Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 1 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Kayserispor (1820. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Rarels , Rarels , sereal Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 34 Misafir (9 Mobil) - 27 Masaüstü10 Mobil
5 sn
55.947
Cevap
243
Favori
1.176.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
12. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 18181819182018211822
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ⚪️⚫️ Beşiktaş yönetimi, Hüseyin Yücel başkanlığında Mayıs ayında yapılacak kongreye dek 'devam' kararı aldı.

(Yağız Sabuncuoğlu). Sirke çevirdiler 120 yıllık takımı 3 günde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hepsi kurulu tezgahsa neden Arat'ın bugünkü istifasından diğerlerinin haberi yoktu? Yücel ve ekibi Gio ile toplantıyı yarıda kesip apar topar kulübe geldiler. Halen GVB kovulmadı, demek ki bunların istifadan habersiz toplantıda olduğu bir gerçek.

2 gün önce istifa eden yöneticilerin Arat'ın bugünkü açıklamasından sonra istifalarını geri alması da manidar bence. Amaç başkanı göndermekti ve oldu. Şimdi Beşiktaş'ın başında seçilmiş değil, tüzük gereği atanmış bir başkan var. Hüseyin Yücel çok iyi niyetli birisi olabilir ama kongrenin oyunu almamış bir kişiyi ben başkan olarak kabul etmiyorum. Zaten taraftardan da mutlaka iç saha maçlarında tepki gelecektir. En kısa zamanda seçim yapılmazsa bu kargaşa sürer.

Bence Hasan Arat geçen hafta divan kurulu başkanı ile görüşüp istifa etmeyi ve başkanlığı ona devredip kulübü seçime götürmesini istemiş olabilir. Ama kulüp şu halde iken divan başkanının kulüp başına geçme isteği bana sıfıra yakın geliyor. Olumsuz yanıt alınca yönetimdeki ekibin isteklerine boyun eğip belki de mecbur sembolik başkanlığa razı oldu. O ekiple yıldızı barışmayanları (Friedel vs) gönderdi. Ama dünkü yenilgi sonrası artık daha da yıpranmamak için (malum sağlık sorunları var) ne haliniz varsa görün diyerek görevden ayrılmış olabilir.

Şu an başkanlık seçimine gidilse muhtemelen Yücel ekibi kaybeder. Adalı, Orman ve pek çok isim karşısında birleşecektir. Tahminim 6 aylık süreçte Yücel taraftarı hoşnut edecek hoca ve transferlere yönelir. Bir nevi seçim yatırımı olur. Tutarsa Mayıs'ta seçilir, tutmazsa zaten Mayıs'a kadar kesin kamuoyu baskısı ile erken seçime gidilir. Olan gene paraları harcanan Beşiktaş'a olur.

Acilen ama acilen şu an seçim yapılmalı. Bu Beşiktaş için bir duruş meselesidir. Bilgili, Koç, Orman, Adalı camiada kim varsa herkes bu konuda birleşmeli.

• Kulübümüzden Açıklama

Değerli Beşiktaşlılar,

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu, 29 Kasım 2024 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır:

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hasan Arat’ın istifası kabul edilmiştir.

Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinin, Tüzüğümüzün 25.4. maddesinin (b) bendi gereği, Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Sayın Hüseyin Yücel tarafından yürütülmesine karar verilmiştir.

Sayın Başkan Hasan Arat’ın asil üyelikten de istifası nedeniyle yedek üyemiz Sayın Kadir Kılıç’ın Tüzüğümüzün 25.3. maddesi gereğince Yönetim Kurulu asil üyeliğine atanması kararlaştırılmıştır.

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirileceği tarihe kadar görevine eksiksiz olarak devam edecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 1 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Kayserispor

• Tamam şimdi gioyu gönderip sergeni getirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roberto Baggio kullanıcısına yanıt

açık açık kendi açıklaması var bir tane. ghezzal ile sözleşme imzalamayın dedim imzaladılar diyor. bir açıklamasında da hulku istedim almadılar demişti. bunun gibi birkaç tane daha vardı.

bir de bunu anlamıyorum hâlâ. bu adam batshuayi'yi hâlâ beğendiğini söylüyor. enteresan. bats bizdeyken sergenin gitmesine en büyük etki eden adamdı aslında. herif doğru düzgün atamamıştı o dönem

• Hüseyin Yücel, Giovanni van Bronckhorst'a 1 M€'su peşin olmak üzere toplam 1.5 M€ teklif etti.

Giovanni van Bronckhorst, teklifi kabul etmedi.

#ÖZEL

Takıma ne kattın da ne bekliyorsun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gio hoca bir şekilde gitti yerine Sergen geldi diyelim. Sergen daha düne kadar katıldığı programda şu anda Beşiktaş forması giyen oyuncuların yarısından fazlasına giydirdi. Bu şartlarda gerçekten başarılı olacağına inanan var mı ?

• 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 1 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Kayserispor Ağzımı bozmak istemiyorum adam bir de hiç utanmadan parayı beğenmemiş. Şaka yapıyor sanırım.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

2.5m € tazminatı varmış kuruşu kuruşuna kadar almadan gitmez, yabancılar böyle. Bizde de Mou şu an gönderilse mesela alacağı tazminatla Anadolu kulübü 1 senelik futbol planlaması yapar 🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 1 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Kayserispor 

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

adam sonuna kadar haklı bence. sonuçta sözleşmeyi bugünleri düşünerek yapıyor yabancılar. bunu kabul eden yönetim için ağız bozmak lazım, hoca için değil.

• 0110engin kullanıcısına yanıt
    Onu da yaparım da sonra bölüm yasağı alırım daha önce defalarca kez aldım Forumda en çok ceza alan Üyeler arasındayım genel olarak söylüyorum ceza geçmişime baktım geçenlerde Şampiyonlar Ligi gibi 🔥🤩

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 29 Kasım 2024; 21:32:57 >
  • teyfik bey acıkladı

hüseyin bey dönemiyle mayısa kadar gidilecek..

edit :Hüseyin bey yönetimiyle

eger istifalar artarsa ve sayıya ulaşılırsa o zaman denetleme kurulu yönetime gececek denildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hage84 -- 29 Kasım 2024; 21:35:27 >
  • Neyse yazdım yazdım sildim. İşin arat kısmını geçtim artık. Sametin yarın bjk ne kadar sevip sustuğunu dinleyeceğim tabi bu da sevgiyse ?

Yücel umarım bu kısa sürede Demirören'in rakamına ulaşmaz. Divanın yönetime atadığı üye üç maymunu oynamamali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 29 Kasım 2024; 21:48:36 >
  • Paulista’nın durumu biraz ciddi diyorlar...Gelde çıldırma...Arkadaş yapacağınız transferin ...Ne kadar vasıfsız varsa kulupte yönetici oldu...Sezon sonu bunlardan bi tanesi olsun yaygarayı kopartırım yeter valla..

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Kardeşim adamı da yönetim mi sakatladı. Saçmalamayın artık ya. Sanki adam müzmin sakattı da kakaladılar bize. Sakatlandı işte adam, şanssızlık. Abartmayın.

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 1 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Kayserispor
  • Vah vah gioyu halâ kovamamışlar. Hatay maçınada puan kaybı yazdık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18181819182018211822
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.