Şimdi Ara

Betrayer Türkçe Yama Çalışması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çeviri Oranı

%35

Çeviri Ekibi

Bi Bhen .s (Süleyman Tomruk)

Hayırlısı ile tamamlayıp yayınlarım inşallah...

Betrayer Türkçe Yama ÇalışmasıBetrayer Türkçe Yama ÇalışmasıBetrayer Türkçe Yama ÇalışmasıBetrayer Türkçe Yama ÇalışmasıBetrayer Türkçe Yama ÇalışmasıBetrayer Türkçe Yama Çalışması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slymot -- 19 Kasım 2017; 1:13:37 >

• Vakti zamanında satın alıp oynamadığım bir oyun. Epey enteresan bir stili var oyunun gördüğüm kadarıyla. Çeviri tamamlanır umarım.
  • Başarılar dilerim.Kolay gelsin
  • inşallah sorunsuz bir şekilde tamamlanır
  • Hocam öncelikle kolay gelsin. Yama ne durumda acaba? Steamde çok cüzi bir miktarda. Almak istiyorum da.
  • Oyunu bitirdim, altyazı baya var o yüzden çeviri önemli. Kolay gelsin aylar sonra tekrar bitirmek istersem senin yamanı kurarım :)
  • Çeviri devam ediyor. Aynı zamanda Dragon Age 2 çevirisinede katıldım. O oyunun beklentisi daha yüksek olduğu için onun üzerinde daha çok duruyorum. Ama merak etmeyin bu yama çıkacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slymot

Çeviri devam ediyor. Aynı zamanda Dragon Age 2 çevirisinede katıldım. O oyunun beklentisi daha yüksek olduğu için onun üzerinde daha çok duruyorum. Ama merak etmeyin bu yama çıkacak

Kolay gelsin ben de beklemedeyim. Umarım steam sürümü ile uyumlu olur.
  • Slymot kullanıcısına yanıt
    Dragon Age 2 Türkçe yaması daha çok ses getirir, yardımcı olman mantıklı bir hareket olmuş. Kolay gelsin.
  • Kapaktaki küçük ayrıntı çok hoşuma gitti, güldüm.
  • yamaya dair bir gelişme var mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.