Şimdi Ara

🖤🤍 Beşiktaş 2024/2025 Sezonu | ANA KONU | 1 Mart 2025 - 20:30 BEŞİKTAŞ v Kayserispor (2795. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: su55 , carelesswhisper , sublebaaa , Shiningeagles24 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 70 Misafir (22 Mobil) - 51 Masaüstü23 Mobil
5 sn
55.937
Cevap
243
Favori
1.174.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 27932794279527962797
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tane "hayvan forvet" rica ediyorum Sayın Adalı'dan. 4-5 tane iyi analiz edilmiş gurbetçi ve bir sağ stoperle transferi bitirelim yaza. Hocanın dokunuşlarından çok memnunum.

• Pascal Nouma gibi Amokachi gibi sağlam forvet lazım bize

• 10 senedir hiçbir bölgede daha iyi isimlerimiz olmadı. Geriye düşme sebebimiz de bu bir tek Fabri Mert belki benzer seviye bazı noktalarda Mert daha iyi bazı noktalarda Fabri. Onun haricinde her bölge daha da geride. Aboubakar hariç komple forvet alamadık 10 senedir Burak Yılmaz bitiricilikte iyiydi ama Abuş’un ilk senesi gibi olamaz tabi.

Kimler geldi kimler geçti hala Marcelo’yu Adriano’yu Sosa Ozi’yi Töre’yi Olcay’ı arıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt

İhraç edilir ama yasal yollar kanıt ister. 4.5 pazarlanan adamı 10+ alıyorsan ne komisyoncu ses eder nede oyuncu.

Bir ihtimal biri pişman olup konuşacak yada stadyumda yaptıkları işlerle ilgili bilir kişi raporu üzerinden mahkemeye verilecek.

Ben olsam itibarsızlaştırmak için verirdim, dava dava gezsin foto çekilsin hasta haliyle beyzadem.

• Fanatik turkuaz medya ya bak sen beşiktaş ve fenerin maçını aspor dan gese nin maçını atv den yayınlıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ehmet34 E kullanıcısına yanıt
    Ğs tv ile eş değer. Hakemi de görüyorsunuz değil mi? Ğs liler paso yerlerde hepsine de faul çalıyor. Yabancı hakeme boşuna karşı değiller. İnce ince bazen de kalın kalın doğruyor hakemler bunların rakiplerini.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İki dakika g5 maçına bakayım dedim tiksindim hemen. O kadar basit hareketlere faul çalınıyor, sarı veriliyor.

• norton772 kullanıcısına yanıt

Faul dahi yok sarı veriyor. İğrenç bir kulüp.

• Rarels kullanıcısına yanıt
    Valla herkesin hemen dikkatini çekmiş. Oynat kardeşim biraz da mücadele olsun.

• theKing_ kullanıcısına yanıt
    Malum tv nin ayrımcılık yaptığı takımın elenmesi dileği ile konya gruptan çıkmak istiyorsa hakemi de yenmesi gerekecek

Umarım öyle olur. Bu utanmazlardan bıktı bütün ülke. Çaldığı uyduruk faullerle baskı kurdurdu resmen eyyamcı hakem bozuntusu. Bizi de böyle yenmişlerdi uydurma faullerle duran top kazandırmıştı. Zıp zıp okanın tek planı bu. Hakem yardım edince iyi hoca olduğunu zannediyor kendini.

Gerekirse 10 kişi bırakırlar, penaltı verirler. Yine elenmez gese. Adamlar 10.dkdan sarı veriyor. Konya gol atarsa o zaman ayrı görün şamatayı.

• konya kazara gol bulursa hakem cezasını keser. penaltı + kırmızı

• Ne oldu da 3dk uzatma verdi hakem

• Eyüp ya da başak kazanırsa bu sonuçlarla ğs elenecek

• theKing_ kullanıcısına yanıt
    Bende hakem neden 3dk uzatma verdi diyorum anlaşılan gese maçını eyüp - başak maçının sonucuna göre geç bitirmek istiyor

• GS iki kulvarda götüremez. Bu maçı kazanırlarsa başlarına bela olur Ziraat.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Alla alla geseliler sezonbaşı öyle demiyordu bu sene uefa kupasını tekrar alıyorlardı sezona süper kupa ile başlayıp süper kupa ile birlikte 5 kupayla bitireceklerdi

• avrupa maçlarını da türk hakemler yönetse orada bile götürürdü

• -Prometheus- kullanıcısına yanıt

Doğrudur

Adam kendi takım arkadaşına küfür ediyor

• 
Sayfa: önceki 27932794279527962797
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.