Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1814. sayfa)

20 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 35 Misafir (8 Mobil) - 41 Masaüstü14 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
36.328
Cevap
221
Favori
799.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 18121813181418151816
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çarşı ,goodfellas ,bir de bandanalı very important Ali Ece yi unutmayalım..nasıl çark edecek bakalım çok bir desteklediği ,mentorlük yaptığı Başkanından ve çok beğendiği hocası GVB den

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt

Yılmaz Vural hoca bedavaya gelir... Hem oynamayan oyuncu olursa tokadı basıp döver... Takıma disiplin gelir.. Gelsin sezon sonuna kadar yönetsin... Bakarsın başarılı olur...

• Am@deus kullanıcısına yanıt

Tüzük gereği derken, kongreye 6 aydan öncesi/sonrasını mı kastediyorsun hocam ? biraz açarsan doğrusunu öğrenelim..Mayıs ın kaçı acaba kongre? 6 aydan az kaldıysa ve istifa 2/3 ü bulmazsa zaten doğal olarak H.Yücel idare eder kongreye kadar diye biliyorum?? Ancak 2/3 ü geçerse istifa sayısı ,o zaman Divan kurulu başk Tevfik Yamantürk idare eder diye biliyorum? Yanlışım varsa düzelt lütfen

• abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Teknik direktör yiyen futbolcu grubu var. Serdar hocanın bile kariyerini bitirirler. Taraftar suçlu arayacak yer arıyor. Sergen hoca bu kez oyuncuları yer.

• tartekin kullanıcısına yanıt

Şöyle bir şey gördüm ama ne kadar doğru bilmiyorum.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe
  • Turk topcusuna laf dinlemediği zaman tokadı crank ettireceksin. Ara sıra sırtını sivazlayip, hadi aslanım hadi koçum vur kır parçala diyeceksin sonra şampiyon olacaksın

• popturceyn P kullanıcısına yanıt

dur daha sene sonu joao mario nun zorunlu satınalma sı var, 2 milyon yada 5 milyon euro bonservis vereceğiz :)

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe

Sergen Yalçın gelecekse ..beklentilerim :

1-Taraftara açıkça hedeflerinin ne olduğunu, yönetimden beklentilerini açıklasın

2-Yönetimden kaç yıllık kontrat istediğini, futbolcu alımlarında söz sahibi olacağının teyidini alsın

ki sonra hoca suçlanmasın..Artık taraftar olarak her şey şeffaf ve anlaşılır olsun istiyoruz ..

Kimse de çürük çarık gecekondu temeli üzerine gökdelen dikmeye çalışacak, risk alacak hocayı suçlamasın !!!

• Ne kadar doğru bilmem bundan 2-3 gün önce istifa etseymis başkanlık seçimine gidilebilirmis.O yuzden bugün istifa etdigi soyleniyor.
  • Ciganito kullanıcısına yanıt

Sanırım olay, yolladığın belgenin b maddesinde bitiyor..Mayıs ayının son pazarı 25 ine denk geliyor..Yani 6 aydan daha kısa süre kala istifa ettiği için, Hüsnü Yücel kongreye kadar başkanlık yapar, o da istifa eder (ki hiç sanmıyorum) ve Yönetim Kurulu toplantı çoğunluğu da sağlanamıyorsa 1 ay için de olağanüstü genel kurul yapılır..Orada seçilenlerin görev süresi de Mayıs kongresine kadar olur ancak

Hüseyin Yücel in istifa edeceğini sanmam, Mayıs sonuna kadar başkanlığı sürdürüp ,kongrede aday olup şansını deneyeceğini düşünüyorum

• Divan başkanı yönetim kurulu üyeleri düşerse seçime gideceğiz demiş
  • BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

Aynen kovulduktan sonramı gerçekleri açıklayacak acaba öncesi neredeydi çıkıp açıklayıp onuru ilede olmaz ise istifa etseydi.

• Htalks doğru konuşuyor. beşiktaş acilen bu darbecilerden kurtulmalıdır, hasan arat'a maaş ödemeyerek, tehtitle el çektirmişlerdir. Acil olağanüstü kongre. bu millet 3 aralıkta Hasan Arat'a oy verdi Hüseyin'e aliye veliye değil.

• Bence camia baskısı ile en kısa zamanda seçim olur. Seçimsiz 6 ay kimsenin o koltukta oturma lüksü yok. Millet Hasan Arat başkan olsun diye oy verdi, Hüseyin Yücel için değil.
  • Tevfik Yamantürk'e göre yönetim istifa ederse, seçime kadar beşiktaş jk denetim kurulu başkanı Gökhan Tiryaki geçici olarak göreve geliyor.

• Bizim ülkede ki yöneticilerin sorunu acı reçeteyi açıklamamak, popülist söylemlerden kaçınmamak. Son dönemde bunu tek yapan Fikret ormandı.

"Beşiktaşı yoğun bakıma alacağız, kan ve göz yaşı vaad ediyorum" dedi. Bizde taraftar olarak desteğimizi verdik.
  • Tekrar düz sekilde yazayım seçim yapılamaz. Seçim dönemine kadar iş yücel'de. Yönetciler yok biz yapmayacağız derse yücel de düşer. görev mecbur divana iade edilir. Arat görevi yücel'e devrederken olacakların hepsini biliyordu arkadaşlar.
  • Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk:

"Bir milli değeri kaybetme riskiyle karşı karşıyayız. Beşiktaş'ın göğsünde Türk bayrağı var. Yarın öbür gün birileri gelip bu borçlarla buraları satın alırsa, ödeyemediğin zaman alacaklı kapıya gelip 'ya paramı ver ya da ben Rus'a, Arap'a Çinli'ye satacağım' derse ne diyeceksiniz. Ya paramı ver ya da anahtarı ver diyecek. Emanete sahip çıkmak lazım."

"Antrenörün kalacağını zannetmiyorum. Tabii ki bedelini alıp gidecek. Fukara milletin parasını Hollanda'ya verdik sanki ihtiyaçları varmış gibi." 

https://x.com/trtspor/status/1862482696636698671

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10 Numara -- 29 Kasım 2024; 16:44:26 >

• Antidemokratik bir şekilde beşiktaş yönetimine çökülmüştür. acil kongre için çok geç olmadan istifa yangını yapılmalıdır.

• 
Sayfa: önceki 18121813181418151816
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.