Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1792. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
35.832
Cevap
712
Favori
2.472.314
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17881789179017911792
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dermoaktif yada Dermo ailemden alacağım b kompleks olanı ancak Venatura internetten almayın diyor..başkada seçenek bulamıyorum, hastanenin yazdığı benexol da bir işe yaramıyor.sen nerden almıştın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 24 Şubat 2025; 18:43:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Defacto fitte FITFIRSAT15 kodu kullanılarak Bigjoy ürünleri indirimle alınabilir. 2.5 kg whey 2200 gibi bir fiyata geliyor ihtiyacı olanlar bakabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kestine K kullanıcısına yanıt
    90 tl fiyat iyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • HK-416 kullanıcısına yanıt
    1 tane alınıyormuş, burada bunu kargo kutusundan çıkarmadan bitirecek insanlar var. Sen bize yeni aromalardan indirimlerden haber ver hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    Anca yaza olur gibi piyasa durgun yaprak kımıldamamıyor

• righteous@ kullanıcısına yanıt

hepsi öyle diyor da eczacıyla konuştuğumda onlar 100000 tane alıyor biz 10 tane alıyoruz onu tutma maliyeti falan var, personel gideri vb yüksek fiyattan satıyoruz diyor. Ama netten gelen orjinal mi bilemeyiz, fark az olduğu zamanlarda ben eczaneden alıyorum. örneğin nbt cognilife eczaneden aldım efekti gayet iyiydi, netten aldım (yarı fiyat) etkisini hiç göremedim. şimdi tekrar başka eczaneden alacağım 200 tl fark ile. bakalım sorun bendemi ürün mü sahte.

• L-karnitine fırsatı var mı şu ara?

• A101'de Optimum Nutrition Whey buldum ve denemek için aldım. Piyasadan yaklaşık 400 TL daha ucuzdu. Tat olarak başarılıymış. Defalarca yazdığım gibi, yerel ürünlerdeki yoğun tatlandırıcıdan bıkkınlık seviyesine gelmiş biri olarak bana adeta ilaç gibi geldi. Hatta 200 mL suya 1 ölçek yerine 1,5-2 ölçek koyuyorum ki tadı daha yoğun olsun. Yerel firmalar ürünlerini özellikle çok tatlı yapıyor, bu yüzden suyla inceltmek istiyorsun ama bu sefer de tadı tuhaf oluyor.

Bence yerel firmalar üretim yaparken tatlılığı düşük tutmalı ki fazla tatlı isteyenler suyu azaltarak kendi damak zevklerine göre ayarlayabilsin. Böylece lezzet de bozulmaz. Benim düşüncem bu yönde.

Ayrıca Optimum Nutrition'ın kuru madde hali yoğunmuş; içinden çıkan ufak ölçeği 31g geliyormuş. Bu da karışıma ve tada doğrudan etki ediyor olabilir.

Düzenleme1: Çok aradığım çikolatalı süt tadı bu üründe var :D

Düzenleme2 : Burda bahsetmek istediğim "yerli markalar iyi değildir, ithal markalar iyidir" demek değil kesinlikle. Nutrend'in bir ürünü içinde çok tatlı yorumunu okumuştum burda. Ben sadece ON Duble çikolatalı için yorum yaparken yerli firmaların genelinde beğenmediğim aşırı tatlılık noktasını eleştirmek istedim. ON'un başka aromaları belki çok tatlı da olabilir bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless coward -- 26 Şubat 2025; 19:31:27 >

Kendi sitesinde daha ucuzmuş. Tanesi 181,95 TL.

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri
  • fearless coward kullanıcısına yanıt
    90 liraydi hocam ödeme aşamasında

İyiymiş evet. Bende şu an 190'a düşünce o zaman da 190 sandım.

• 
Sayfa: önceki 17881789179017911792
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.