Bunların bırak devam etmeyi semtte yatacak yerleri yok. Çarşı ve goodfellas desteklesin hadi şimdi... Bu kadar insanın ahı hasan arat'dan çıkacak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 29 Kasım 2024; 15:13:2 > |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1813. sayfa)
-
-
Geri kalan herkesin gitmesi acilen seçim olması lazım böyle saçma iş olmaz başkan istifa ederse ekip gider. -
100 milyonluk yapmış bizi ANÇ gibi yapışmadı istifa etti diye övüyorsunuz. Zahmet oldu ya bir ton vaat ödenen milyonlar hesabını versin önce.
Mayıs'a kalmadan kongreye gidilmesi lazım. Sadece başkan değil yönetimin de gitmesi lazım. Kaybedecek günümüz yok bu takımı ayağa kaldıracak aklı başında birileri olmalı yönetimde. Eğer konuşulduğu gibi Hüseyin Yücel devam edecekse daha da sıkıntıya gireceğiz. Hele Serdar Topraktepe falan idare edelim kafasıyla olmaz. İyice fb olduk arkadaş altyapı hocaları yönetiyor takımı kaç senedir.
Başkan adayı kim olur bilmem ama aksiyon almaları lazım artık. Sergen gibi camiadan birine takımı bırakıp seneye için planlama yapılmalı. Transfer işini bilen birine emanet etsinler yeterli. Sergen her türlü pozitif futbol oynatır bu takıma ama bu yönetime bu şekilde gelmesi mantıklı olmaz.
-
Çarşı ve godfellasın X paylaşımlarına yapılan yorumlara bakıyorum ve ümitleniyorum.
Bağımsız taraftarları sabah akşam tehdit eden paylaşımlara en ağır şekilde cevap vermişler.
Demekki tafatar kitlemiz uyanmaya başlamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcpdrnc -- 29 Kasım 2024; 15:25:26 > -
Tevfik Yamantürk mü başkan oluyor şimdi? Bilen biri aydınlatırsa sevinirim. Gelinen noktada inanılmaz yalanlar söylenmiş. Sözde Senelerdir hazırlanan insan 1 sene de mahvetti kulübü ve kaçtı. Yazık. -
Sergen yalçın gelmesin diyenler var. Eğer gelirse ayakta alkışlamanız lazım ayakta.
Böyle berbat bir yönetim varken, berbat kadro varken, kaos varken gelip belki de beşiktaş kariyerini sonsuza dek bitirecek.
Sergen yalçının yerinde olsanız hepiniz yönetim teklif getirmesin diye ölü taklidi yapardınız.
Gelirse büyük risk alacak. Başarısızlık durumunda taraftar arkasında durmazsa beşiktaş kariyeri tamamen sonlanacak. -
Kansere yakalandı diye söylentiler var ne kadar doğru bilemiyorum ama öyleyse geçmiş olsun Allah şifa versin.
Klüp yönetiminde 12 kişi varmış. İstifalar gelirse ve sayı 6 ya düşerse yeniden başkanlık seçimi tüzük gereği yapılmak zorundaymis.
Kısa dönem için Sergen Yalçın gelmemeli. İlhan palut flan gelirse bari onu harcamış oluruz. Sezon başı tekrar değerlendirilmeli bence -
Sayı 6'ya düşse bile yedek üyeler var. Tüzük gereği 2. başkan yani spor aş bir numarası göreve devam eder.
Yok 3/2 istifayı bulursa yönetim Divan başkanı kongreye kadar başkanlık makamında olur.
İş yücel'de bitiyor kısaca. milleti etrafına toplarsa aynı yönetim devam eder.
Yöneticiler başarılı yada başarısız olsada beşiktaş menfaatlerini düşünüp öyle hareket etmeliler.
Zaten tüzük gereği seçime gidemiyoruz onuda ekleyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 29 Kasım 2024; 15:29:54 > -
sergen ikinci döneminde olmuyor düzeltemiyorum diyerek gitti, ben sergen e güvenmiyorum, serdar devam etsin, düzgün bir çalışma ile devre arasına kadar iyi bir hoca ile anlaşsınlar, tercihim 50. kez söylüyorum alman ya da italyan
-
-
İlhan Palut geçen sene devre arası gelsin isterdim ama bu adamdan Beşiktaş'a hoca olmayacağını düşünüyorum artık.
Şu sonsuza dek defter kapatma olayını bir geçin başarılı olduğu sürece gerekirse Sergen 10 defa gelir gider. Bu işler böyledir başarı korur insanları.
-
İsmail Kartal getiremez miyiz adam 2.40 PPG ile kovuldu ya.
-
Bu kalan yöneticilerede ismail kartal yakışır zaten
-
harika benzetme kardeşim tam tarifi budur
-
Yılmaz Vural gelsin... Adam hiç büyük takım çalıştıramadı.. Battı balık yan gider zaten iddiamız yok.. Gelsin yönetsin enazindan bunca yıllık bir teknik direktör olarak büyük takım çalıştırsın 😊 -
quote:
Orijinalden alıntı: Am@deusSayı 6'ya düşse bile yedek üyeler var. Tüzük gereği 2. başkan yani spor aş bir numarası göreve devam eder.
Yok 3/2 istifayı bulursa yönetim Divan başkanı kongreye kadar başkanlık makamında olur.
İş yücel'de bitiyor kısaca. milleti etrafına toplarsa aynı yönetim devam eder.
Yöneticiler başarılı yada başarısız olsada beşiktaş menfaatlerini düşünüp öyle hareket etmeliler.
Zaten tüzük gereği seçime gidemiyoruz onuda ekleyeyim.
Komple yönetim istifa ettiği taktirde Mayıs ayına kadar Tevfik Yamantürk mü başkan oluyor yani? Erken seçim gibi bir durum yok mu?
-
Hacı İsmail ile kan uyuşmazlığı yaşar bizim camia
-
aynen renkdaşım taraftar herşeyin farkında şark kurnazlığı yapıyorlar ama yemezler.
-
geçen seneden de bu seneden de daha kötü olamaz . en azından çok para istemez ve işler kötü gidince saçma sapan şeyler söylemez .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X