Şimdi Ara

Beşiktaş - Schalke 04 hazırlık maçı başlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslarr fark ettıysenız 7 yabancı car 11 de.Zapotocny, Tomas Sivok, Tello,Cisse,Matias Delgado, Holosko ve Bobo nolacak halimiz 11 de 7 yabancı ligde de bçyle olmayacakya
  • Beşiktaş'a helal olsun. Hazırlık maçı falan dinlemiyorlar, Schalke'yi yeniyorlar.

Yalnız bu Schalke inşallah ön elemede rakibimiz olur. Acayip gıcığım bu takıma. Hem Lincoln vs Schalke bile olabilir.
  • vay be gollere baktımda bobonun golü tam usta işi dimi?valla 2 güçlü alman ekibi yendik beşiktaş beni şaşırttı açıkcası.
  • golleri göremedim ama sonuç güzel.Bobonun gol atması ayrı güzel,güzel gol atmış diyorlar keşke görebilsek......
  • Ben böyle maçlarda Beşiktaş kazanırsa sevinmem. Hatta yenilmesini isterim. Bu tür sağlam takımlarla yapılan maçları kazanınca eksik tarafların üstü örtülebiliyor.

100.yılımızda lig başlamadan yapılan 5-0 yenildiğimiz AEK maçını hatırlayın. Lucescu o maçtan sonra 4-4-2'yi bırakıp 3-5-2'ye dönmüştü. O maç olmasaydı şampiyon olamazdık demiyorum ama o mağlubiyetin bizi iyi yönde etkilediği kesindi.
  • Bi yandan Xabi,Emre,Guiza,Burak'ı alan Fenerbahçe(Xabi bitti gibi )
    Bir yandan Kewellı,Meiralı Gs
    Bir yandan Zapotocny, Tomas Sivok,Uğur İncemanlı Bjk
    Bir yandan bi dolu yıldız alan T.S
    2 Premier Ligi oyuncu alan Kayseri

Lig bu yıl çetin geçecek gerçekten.eçecek gerçekten.
  • burak kim yapmayın gözünüzü sevem .. görmediniz mi bos kalelere gol atamayıp artistlenen adamdan topcu mu olur?
  • Holosko Etkili
    Bundesliga'nın güçlü ekibi Schalke'nin Türk yıldızı Halil Altıntop, Beşiktaş'ı yere göğe sığdıramadı. Siyah-beyazlı ekibin iyi bir kadrosu olduğunu belirten Halil, yeni transferleri de beğendiğini söyledi. Holosko'yu tebrik eden Halil, "Ama Zapotocny süperdi. Bize nefes aldırmadı" yorumunu yaptı.

Bobonun golü manyakmış ya enfess.

http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=2&vid=2569
  • @Electra

video için teşekkürler
  • İyi oldu bu galibiyet
  • Bobo gerçekten kaliteli gol atmış. Holoskoyla bu sene BJK yi sırtlarlar gibime geliyor.
  • video için çok sağol electra. işte Bobo farkı.
  • Beşiktaş bu sene çok fena geliyor.Video için teşekkürler bu arada.
  • üff çok kalecinin belini çok pis kırmış..
  • Bobo iyi topçudur ..
  • ASIL SIKINTI BOBOYA NASIL YER AÇILACAK YABANCILARDAN KİM KESİK YİYECEK?BİDE SİVOKTAN KİMSE BAHSETMİYO KÖTÜMÜ OYNADI?
  • ya arkadaşlar darılmayın ama ben bu sene çok pis geleceğimize inanmıyorum....

komplo teorisi: tüpçü schalke 04 e para vermiştir beşiktaş kazansın diye

geçen yıl zürih maçlarında da gördük ama ben bu yıl şampiyon olacağımıza inanmıyorum
    ne demiş coniler .once bitten twicw shy
    sütten ağzı yananlar değil yoğurdu dondurmayı üfleyerek yer...

ben beşiktaşın şampiyon olmasını istemiyorum...eğer şampiyon olursak bu yönetim hayatta bu takımı bırakmaz ve bizim kanımızı bir kene gibi emmeye devam ederler..

bunlar kombine sattırmak amacıyla taraftarı uyutmak ve taraftara verilen gazdan başkası değil
    hani en gez haziran da kazma vuruluyordu sanki yönetim izin alamayacağını bilmiyodu hani nerede grup maçlarını kazanarak tarihe geçen rekor kıran bjk COLA TURCA basketbol takımı

üstte yazdığım komplo teorisi de şakaydı

• Bu işler hazırlık maçlarıyla oluyorsa kocaelisporda arsenali yenmişti aynı sene küme düşmüştü
  • su anda bizim için önemli olan skor deil oyuncuların performansı ve iyi futboll.. bu maçta yeni transferlerimiz de eskilerde gayet iyi ve uyum içinde oynadı .. bize yeter ..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.