimumda olacak.

Sergenin deyiminle elinde rafa, gedson haricinde adam yok. Stoperleride sıradan olarak görüyor, bencede haklı.

Ndour, mario vs hepsini postalasınlar beşiktaş ne milletin oyuncusunu hazır tutacağı nede tatlı emeklilik yaşayacağı camia değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 26 Kasım 2024; 11:5:53 >
  • Alayım 3 topcuyla takımi şampiyon yapan hocamı.
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe

• Arkadiusz Milik kullanıcısına yanıt

valla o da taysın kalksın pandemiye dua etsin. tribünde taraftar olsaydı olamazdı 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe 

• rcpdrnc kullanıcısına yanıt

Bu sistemle sahaya çıkmak;

Güven

Özveri

Tecrübe

İster

Bu ligde bunu sadece Fatih Terim Şenol Güneş ve Mustafa Denizli yapabilir

• @lindeman Malum, Sergen hocayı sevenlerden ve isteyenlerdenim Ancak böyle bir kaos ortamında da harcanıp gitmesine gönlüm el vermez.

Hasan Arat yönetiminin, bir senelik yanlış icraatları (detaya çok girdik hep beraber) ve bunların sonucunda gelinen nokta göz önüne alındığında artık Beşiktaş camiasını temsil ve yönetim kabiliyetini yitirdiği apaçık ve tartışmasız ortadadır. Beşiktaş a hakaret eden maç sonu açıklamasına rağmen halen GIO nun gönderilmemiş olması da yetersizliklerinin son göstergesidir

Başarıdan anlaşılan şampiyon olmaksa ,ara transferde bir kaç yeni futbolcu katılımı ve GIO denilen vasıfsızın yerine farklı bir hocanın gelmesi ile muhteşem bir patlama bekleniyorsa gene yanlış yoldayız demektir.

Yönetim, isterse hülle yapıp ,H.Arat beyin kongreye 6 aydan daha kısa bir süre önce istifası sonucu kongreye kadar Hüseyin Yücel ile devam etsin, ister şimdi olağanüstü genel kurula giderek (ki hiç sanmıyorum) olağan kongreye kadar kendince güven tazeleyip devam etsin artık geçici bir oluşum olduğunun idrakine varıp büyük paralar harcamaktan kaçınmalıdır..Daha Muçi, Musrati, J.Mario transferlerinin ,Friedel in getirilerek hem para harcanması hem de Samet ve Feyyaz hocaların pasifize edilmesinin açıklamasının yapıl(a)madığı bu ortamda ehliyetsiz ve ömrü kısa bir yönetimin yapacağı harcamalar Beşiktaş ın borcunu arttırmaktan başka işe yaramaz. Kendileri için de ayrı bir şaibe kaynağı olur

Serdar Topraktepe nin idaresinde, Samet ve Feyyaz hocaların desteği ve 4 tane akılcı (maddi anlamda getirisi götürüsü lehimize) transferle bu takım Avrupa ya rahatça gider , Anadolu takımlarına artık evinde yenilmez, ligde (dilim zor dönse de ötesi maalesef hayal gözüküyor) 3.olur ve belki de ZTK yı alır.

Özetle : Sergen hoca zekidir. Yönetimde kimin ne iş yaptığı ,kimin kimin patronu olduğu bilinmeyen bir dönemde gelip de kendini harcatacağını hiç sanmam ve de yapmamalıdır. Rıza hocanın nasıl yendiği ortada..Adamın suratına dahi bakmadılar, desteklemediler, resmen ruhsal bunalıma girdi, yerli yersiz konuşmaya başlayıp kendi kendisini yedi bitirdi gitti..Ayrıca, S.Aybaba varken Sergen hoca kesinlikle gelmez.. S. Adalı seçilirse zaten zamanında taraftara söz verdiği için hoca olarak onu getirecektir..

S.Adalı veya başkası, güçlü ,futboldan anlayan, bize doğruları söyleyip, acı reçeteleri uygulayıp ayağa kaldıracak, gerçekten yeniden yapılanma başlatacak, dürüst ve şeffaf bir yönetim talebi önceliğimiz olmalıdır. Orkestra şefi iyi değilse müzik değil kakofoni olur. Sonra hoca da gelir, yerinde futbolcular da..Yol uzun ,mücadele çetindir..Bunu ne kadar çabuk görüp anlarsak , o kadar kolay eski günlerimize döneriz..Yoksa takımın satılmasına kadar varacak bir sürecin içindeyiz

• bende Sergen hocayı istiyorum ama bu kadro kalite farkı olayları büyük sıkıntı. Avcının kaleye şut çekemediği kadro ile ne güzel top oynatıyordu. Diaby bile gözümüze topçu gibi geliyordu ama o zamanlar gsnin fbnin kadroda adam gibi değildi. Şimdi olay tamamen farklı. Keşke şu bütçe tamamen Sergen hocaya ayrılsaydı 100 milyon harcadık elde bişey yok gibi geliyor bana. Sergen hocanın ben topçudan anladığını düşünüyorum. Kötülemek için hep nsakala yok welington muhabbetleri çevirirler ama onlar bile gayet iyi oynuyordu şampiyon olduğumuz sene. Nsakalaya edilen eleştirilerin 10da birini şu maç satan masuakuya etmediler mesela.

Yönetim hocaya destek çıkacaksa getirsinler Sergen hocamı ama kendilerini kurtarmak taraftarı susturmak için getireceklerse boşa getirmesinler.

• Sergen gelsin diyorsunuz da adam tek tek bütün oyuncular hakkında olumsuz konuştu. İsim vere vere çöp olduklarını söyledi. Bu adam gelirse nasıl başarılı olacak? Kendi hakkında ileri geri konuşan birini oyuncular barındırır mı?

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Salih daha 16 dakika oynamis o oynadigi 16 dakikada Marionun toplam aldigi sureden daha faydali oldu.Yok yine oynatmiyor.Valerian iyi degildi ama böyle bisey de yapmiyordu hetkes sans buluyordu

• Sergen Yalçın: "Öyle bir teklif geldi ama antrenörlük yapmayı düşünmüyorum şu an. Rahatım burada yani kış geldi stüdyo güzel kıyafetlerimiz güzel renkler güzel muhabbet makara güzel, salla eleştir..."

Bu zihniyet deki biri rahatına düşkün biri hayatta başarılı olma ihtimali sıfır çünkü sıkılınca pes ediyor

Allah vergisi yetenek ve zekası var ama rahatlığını daha çok seviyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehmet34 -- 26 Kasım 2024; 11:56:9 >

• Çöp zaten eldekiler adam ne desin ? Göztepeli oyuncu orta sahanı 'topla' geçiyor, bir basan yok...

Bek üzerinden uzun topla oyunmu kurulur ? O zaman musrati neden var ?

Uzun topu attıkları adamın boyu 1.70. Mantıksız o kadar çok nokta varki, hiç bir takımda görmediğim çizgi şeklinde alan savunması yapan stoper ve bekler gibi.

Kanat oyuncularının neden tek ayakları çizgide mesela ? Rakip oraya gelmez adam kalesini savunuyor.

Takım boyunu stadyumun ordan barbaros heykeline kadar uzanıyor. Bu oyun böyle birşey değil.

Frankfurt maçının ikinci yarısını tekrar açıp izleyin. Bir takım kendi ceza sahasından toplu şekilde nasıl çıkar. Minik, minik üçgenlerle adamlar 5. pasın sonunda topu senin ceza sahana kadar sokuyor.

Bu oyun böyle oynanır. Takım boyu 30 metreyi geçerse geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 26 Kasım 2024; 12:18:26 >

Sözlük

Oxford Languages sağlayıcısından tanımlar · Daha fazla bilgi

ironi

ad

1. 1.
    2. biriyle ya da bir olayla alay.
    3. 2.
    4. tiyatro terimi
    5. etkiyi artırmak için, bir şeyin tersini söyleyerek alay etme.

• tartekin kullanıcısına yanıt
    Senin yaptığın da ironi diyerek kendini avutma

Sergen den olmaz keşke gelse de bu kısır döngü bitse

Başarısız olunca da ilk siz eleştirmeyin tamam mı

Ben yukarıda Sergen hoca hakkında düşüncelerimi yazdım..oradan okuyabilirsin

• mrbaronx kullanıcısına yanıt

Demek istediğim bu hocam benim de, bu işte bir gariplik var benim şahsi görüşüm yönetim baskısı olduğu yönünde "Ox'u oynatma gitmek zorunda kalsın, Musrati'yi oynat" falan gibi karışılıyor bence hocaya.

Yoksa yukarda da söylediğim gibi tamam ilk 11 başlatmayabilir hocanın tercihidir ama son 15 dakika 20 dakika illa ki oyuna alırsın en kötü bi dinçlik katsın, yorulmamış adam pres yapsın, hatta atağı faul ile kessin kart alsın diye. BJK'de 10 dakika ve altı süre almış 4-5 oyuncu var bu hiç hiç normal değil. 3 günde 1 maç fikstürünü 12-13 kişiyle götürüyor resmen hoca.

4-2 yenildiğin maçta dahi yaptığın oyuncu değişikliği sayısı "2"

FB'deki Samet çok mu futbolcu mesela? Veya GS'deki Berkan? Ama 3 günde 1 maç yaptığın fikstürde öyle böyle 300 400 dakika süre alıyor işte oyuncular sırf son 20 dakika deli dana gibi koşsun kendini kanıtlamaya çalışsın diye yine oyuna alıyorsun. Yani oyuncu performansından başka bir şeyler olduğu âşikar burada.

• 
Sayfa: önceki 17301731173217331734
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.