Şimdi Ara

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.872
Cevap
185
Favori
2.398.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkiyede güzel stat olması lazım artık. Umarım güzel bir şey çıkar ortaya Ancak şimdiden sevinmeyin en aşağı 3-4 yıl sürüyor. Aslantepe konusu konuşulmaya başlandığında 7. ve ya 8. sınıfa gidiyodum. Şimdi üniversite okuyorum

Bol sabır versin. Biz neler çektik yok yapılmıyor yok işçiler sorun çıkardı yok ihale değişti bir sürü sorun çıkıyor ama en sonunda değiyor. Umarım sizinkide değer

Ayriyetten artık anadoluyada güzel stat yapılmalı

• 42.000 kişilik olacak diye haberlerde geçiyor doğru ise ben kapasiteyi beğenmedim.
  • Bulunduğu yer yüzünden çok fazla kapasitesi olan bir stad yapılması zor. Ayrıca 40 küsür bin kişi Beşiktaş için daha ideal. 55bin olup 15bini boş kalacağına 42bin olup 2-3bini boş kalsın daha iyi olur.
  • 42 bin ideal arkadaşlar.

Ben de TT Arena'nın yapımı başlamadan önce düz hesap 60 bin olsaymış diyordum ama öyle değil işte.

42 bin olsun tam dolsun.
  • Arkadaşlar şu yükseklik, tarihi doku mevzusunu tam olarak anlatabilecek var mı?
  • Eğer yazılanlar doğruysa tahmini proje bedelinin 120 m. Euro olacağı, bunu bir firmanın üstlenip belli bir süre işletme hakkının bulunacağı yazılıyor.Bunun detayları çok ama çok önemli.
  • TT Arenadan daha iyi bir stad olmayacak galiba.Kapasiteyi geçtim proje fiyatıda azmış Arenaya göre Arena 250 milyon euro idi.Galiba çin malı yapacaklar
  • Maçta 300 demedi miydi ben mi abarttım.
  • Bizim stad yeri dolayısıyla çok avantajlı olucak o avantajdan sonuna kadar yararlanılması lazım.

Ayrıca resimlerde çok modern stadlar örnek gösterişmiş bence biraz eski tarzda bi mimariye sahip olması lazım içi tabii ki son teknoloji olucak.
    Dolmabahçe ve semtin havasına daha çok uyar diye düşünüyorum.
  • bence ısrarla söylüyorum 50 bin idealdir de illa kapasite için de yenilenmiyor stat öyle bakmayın olaya.yenilenmezse başımıza yıkılacak bigün bunu da gözönünde bulundurun.
  • hayır güzel bir stat niye yapılamasın oraya onu anlamadım.illa gs veya fb etiketimi taşıması lazım güzel diyebilmek için?bu ne saçma bir mantalitedir yahu?
  • Kim ne derse desin İstanbul'da boğazın yanında yapılmış yeni bir stat, dünya'da en iyiler arasında ilk 3 girer.
  • Bende Galatasaray'lıyım ama Galatasaray'lı arkadaşlarımın bu konuya gelip böyle sataşma cinsinden yorumlarını okuyunca kızıyorum. Beşiktaş'ın stadının yeri olağanüstü güzeldir. Evet isterse o yeri devlete vermek karşılığında pek değerli olmayan araziye 55 bin kişilik stadda yaptırabilir ama böyle güzel bir yeri bırakıp gitmek aptallık olur. Türkiye'nin en rahat ulaşımı olan staddır İnönü. Hem denizle hem karayoluyla hem de yürüyerek ulaşılması hem de stadın boşalması çok kolay. Gönül isterdi ki Ali Sami Yen'inde yeri müsait olsada bizde yine oraya stadımızı yapabilseydik ama yerin darlığı yüzünden oradan taşınmamız gerekiyordu. Evet arazi olarak kötü bir yer TT Arena ama zamanla orasıda çok daha güzel olacaktır. Beşiktaş'ın taşınmasına gerek yok 42 bin kişilik stad oraya yapılabiliyorsa süper. Umarım Dolmabahçe'nin tarihi dokusuna uygun ve modern bir stad olur. Bu stadları sadece kulüpler değil Türkiye kazanıyor arkadaşlar. Bu stadlar sayesinde Avrupa ve Dünya kupalarına ev sahipliği yapabiliriz. Stadın yapım aşamasında da TT Arenayı birlikte kullanımasında da bence hiç bir sakınca yok. Bunun örneğini İtalya'da da görüyoruz. Bir de TT Arenayı evet devlet yapmıştır ama karşılğında Bir Allah kuruşu vermeyen denilen Galatasaray, Türkiye'nin en değerli arazilerinden olan Ali Sami Yen üst kullanım hakkından vaz geçmiş ve devlet kar etmiştir. Evet devlete teşekkür ederiz, emeği çoktur ama devletin bu stadı bizim gözümüze sokmaya hakkıda yoktur

• Ayıp be arkadaş. Yenı proje yenı stat denıyor. bunun ıçın başlık açılıyor 6 sayfa geçıyor yarısından fazlasında TT Arena konuşuluyor. konuşulacak paylaşılacak tartışalacak sürü ıle bılgı,konu varken bu yapılacak stat ve proje hakkında, başlığı böyle babasız etmenın mantığı ne ?
  • ya bize ne TT arenadan gidin kendi bölümünüze kardeşim !!!

bence yeni stad yapılrsa adı yeniden Şeref Bey Stadı olmalı

bide proje bu yayınlananlarla alakası yok falan demişler

http://www.haber1903.com/stad-kac-bin-kisilik-olacak_3_47920

bakın burda diyok medyaki resimlerle bizim projenin alakası yok bu projenin doğru halini bulan olursa paylaşssın lütfen

FORZA BEŞİKTAŞ
  • Maçtan sonra Mete Düren'in açıklamasında "şu anda bizde beklemedeyiz, sadece anıtlar kurulundan yıkım kararı çıktı. Daha tapu dairesi ve ibb ile işler var. Herhangi bir proje onaylanması yok" dedi.

Bu videonun sonunda ki açıklama:http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=86295
  • Stad %80 bu şekilde olacak çünkü uzun zamandır konuşulan proje bu

Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

Bence fenada olmaz böyle olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Stad %80 bu şekilde olacak çünkü uzun zamandır konuşulan proje bu

Bence fenada olmaz böyle olursa

Old trafford a benzeyecek

• Konuya mesaj atacak üyeler , Orda oynayın burda oynayın şekline başlığın huzurunu kaçıracak bütün mesajlar silinecektir.

•  Beşiktaş'ımızın Yeni Stadyumu Vodafone Arena [Ana Konu]

Böyle bişey yapsalar inanılmaz olur. Sayı olarak uçmaya gerek yok. 40 bin ideal

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.