ya arkadaşlar darılmayın ama ben bu sene çok pis geleceğimize inanmıyorum....
komplo teorisi: tüpçü schalke 04 e para vermiştir beşiktaş kazansın diye
geçen yıl zürih maçlarında da gördük ama ben bu yıl şampiyon olacağımıza inanmıyorum ne demiş coniler .once bitten twicw shy sütten ağzı yananlar değil yoğurdu dondurmayı üfleyerek yer...
ben beşiktaşın şampiyon olmasını istemiyorum...eğer şampiyon olursak bu yönetim hayatta bu takımı bırakmaz ve bizim kanımızı bir kene gibi emmeye devam ederler..
bunlar kombine sattırmak amacıyla taraftarı uyutmak ve taraftara verilen gazdan başkası değil hani en gez haziran da kazma vuruluyordu sanki yönetim izin alamayacağını bilmiyodu hani nerede grup maçlarını kazanarak tarihe geçen rekor kıran bjk COLA TURCA basketbol takımı
üstte yazdığım komplo teorisi de şakaydı
aslında bende o kadar umutlu değilim ama şöylede bi çelişki var iki alman takımını ki birini 2-0dan yendik.gs ve fbye göre transfer konusunda zayıfız ama hazırlık maçlarında daha iyiydik.ama tabiki hazırlık maçı ölçü olamaz.
Zapo gerçekten çok güzel oynadı.İnşallah hep böyle devam eder.Zaten zapo, meiradan 3 gömlek 2 kazak 6 pantalon üstün bir oyuncu...Bobo'da attığı golle guizadan değil 3, 6-7 gömlek üstün olduğunu gösterdi..
Neyse şaka bir yana takımımız iyi yolda, bence bu sene en iyi oyunu oynayan takım biz olucaz.Hakemler yine geçen sene yaptıkları hataları (!) yapmassalar şampiyon oluruz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme