Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1816. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 19 Misafir (6 Mobil) - 19 Masaüstü8 Mobil
5 sn
36.350
Cevap
221
Favori
800.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 18141815181618171818
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok. Bu kimse beşiktaşlı, kendini son dakikaya kadar göstermez bu.

Camianın bütün elitlerinden para toplanması manidar dı zaten. Bu çevreye yakın biridir.
  • Serdar adalı da başkan olup batırırsa işte o zaman fena düşeriz. Olağan üstü 2.feda dönemi başlar .
  • tartekin kullanıcısına yanıt
    bu defa adalı diyorum. hayırlısı
  • Sisyphus kullanıcısına yanıt

Exten next olmaz derler meşhur laf ama gene de bilemedim..Serdar Adalı ile bir karşılaştırma yapın da aydınlanalım dedim arkadaşlara ama cevap çıkmadı

• Am@deus kullanıcısına yanıt
    demirören gibi paralı biri mi
    Bir sonra ki başkan da patlariz gibi geliyor. Sana aylar öncesinde bu günleri ve satış olacağını yazmıştım sanırım hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 29 Kasım 2024; 17:43:36 >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Parası olmasa beşiktaşla ne işi olsun. Hala iyi niyetle beşiktaşlı olduğunu düşünüyorum. Gerçi çokta önemli değil. Kötü durumda olmak stabil hale geldi zaten.
    ben demirören diyorum o sebeple

F.Orman ın ilk dönem yaptıkları her delikanlının becereceği işler değildi..Ama son dönem de Roma İmp Neron havalarına girmişti Denenmişin sorusu şu olmalı acaba seçilirse ilk dönemi gibi mi olur son dönemi gibi mi? hatalarından ders almış mıdır? meçhul.

S.Adalı ise denenmemiştir, en azından başkanlık makamı olarak..Kutudan ne çıkacağı belli değildir.Geçen sene gönlümün Arat a kaymasının en önemli sebebi , S.Adalı'nın seçildiği taktirde TJK Başkanlığından ayrılacağını net ve açık söylememesidir. Beşiktaş makamı ,hele bu kritik koşullarda ciddi ilgi ve mesai gerektiren bir makamdır..Kİmse sağlıklı olarak bu iki koltuğun gereklerini aynı anda yerine getirmez kanaatindeyim.Bu sefer adaylığını açıkladığında net bir şekilde cevaplamasını beklerim şahsen

Ayrıca ,başkan adaylarının açıklayacağı ekip üyeleri de, desteklenecek ve kazanacak adayın belirlenmesinde ciddi önem arz eder.

• serdal adalıda batırırsa fikret orman'ın o çok istediği "bana ihtiyaç olacak, bana" pozisyonuna geçeceğiz anlaşılan.

Şahidim, özelden yazmıştın..arşivimde duruyor..İkimiz de yazışmalarımızda ,daha iki ay önce bu yönetimin dağılacağını vurgulamıştık zaten..hem buradan hem özelden..Allah ,Beşiktaşı kötü ellere düşmekten korusun..Bak şair Attila İlhan ne diyor ;

mithatpaşa stadı'nda bir maç beşiktaş yeniliyor

açık tribünlerde yamyamlar ağlayarak

Yamyamlar dediği bizleriz, kötülük olsun diye değil, eğritileme yapıyor..Çünkü halkın takımı Beşiktaş, ..umarım sonsuza kadar da öyle kalır

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe
  • Kim seçilirse seçilsin tek talebimiz şudur ki; ŞEFFAF OLUN, HARAM YEMEYİN, BOŞ BELEŞ SÖZ VERMEYİN..çünkü biz bunlardan bıktık..Aksi taktirde 65 yaşıma bakmadan, gençlerle beraber kulübün kapısına gelip yakanıza yapışacağım ..Bıktık artık bu rezaletlerden🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe 

Yamanturk biliyor kim olduğunu. Devamlı satışla ilgili ima yapan o. ! Bayram değil seyran değil Arat neden kulüp binası ve diğer taşınmazların ederini söyledi ? Bu zamana kadar hiç bir başkan bunu dillendirmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 29 Kasım 2024; 17:55:25 >
  • o ha darbe bu resmen
    🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt

Troller nasıl geçinecek şimdi?? Aybaşında ödenmez maaşları da..🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe 

F.Orman içinde transfer işlerinde para cukkalandığı mevzusu duydum ben.
  • Beşiktaşlı arkadaşlar ne düşünüyor Paralı diye Hüseyin yücel mi başkan olsun yoksa serdal adalı mı gelsin
  • norton772 kullanıcısına yanıt

Öyle bir devir ki artık baba evlada kefil olamaz

• BU OLAYLARI ANCAK TARAFTAR ÇÖZER BUNDAN SONRA TARAFTAR SAHAYA,MAÇA GİTMEYEREK .! ZİRA BEŞİKTAŞ KİMSENİN BABASININ ÇİFTLİĞİ DEĞİL.

• 
Sayfa: önceki 18141815181618171818
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.