Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1818. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (4 Mobil) ve 21 Misafir (4 Mobil) - 21 Masaüstü8 Mobil2 iOS1 Android
5 sn
36.396
Cevap
221
Favori
801.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 18161817181818191820
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu borcu odeyebulecek tek kisi demiroren..el mahkum..icim rahat diyip kacinca yaptiklari yanina mi kaliyo?
  • Bu adam Beşiktaş'ın en büyük sorunudur biz bu adamı yıllardır Divan başkanı yaptık. bu camia nasıl toparlayacak içerde Truva var bir kere. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe Camia temizlenecek artık bu arkadaştan başlamak lazım hemen ilk iş olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 29 Kasım 2024; 19:17:8 >
  • Bu olayların altında çok başka şeyler var bana kalırsa. Bir süredir hazırlanan senaryonun meyveleri verilmeye başlandı gibi geliyor bana. 40 yıllık Beşiktaş taraftarıyım hiç bir dönemde bu tarz şeyler görmedim.
    Her hangi bir bilgi yada duyumum yok, ancak hislerim bunun altında açık çok farklı şeyler olduğunu söylüyor bana. Bu süper kupadan bu yana olan süreçte neler yaşandığını inşallah bir gün öğreniriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogo316 -- 29 Kasım 2024; 19:17:58 >
  • gogo316 kullanıcısına yanıt

banada öyle geliyor... komple bambaşka birşey var ama anca 30 sene sonra ortaya çıkar... yaşımız 43 70 yaşında okuruz bugün neler olduğunu... aklımda çok deli paranoyak senaryolar var ama buraya yazamam...

herşey BEŞİKTAŞ için...

• 1 ay önce bu foruma yazmıştım. Gio giderse gidip getirebileceğin tek hoca Sergen Yalçın diye. Adama şunu sorarlar. En son Sergen Yalçın ile şampiyon oldun. Ertesi sene neden hemen yarı dönemde adamın sırtına teneke bağlayıp gönderdin o zaman. Sergen gittiğinden beri şampiyonluk yarışı verdiğin tek bir sezon yok. O zamandan bu zamana Sergen ile devam etsen ne kaybedecektin mesela ? Neden milyonlarca euro tazminat ödedin bilmem kaç tane hocaya. Sergeni bedavaya çalıştırıyordun. O sezon işler yolunda gitmedi tamam sonra ki sezon belki farklı olabilirdi. Jurgen Klopp Liverpool kariyerinde 1 tane şampiyonluk aldı. Kendi ayrılana kadar hiç bir zaman gönderilmesi gündeme bile gelmedi. Surada anlatmak istediğim olay şu. Yaşadığımız sorun gerçekten yönetim ve hoca sorunumu ? yoksa biz yapılanmayı ve sabır etmeyi mi bilmiyoruz ? Beşiktaş öyle bir takım oldu ki, dışarıdan hayatında hiç bir vasfı olmayan adamların kararları ile yönetilir oldu. Maç kazanıyorsun, o vasıfsız adamların seni ne kadar beğendiği ile alakalı oluyor aldığın sonuç. Transfer yapıyorsun bu vasıfsız adamların vereceği tepkilere göre karar veriyor taraftar ne kadar iyi ya da değil. Koskoca Beşiktaş takımını sahiplenecek adam bu vasıfsızlar mı gerçekten. Yahu bu en büyük vasıfsızlarından bir tanesi daha 6 ay öncesine yayınlarında siyah gözlük, arka planda saçma sapan bir müzik ile prim kasma derdinde olan birisiydi. Çok izleniyor diye, hayatında spor alanında hiç bir eğitim görmemiş, hiç bir yönetim durumunda bulunmamış birisimi mi karar verecek koskoca takımın ne yaptığına ya da yapmadığına. Ya da oynadığı oyunun ne seviyede olduğuna bu adamlar mı karar verecek gerçekten. Ya bizim kulübümüz bu kadar değersizleşti mi gerçekten. Ben son dönemde yaşananları gerçekten şaşkınlık ile izliyorum.

• Roberto Baggio kullanıcısına yanıt
    Sergen düzeltemiyorum olmuyor diye kendi bıraktı zaten o dönem... Tekrar gelse geçici çözüm olabilir ama o da yine düşüşe geçince toparlayamiyor
  • richee_srwt kullanıcısına yanıt

Adam o kadar çok baskı yedi ki bunları söylemek zorunda kaldı. En zor sezonunda alıp bu takımı şampiyon yapması unutuldu gitti. Taraftarından, sosyal medyasına herkes yedi adamı. Kimse vefa gösterip sahip çıkmadı. Ben Sergenin yerinde olsam gelmem göreve. Ne haliniz varsa görün derim. Bunu hakediyoruz çünkü.

Ha bu arada ben Sergenci değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 29 Kasım 2024; 19:36:16 >
    Sergen hoca bu taraftar yapısına fazla.
    Bizim takıma yabancı hoca bir süre yasaklanmali.
    Scout31 ve Ekrem Alpay yüzünden geldi bu ismael ve Gio.
    Sergen ya da başka yerli bu yabancılar dan daha faydalı.
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Zaten sorun şurada başlıyor. Sen Sergen ile bir UCL sınavı verdin. Başarısız oldun. Adamı grupta sıfır çekti diye yerin dibine gönderdiler. Sürekli eleştirildi, sürekli yıpratıldı. Neden adamı o zaman serbest bırakıp lige odaklandırmadın ya da tamam o sezon başarısız gideceğini anlayıp sonraki seneleri planlamadın. Biliç dönemi gibi. Kimse Biliçten şampiyonluk beklemiyordu, ondan sadece takımı her sene ileriye götürmesi isteniyordu ve ona göre muamele görüyordu. Sergene de benzer bir yapı çizseydin. Ne yani biz o sene şampiyon olduktan sonra kıstasımız UCL de gruptan çıkmak ve ondan sonra ki her sezon şampiyon olmakmıydı. Bunları çözmediğimiz bunları anlamadığımız her senaryoda ne gelen hoca ne gelen yönetim hiç bir şey yapamaz.

Belli değil başkan bir şey demedi, veda konuşmasında belki ima eder diye düşünmüştüm.

Bu olanlar bana 03-04 sezonunu hatırlatıyor.
    Hüseyin Yücel de parası da yerin dibine batsın. çok Tehlikeli bir adam bu arkadaş Okulunu da hükümet sayesinde duyurmuş adam etmiş bile olabilir bilemeyiz hiç bir zaman olayın iç yüzünü Benim tercihim Fikret Orman 👍🏻
  • Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt
    Şu batakliktan çıkarsa çıkarsa besiktasin efsanesi fikret orman cikarir.

Adalı vs orman seçimi yakındır.
  • Hasan aratın konuşmasında bir şey dikkatimi çekti

" vakti geldi gitmem gerekti ve gidiyorum"

Neyin vakti bu neden gitmen gerekiyordu

Tuhaf tuhaf işler yaşanıyor abi bu kulüpte kimler iş çeviriyor kimler kimlerin kuyusunu kazıyor manyak manyak işler yapıyorsunuz

Hala diyorum neden gitmen gerekti eğer Sağlık problemin varsa söyle bizde şifa bulman için dua ederiz yok başka şeyler varsa söyle taraftarın bunu bilmeye hakkı var
  • Her gidenin arkasından tef çalındı, şimdi Demirören orman diyenleri aklım almıyor

ayrıca ikinci sezonunda çok geç anlaştılar sergenle. ve anlattıkları doğruysa sözleşme yapmayın dediği her oyuncu ile sözleşme uzatmış yönetim. yani doğru düzgün bir sezon öncesinden şu oyuncuları alın bu oyuncuları gönderiz tarzı bir ortam oluşturulmadı sergene.

• burakizmr B kullanıcısına yanıt

bazen gerçeketen başımıza gelen herşeyi hakettiğimizi düşünüyorum. 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe 

• FO'nun seçim kazanma şansı yok. Tek aday olarak girerse başka tabi ki.
    İlk döneminde başlangıç ekibi iyiydi. O ekibi toplama imkanı da yok zaten. Sonra iyileri bir şekilde yediler. Geriye yiyiciler kaldı ve kovularak gittiler.
    Adalı kazanır Mays'ta.
  • Arat ben görevi yücel'e bırakıyorum demese, futbol aş'yi bölmese bugün görev divandaydi... Geçelim o kalkışma işlerini. Kurulu tezgah bu.
  • 0110engin kullanıcısına yanıt

Gönderilmesini istediği adamlar ok ama alınmasını istediği her adam alındı o dönemde. Pjanic, Batshuayi vs. Sonuçta anlaşıldı. Ama sonrasında hocayı taraftar, sosyal medya, sözde Beşiktaş aşığı gazeteciler yedi. Sahip çıkılsaydı devam ederdi.

• Hasan Arat kadar troll bir kişi görmedim. Daha birkaç hafta önce çok iyi isimlerle temas halindeyiz anlaşıyoruz diyordu şimdiyse istifa ediyor. Bjkli olmama rağmen çok sinir oldum.

• 
Sayfa: önceki 18161817181818191820
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.