Birader Müzmin sakat diyen mi var ? At gözlüğünü bi çıkartın koyun köşeye. Yaşlı adam yaşlı .Bastonu yok adamın.İyi stoper ama beden bi yerden sonra izin vermiyor işte neyini anlamıyorsunuz ? Kime kızalım sarı çizmeliye mi ? |
🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 24 Kasım 2024 - 19:00 BEŞİKTAŞ v Göztepe (1821. sayfa)
-
-
Paulista 2,5 ay yokmuş.
-
34 yaşında adam. 34 yaşına da daha bir kaç gün önce girdi.
-
terzic ile sergen adaylar arasındaymış. siz önce mevcut futbol kasabını gönderin -
34 yaş bi stoper için çok yüksek hocam yalnız sakatlanması normal açıkçası
Daha önce birkaç defa dile getirdim tekrar getiriyorum BJK bu sene Hermoso'yu alabilseydi bambaşka bir senaryo olabilirdi, o adamın rakibi önde karşılama ve oyun kurma yeteneği BJK için Rafa Silva'dan bile daha kritikti diyebilirim. Gündemde hep GS elinden kaçırdı, uçağa biniyorum dedi binmedi falan gibi haberler döndü ama GS'den ziyade BJK için kilit isimdi Hermoso.
Edit: Paulista yanlış bi transferdi demiyorum yanlış anlaşılmasın ama 34 yaşında bi stoper 3000 4000 dakika oynayamaz, Ramos bile oynayamadı benim aklıma gelen aktif futbolda da öyle bir oyuncu yok şuan. Dönüşümlü kullanılması gerekiyordu, adam aralık ayında 1300 dakika oynamış şimdiden haliyle sakatlık kaçınılmaz olmuş. En yakın bi Van Djik var heralde 32 33 yaşında başka gerçekten bir tane bile isim aklıma gelmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burnaldinho -- 29 Kasım 2024; 22:16:8 >
-
Stoper için 34 çokta yüksek değil artık bence. Kaldı ki kariyerinde çok sakatlık sorunu yaşayan bir oyuncu da olmamış. İstikrarlı ve kendisine bakan birisi. Pozisyon ve ihtiyaç konusu ayrı değerlendirilir. Hermoso Roma'da bile oynayamıyor. Yani bize ne verirdi hele hele bulunduğumuz ortamda ne fark yaratırdı çok emin değilim açıkcası.
-
-
Roma biraz oyuncu öğütücü özelliği olan bi takım hocam. Dybala da Roma'da oynayamıyor mesela, Hummels oynayamıyor, Hermoso oynayamıyor vs yani baya piyasadan oyuncu toplayan ama sonradan oynatmayan, hiç sevmediğim takımlardan biri Roma. Hermoso bence BJK için biçilmiş kaftandı, hem ofansif hem defansif birer seviye atlatacaktı takıma arkada Hermoso önde Rafa Silva arada da bi tane sağlam bağlantı oyuncusu ile çok hızlı ve klas geçiş yapabilecek bi takıma dönüşecekti ama olmadı maalesef.
-
Bizim artık isim yapmış, kariyerli, tecrübeli oyuncu fetişinden acilen çıkmamız lazım. Yani bir takımda 2-3 tecrübeli oyuncu olur. Takımın yarısı böyle olmaz. Japon ve Türk kürek takımı yarışması mevzusuna dönüyor sonra olay. Şu groenback tarzı oyunculara yönelmemiz lazım. Ayrıca fizik olarak da boylu oyuncular alınmalı artık. Avrupalılar bunu yıllardır yapıyor. Oynayamıyorsan oynatmazsın en azından. Zor oyunu bozar. Hiç değilse sahada fiziğin ile rakibi zorlar yada bozarsın. Savunma çok kırılgan ve artık kabak tadı verdi. Efsane kadrodaki savunmacılar hep kazma olarak görüldü ama o dönem kolay kolay gol yemiyorduk. Zaten rakibi bu özelliğin ile mental olarak yıpratman lazım. Adam kafasında Ulan bunlara nasıl gol atacağız modunda olması lazım. Biz ise acaba kaç tane yeriz modundayız. Ben mesela göztepe maçından 1 hafta önce babama ve bir kaç konuştuğumuz arkadaşa daha 4 tane yeriz dedim. Öyle de oldu. Bu kadar kağıt gibi defans olmaz, olamaz.
-
Yeni Ali Koç'unuz hayırlı olsun.Bizimki de baya kasa sağladı ama işte durumumuz ortada.
-
Abi bu paralar nasıl kazanılıyor, nasıl sanki bahşiş verir gibi tek kalemde veriliyor ben anlamıyorum. Yemin ediyorum boşa yaşıyoruz. 60 tl içecek parası girmesin diye yemeksepeti siparişimi kuru kuru yiyorum ben. -
Bizim camia tam anlamıyla Türk halkını temsil ediyor. balık hafızayla anlık esintilerle oradan oraya savrulup duruyoruz. Yazık ki biri de çıkıp biz beceremedik diyemiyor. Bu kulübün toplanması için sıfır hatayla minimum 3 sene lazım. Çok zor çok... Sonumuz hayrolsun. -
Denge stoperi için 30+ olabilir ama paulista gibi kesici stoper için 34 yaş fazla zira sağa, sola kesici stoper atlar yada süpürür. Buda daha çok yıpranma ve deforme olmak demek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 29 Kasım 2024; 23:7:32 > -
Hibe değil ki hocam geri alacaktır illa parasını. GS, FB, BJK gibi büyük klüplerde kimsenin parası kalmaz bi şekilde mutlaka alırsın faiziyle üzerine zamanında yardım etmiştim diye namın kalır.
-
bi demirören yüksek hibe yapmıştı diye hatırlıyorum övüyormuş gibi olmasın tabii :)
-
Yok hibe değil tabii de yani ne hayatlar var diyorum kendi kendime. Ben 6.000 tl birine borç versem alana kadar gece uyuyamam -
Kongrede , Hüseyin Yücel i elek ederler..Yarış F.Orman ile S.Adalı arasında olur asıl..F.Orman aday olmazsa S.Adalı alır diye düşünüyorum..Benim ki sadece varsayım..F.Orman ın aday olacağını da sanmıyorum pek..Adalı denenecek ,şu an başka alternatif yok..Hüseyin Yücel senin de dediğin gibi en tehlikeli adam bence de..Önce ANÇ, sonra H.Arat ve bir 3.darbe daha yersek, Allah korusun kaldıramaz takımın bünyesi
-
Şampiyon olduğu sezon ,ara transferde bir kişi o da Hulk u istedi Sergen hoca, ANÇ para yok dedi almadı
-
Bak sabah idmana nasıl çıkacak GIO diyordun, ben de bugün tatil diye sallamıştım ama doğru çıktı demek ki
-
Bu yarısından fazlasının gönderileceği anlamına da gelebilir iş başına gelirse
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X