|
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1809. sayfa)
-
-
Uefa kulüpler sıralamasında Beşiktaş 108.sirada...
Yönetim GVB ile hatayspor maçına çıkarsa artık bilin ki yönetim de Beşiktaşın ya Küme düşmesini yâda batıp kapatılmasını istiyor... Bu kadar basiretsiz bir yönetim olamaz... Çıkıp açıklama yapan bile yok... -
Karşılıklı anlaşma ile göndermeye çalışıyorlardır. Yoksa dava açıp daha fazla para alıyorlar.
-
Maksiumum 2 sene. bak sana birşey anlatacağım. (Kafan dağılsın soru sorma demek) Bir değerli büyüğümüz 87 beşiktaş kadrosunu ezbere biliyor. Olabilirmi böyle birşey ??? Hüseyin bey, İlker bey nerdesiniz, gelin buraya...
-
Adam takıntılı hâlâ anlamadınız mı? Dün Salihi falan oyuna almasa daha çok farklı yenilgi gelecekti... Adamın maç sonu açıklaması tam bir felaket korkarak oynadık diyor... Kimden korktun karşında real madrid, manchaster city, barcelona gibi bir takım mı vardı da korkarak oynadınız...
-
Yanlız dün salih ne top oynadı, helal olsun. Dede penaltıyı atsa maç dönerdi...
Bu salih'in sözleşmesi sene sonu bitecek. Mücadele etmeyenlerin uzunca zaman kontratları var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 29 Kasım 2024; 12:28:50 > -
Attığı gollerin çoğu zaten penaltıdan, en kritik iki penaltıyı da atamadı. Neden alıyor kamyonla Euro, Cenk Tosun'un yapamadığı neyi yapıyor hala anlamaya çalışıyorum.
-
Hatay maçına U19 la çıkıp bu paranın köpeği olmuş ruhsuzları yedek kulübesinde oturtarak tarihe geçmek lazım.
Zaten yeniliyoruz, U19 la çıksak ne farkedecek?
Utanmazlar ama güzel bir Pazarlama ile gündem olup rezil olabilirler.
Yılda Milyonlarca euro kazanıp bu performansı vermeye kimsenin hakkı yok.
Sergen de gelmesin bence, adama hep çerçöp döküntü kadro vermeyelim. -
Ben de öyleydim. Sergen hocayı sevmediğimden değil ancak profesyonelliği tartışılır. Sözde Profesyonel olanların yaptıklarını gördükten sonra başka seçenek yok gibi. Serdal adalı yönetimi zaten devam eder kendisiyle. -
Beşiktaş'ın kaybedecek 1 dakikası yok ama hâlâ Gvb'yi kovmamış yönetim rezillik. Hatay da 3 atar ben böyle bir Rezalet görmedim 25 senedir Beşiktaş'ta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 29 Kasım 2024; 12:31:19 > -
Mayıs ayında kongre var. Bu yönetimin 6 ay sonra olup olmayacağı belli değil. GIO'nun sözleşmesindeki tazminat maddesi taksitle ödeme içeriyormuş. Yani bunlar GIO'yu kovsa parasını yeni gelen yönetim ödeyecek. Bonservis ödemelerinin ve imza paralarının ödemeleri de bu şekilde taksitle anlaşıldı deniyor. Özetle yeni gelecek yönetim hem ANÇ'den kalan kadro temizleme işini yapacak hem bunlardan kalan borcu ödeyecek. Bunun adı FEDA'nın da ötesi olur.
-
Beşiktaş tamamen yerli genç takım ile sahaya çıkmalı A takımdaki gençlerle birlikte yenilselerde hata yapsalarda önemli değil.
-
O zamanda beğenmez kusur buluruz. -
| Samet Aybaba, yarın saat 12.30’da basın toplantısı düzenleyecek. İnşallah bütün dönen kirli Ali Cengiz oyunlarını açık açık anlatır bir Gram Beşiktaşlı diyorsa kendisine. -
-
Bundan sonra kim ki ; Hayatımda Süleyman Seba dan işaret filan almadım, hazırlığımız da hiç yok giriyoruz ve bam bam , olursa olur suyu olmazsa koruk suyu , dünyadan kimseyi tanımıyorum, fakirim sponsorum sizlersiniz , kaleci, santrafor hariç yerli futbolcular ve yerli hoca getireceğim derse , yani samimi, dürüst ve halk adamı kimse onu destekleyeceğim..Büyük paraların döndüğü ortamlarda saadet değil rezalet oluyor genelde
-
Bu Gio bakalım bugün idmanda olacakmı!!
İdmana çıkması skandal olur! -
Salih iyi oynadı adama şans vermedi bu bile kovulması için gerekçe gionun -
Samet Aybaba açıklamaları sonrası Kaan sakul denen herifin yediği naneler ortaya çıkacak. -
Sana hasret sana vurgun gönlümüz
Neredesin başkanım nerdesin ey dost
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X