Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 1 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Kayserispor (2794. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55.947
Cevap
243
Favori
1.176.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 27922793279427952796
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sergen neden sadece Beşiktaş'ı eleştirmek için programa çıkıyor? saldırmadığı Beşiktaşlı kaldı mı acaba merak ediyorum. https://x.com/averajdigital/status/1894865542860939591

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiningeagles24 -- 27 Şubat 2025; 9:55:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • carpenic kullanıcısına yanıt
    kura var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • carpenic kullanıcısına yanıt
    Biz d grubunda olduğumuz için c grubu ikincisi ile oynayacağız diye bi haber okumuştum ne kadar doğrudur bilemiyorum

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt

değilmiş iki torba yapıp kura varmış

• ehmet34 E kullanıcısına yanıt

İnşallah GS 2. olur Hakemde Vincic olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 27 Şubat 2025; 11:26:34 >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Benzerini 10 sene önce bize yapmışlardı. Eboue tribünleri tahrik etmek için sinir bozucu hareketler yaparken bizim taraftar "F.ck you" diye bağırmıştı. Bunlar maymun diye bağırıldığını iddia edip sosyal medyayı yine ayağa kaldırmışlardı.

Öyle bir zihniyet ki uluslararası kamuoyunda Türkiye'de ırkçılık var algısı oluşturuyorlar, sırf üste çıkmak için. Bu artık sportif değil ulusal bir meseledir ve devletin bu işe el atması gerekir. Sezon başından beri her skandalda bu ülkede tek bir kulüp gündem oluyor. Ben 90larda bile bir şeylerin bu kadar alenen yapıldığını görmedim.

• Sisyphus kullanıcısına yanıt
    Haksız ARSIZ olunca üste çıkmaya çalışırmış

Tekerlerine çomak soktular bakalım ne olacak

• Freiburgun kalecisi noah atubolu’yu alamaz mıyız? 10 15 sene kaleci sıkıntısı biter. Nijerya asıllı Alman milli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Keşke bizimle eşleşseler kupada yine bi beşlik tarife çeksek

Ama gese grupta 1. Olursa iskendurun ile 2. Olursa bizimle eşleştirirler

• izle lan altan!

https://x.com/ctnvvids/status/1894024906246889823?s=46&t=ARE3Ub-Z-B2aA9du6LYaKg

• kadere bak kimler kimlerle beraber!

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 1 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Kayserispor

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 1 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Kayserispor

• Bu Hasan Arat denen ne zaman kelepçelenecek?

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Türk ve Dünya Futbolunda OFSAYTIMSI denen kararı bunlar yaşamamış mıydı?

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt
    Biraz düzelme yoluna girdik ya çamur basın hemen görevini yapıyor. Haber doğru yanlış bilmem ama bunun servis edilmesi tamamen takımı karıştırmak amaçlı.

• WmLord kullanıcısına yanıt

Ben de bunu yazacaktım. Hayır sızdırsa ne olur yani sanki 55 farklı takım seçeneği var da. Kaleci belli stoperler belli bekler belli. Joao Mario mu Muçi mi bir tek bu belirsizlik var zaten.

• Shiningeagles24 kullanıcısına yanıt

ya su Atci kisiyi ciddiye almayin ya, Besiktas dusmani adam.

Once, 'Ben belirsizlik olan yere gelmem, secim yapin' dedi reddetti, sonra secim yapildi gittiler yine reddetti.

Madem hastalik durumundan kafani veremiyordun neden ilk geldiginde Huseyin Yucel'i onu soyleyip reddetmedin.

Ben kendisini ciddiye almiyorum, hayatta basarilar diliyorum, umarim bir daha Besiktas ile yollari kesismez.

• En-Nesyri daha 27 yaşındaymış ben 33-34 sanıyordum. Adam bu sefer de penaltı noktasından voleyle attı. Bizim altın pabuç da golle sonlanan atakta payı var diye övülüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 27922793279427952796
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.