|
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1810. sayfa)
-
-
Sergen gelmesin bunlarla daha o iş olmaz bunların acilen gitmesi gerek dıj güjler falan anlattı geçen başgan bide arada pis bi sırıtış atıyordu öyle uyuz oluyorumki gelmeden uyuz oluyordum zaten.
defolun gidin artık durmayın bu takımın başında kötülük sizsiniz tarihin en pahalı transferlerini yapıp eksik yerlere adam almayan basgan sunum yapsın bize çok sever sunumları
-
Salih kendini aştı evet..Devre arası ve sezon sonu Rafa ve Gedson hariç herkesi peyderpey elden çıkarıp..Gerçekten golcü yabancı bir santrafor ve armut gibi gol yemeyen yabancı bir kaleciye yatırım yapmalıyız..Gerisini U19 umuzdan, gurbetçi ve alt ligde oynayan futbolculardan kuralım..Bir de böyle deneyelim bakalım ne olacak?? Yoksa günün birinde şampiyon olursak, o sene alacaklıların takıma el koyacakları sene olacak
-
Beşiktaş hemen olağanüstü kongreye gitmelidir. Görelim bakalım er meydanına kim çıkacak ? Menajerlerin fink attığı bir klüp sistemi iflas etmiştir. Öncelikle şu borçların peyderpey ödenmesi, ekonomik olarak ayakta duracak bir sistem inşa edilmelidir. Bu haliyle bir kaç seneye kalmaz kapıya kilit vurulur. Acı ama gerçek
-
Samet Aybaba'yı idam suçlusu gibi gece 12'de kovdunuz, hocayı göndermek için ne bekliyorsunuz? -
PopileryoutubeErol Büyükburç, "Ben saksı değilim, en çok bana soracaksınız" çıkışını neden yapmıştı? Jüri ona nasıl tepki gösterdi? #magazin #televizyon #haber #nostaljihttps://www.youtube.com/watch?v=KN-AbeYKnFk
Kategorize edemezsiniz ,ettirmeyiz
-
Vallaha 7 8 tane türk iyi oyuncu bulsak milli takım dünya kupasini kaldırır. Ben 3 tanesine razıyım bari irfan can gelsin
-
Yenildikleri her maçtan sonra minimum 2 gün tatil yapıyor adamlar..idman filan olmaz bugün..olursa da delikanlı iseler taraftara açık idman yapsınlar da görelim
-
Bu futbol ikliminde yerli oyuncu şart yeniden feda demek gerekiyor işi uzatmadan
-
Adamin derdi Besiktas olsaydi kovulmadan önce anlatirdi herseyi,is isten gecmeden önce bundan sonra romanda yazsa kiymeti yok benim nazarimda riza da dahil hepsi makam pesinde dertleri Besiktas falan degilmis.
-
Başlığın ilk mesajına veya başlığına müdahale etmeyi çok doğru bulmuyorum kural dışı bir şey olmadığı sürece @Oceanic815 arkadaşımız gayet aktif olarak ilgileniyor ama ceza almış geçen günlerde. Cezası bittiğinde ilgileneceğine eminim. Eğer mevcut durumda motivasyonum kalmadı, sıkıldım derse de başka birine devredebiliriz. Yoksa tam gaz devam kendisiyle.
-
Başlığın geneline bir şey demedim zaten..O Göztepe vs kısmı
-
Derhal hocayı kovmalısınız. Ama tazminattan kırparak, anlaşmalı şekilde.
Yönetimin pasifliği yönetimin amatörlüğüdür tamamen v.broskorta daha fazla tahammül edilmesi. Göztepe maçı son sözleri olmalıydı. Kafada bitirmiş adam herşeyi kovulmayı bekliyor artık.
Mourinhoya o kadar tazminatör dendi ama bu adam şuan resmen %100 tazminatının hepsini alıp kaçma peşinde
-
Takımda futbolu bilen yerli sayısı da fazla değil ki. Masuaku yerine sola Emrecan’ı koysak yine olmayacak. Salih haricinde futbol zekası olarak iyi durumda olan yerli yok yani yedekten sokulacak.
Her sene takım dağıtılmaz. Hadi geçen sene ruhsuzlar diyorduk. Bu sene iyi kötü farklı isimler var yine olmadı. Olayın kondisyon ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Takım 60-70 gibi bitmiyor zaten hep bitik.
5.dakikadan belliydi maçın skoru. Sezon başında rahat üçgenler kuran takım Aralık ayında bu kadar geriye gidemez. Bir şeyler var ve sadece hoca ile alakalı değil bu durum.
-
duhuliyeSayın Arat hesabı kim ödeyecek Polonya Cumhurbaşkanı mı?https://www.duhuliye.com/sayin-arat-hesabi-kim-odeyecek-polonya-cumhurbaskani-mi
-
ADALI vs ORMAN
Hangisi ??? Kaşına gözüne ,tatlı sözüne bakmadan , gerçekten ikisi hakkında karşılaştırmalı bir analiz yapacak arkadaşları okumak istiyorum !
duhuliyeBeşiktaş'ta şimdiden iki aday var: "Beşiktaş'ı bırakmam"https://www.duhuliye.com/besiktasta-simdiden-iki-aday-var-besiktasi-birakmam -
tv de gördüm şimdi kartal yiğit, orman la görüşmüş aday olmayı düşünmüyorum demiş, kendine teklif mi gelsin istiyor acaba
-
Malesef Beşiktaş imizi soydular.5 senemizi çaldilar.Halen de soymaya devam ediyorlar.Bankacilar menejerler yöneticiler kucak kucağa.
Beşiktaş malesef artik siradan bir takim olacak.Elin libyalisina maaş dahil 40 milyon Euro gömenler paralarini rahat rahat harcayacaklar.Bunun gibi bir sürü örnek olacak.Yarin samet anlatacagini sanmıyorum.Bir sekilde engellenir, işin icin de siyasat baglantilarida vardir kesin. -
Ben şuan değil hiç gelmesini istemeyen taraftaydım
Sergen ise sergen kim takımı ayağa kaldırabilecek takıma ve taraftara heyecan getirecekse o gelsin artık -
ayrıca yanlış hatırlamıyorsam, adalı demirören in döneminde yöneticiydi, sabrosa, almedia, Fernandes vs. ve schuster de bunlar getirmişti, ben adalı dan da umutlu değilim sadece parası var
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X