Şimdi Ara

Beşiktaş İletişim Sorumlusu Can İpekçi oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lig Tv muhabiri Can İpekçi büyük bir sürpriz olmazsa, yarın Beşiktaş kulübü basın sorumlusu görevine başlıyor..

• biz isterdik ki ali ece olsun.
  • bence doğru seçim değil umarım balon haberdir
  • Bu adam Beşiktaşlı mı? Değilse olmasın da. Aman..
  • Fanatik Gs'li elemanın yerine alınıyor değil mi ?
  • Zamanında Lig TV'nin Galatasaray muhabiriymiş.
  • İyi bir tercih. Ligtv'deki programlarıı izlerdim, konuşmasını bilen bu işin altından kalkacak bir kişi.

Hangi takımlı olduğunun bir önemi yok, Önder Özen de Beşiktaşlı değil neticede. Profesyonel olmak önemli.

Herkesin aklına ilk Ali Ece gibi isimler geliyor ama ben o isimlere karşıyım. Bize profesyonel davranacak insanlar lazım, Ali Ece gelirse sonu Altınsay gibi olur. Böyle kişiler söz konusu Beşiktaş olunca çok duygusal oluyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

İyi bir tercih. Ligtv'deki programlarıı izlerdim, konuşmasını bilen bu işin altından kalkacak bir kişi.

Hangi takımlı olduğunun bir önemi yok, Önder Özen de Beşiktaşlı değil neticede. Profesyonel olmak önemli.

Herkesin aklına ilk Ali Ece gibi isimler geliyor ama ben o isimlere karşıyım. Bize profesyonel davranacak insanlar lazım, Ali Ece gelirse sonu Altınsay gibi olur. Böyle kişiler söz konusu Beşiktaş olunca çok duygusal oluyorlar.

Evet ben de bu yoruma katılıyorum. İnş işini iyi yapar
  • Can İpekçi'de iyidir ama çok iyi Beşiktaşlı Ali Ece ve Erdem Ulus gönlümden geçendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -siyahbeyaz-

Can İpekçi'de iyidir ama çok iyi Beşiktaşlı Ali Ece ve Erdem Ulus gönlümden geçendi.

Ali Ece taraftar kafa yapısına sahip. Fazlaca atarlı, olmaz.

Erdem Ulus dediğin adam şakşakçının önde gidenidir. Kongre faresi Levent Erdoğanın uşağıdır.
  • Beşiktaş'lı değilse olmasın ne demek?

Sevgili arkadaşlar, burada profesyonel bir iş yapılacak. Kişinin hangi takımı tuttuğunun ne önemi var? Önemli olan gelen kişi karakterli, iş ahlakına, profesyonelliğe bağlı, iletişim konusunda iyi eğitimli ve yüksek potansiyelli olsun yeter.
  • Başlamış göreve Can İpekçi , Lig Tv deyken "Günün Sonu" diye bir program sunuyordu sanırım hatırladığım kadarıyla. Bir kaç kez denk gelip izlemiştim düzgün birine benziyor. Hayırlısı olsun.
  • Kim bilir kaç lira maaş ateşleyecekler?
  • Adalı olsaydı Cemil İpekçi'yi getirirdi FO İSTİFA!!!!!!!!bir!111
  • Turgut yenidoğan denen kan emiciden de kurtuluruz artık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.