Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1819. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hopdediks-Dediğimdediks Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 35 Misafir (3 Mobil) - 33 Masaüstü3 Mobil
5 sn
37.461
Cevap
223
Favori
818.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 18171818181918201821
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Abi zaten kafası basan adam olaylarını düşündüğünde anlamıyor mu neyin ne olduğunu. Her sansasyonel transferde Yücelin ön planda tutulması her şeyde adının geçmesi vs. Arat vs ANÇ kapışmasında kazanabilecek tek adam Arattı o dönemde ve o ön planda tutuldu. Zaten sonrasında Yücelin bir şekilde başkan olacağını konuşuluyordu. Hatta daha bir kaç ay öncesinden haber servis edenler oldu yok gelecek seçimde Yücel aday olsun başkan olsun vs. Koskoca kulüp kendini bilmez hiç bir işe yaramaz vasıfsızlar ordusunun elinde oyuncak durumunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 29 Kasım 2024; 19:58:57 >
  • Roberto Baggio kullanıcısına yanıt
    Johnny takımın başına geçerse Beşiktaşı bırakırım
  • ehmet34 E kullanıcısına yanıt

Geçti zaten şu anda. Geçmedi mi ?

• Ben bu işin maaş veya kondisyon veya yönetim içi tezgah olduğunu düşünmüyorum. Geçen sene de aynı şeyleri yaşadık. Maaşlar ödeniyordu. Futbolcularımız 2 senedir reaksiyon göstermiyor. Bu hafta yenildik toparlayalım ekstea koşalım diyen yok yerlisi de yabancısı da aynı. Hakem bizi biçti haftaya kendi evimizde rakibi boğalım diyen yok.

2 senedir farklı isimler geldi geçti farklı hocalar geldi geçti farklı yönetimler geldi geçti oyuncular yok sahada.

Olay ne? Nasıl çözülecek? Bilmiyorum ama sanki çözülmeyecek gibi geliyor bana.

Resmi olarak geçtiyse benden bu kadar daha Beşiktaşı ne izlerim ne takip ederim
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Çözüm var aslında. Su anda Türkiye de bir takım bunu yapıyor. Aynısını yapacaksın. Göztepe.. İşi tamamen profesyonellere bırakacaksın. Yok eski oyuncuymuş, yok vefaymış yok o bu demeden bu işi ve planı yapacaksın. Yarın Fenerbahçe nin kurtuluşu için gideceği yolda o olmalı. Bugün işleri iyi gidiyor ama yarın kötü gittiğinde Galatasaray da kurtuluşu bu reçete ile bulacak. Hatta şöyle söyleyeyim. Bu işi benimseyip uygulayan 3 takım arasında bunu kim ilk yaparsa sonrasında cefasını uzun yıllarda o çeker. Başka kurtuluş yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 29 Kasım 2024; 20:4:1 >
  • Beşiktaş futbol takımı, bugünü izinli geçirdi.

(TRT Spor)

• thehspeed T kullanıcısına yanıt
    Benimde aklımda hep berbat senaryolar dönüyor. İnşallah sonu iyi bitsin Beşiktaş için
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

3-4 gün daha izin yapsınlar aslanlar çok yoruldu dün maccabi maçında... Hatta hatayspor maçına bile çıkmasınlar izine devam etsinler...

Takım sezonu kafasında bitirmiş bu sezon nasıl bitecek böyle 😠

• Am@deus kullanıcısına yanıt

Kalkışma işi falan bana da çok boş geliyor, Arat'ın ne yaptığı belli değil dehşet bir panik ile bütün tuşlara basıyor sadece.

Tel Aviv maçından 1 gün önce, gece 12'de Samet hocayı kovup camiayı iyice kaosa sürüklemesi mi dersin,

Ertesi gün Futbol AŞ'yi bırakıyorum ama başkanlığa devam ediyorum demesi mi,

Hemen ertesi gün toptan başkanlığı bırakması mı.

3 gün içerisinde yaptığı işler bunlar, hiç akıl alır gibi değil. Bırakıyorsa Göztepe maçı sonrası bırakır giderdi, bu yaptıklarının altında bi sebep olması birilerinin işine yarıyor olması gerek.

Hayatımda onlarca yönetim istifası gördüm, GS ve BJK'de zaten 2 yılda bir yönetim değişir ama hiç böylesini görmedim.

Şu sadece 1 yıl, 365 günde soktuğu borcun da haddi hesabı yok Arat'ın. Takıma tek bir çivi çakmasa, geçen sene ki kadro ile aynen devam edilse şuan kat kat daha iyiydi BJK adına en azından borç batağında olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 29 Kasım 2024; 20:26:59 >

• burnaldinho B kullanıcısına yanıt

Darbe yapılıyor diye yangın yapan adam da daha iki gün önceye kadar Hasan Aratı yiyordu.  

Samet hocanın açıklamalarını bekliyorum hocam ben, o bir ışık tutacaktır şu karanlık sürece dair.

Tutması gerekir diyeyim daha doğrusu, hem kendi kariyerini ve gururunu kurtarmak adına hem de BJK camiası adına şu saçma süreçte neler yaşandığını anlatacak biri lazım.

İnşallah Samet kaptan kendine yapılanlar değil de camia içerisinde yaşananlara odaklanır. Bana biraz kendisine yapılanlara odaklanacak gibi geliyor.

Ben Samet hocanın gece 12'de bir whatsapp linki ile kovulmayı sindireceğini sanmıyorum, o karakterde biri değil. Muhtemelen bildiği ne varsa anlatacaktır hazır yönetim de istifa etmiş, aman yönetime zarar verir aman kaos olur derdi de yok herşeyi anlatmalı.

Anlatmazsa spekülasyonların sonu gelmez, her kafadan bir teori çıkar ortalık çok daha fazla karışır. Beşiktaş'ı düşünen biri anlatmalıdır ama bakalım belki de dediğiniz gibi kendini bu kaostan sıyırmak adına sadece kendi ile ilgili olan kısımları anlatıp ben suçsuzum diyip çıkacak karambolden.

Samet hoca geçmişte de benzer durumlar ile karşı karşıya kaldı sonrasında yaptığı açıklamalarda hep kendisini beyaza çıkaracak şeyler konuştu. O yüzden ben pek emin değilim.

• Keşke mümkün olsa da klüpte kim varsa istifa etse de yeni yönetim gelse. Bu da yeterli olmaz geçen sene de demiştim yine diyeceğim bu oyuncu grubu daha çok hoca yer maalesef. Sergen Hoca da gelse bu oyuncularla olmaz. Rafa haricî herkesi gönderip yenilerini almak en zor ama en temiz çözüm olacaktır.
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Taş mı çektiriyorlar acaba bizden gizli oyunculara yemek falan mı vermiyorlar Hamile kadınlar bile en az 32 hafta çalışabiliyorlar bizimkilere ne dert tuttu da bu kadar aşırı izin veriliyor acaba enteresan çok ilginç bir gün yaşıyoruz Rafa devre arasında gitmezse Heykelini dikin Beşiktaş belediyesi ile iş birliği yaparak.
  • Fırat günayere göre Hüseyin yücel mayıs a kadar devam edecekmiş.

Arat'in panik olduğunu düşünmüyorum. beyaz yakalı patronu bu, daha zor durumlarda kalmıştır. Aksine arat camiayı bu duruma kendi soktu, kademe kademede devam etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 29 Kasım 2024; 21:19:55 >
  • Yağız Sabuncuoğlu: "Hüseyin Yücel yöneticilik süresince Beşiktaş'a toplam 60 milyon € kasa kolaylığı sağladı."
  • 
Sayfa: önceki 18171818181918201821
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.